Netjes op de doorgeven dag geleverd.
From the ease of the ordering to the delivery was very good. Of the delivery it was the same flower shop that we have received orders and have found them to provide a a very nice service
Choix assez facile sur le site et délai de livraison respecté. Suivi via SMS est aussi très bien
Geweldig om op afstand (vanuit Nl) toch bloemen te kunnen sturen aan mijn ouders voor hun 66 ste huwelijksverjaardag. Fijne bezorging en mooie boeketten. Ik ben er erg blij mee!
Je suis très satisfait de vos services, le bouquet de fleurs était merveilleux et la livraison a été rapide comme d'habitude.
La commande n'a pas été exécutée car il n'y avait pas de fleuriste disponible à l'endroit de livraison.
Bonjour, Nous regrettons que vous soyez déçu. La reconnaissance du code postal fonctionne pour la Belgique, mais malheureusement pas encore pour les livraisons à l'étranger. Nous dépendons donc de l'étranger pour nous informer sur un problème quelconque de livraison pour pouvoir informer le client. Nous vous présentons nos sincères excuses pour la gêne occasionnée. Cordialement, Service clients Interflora
mooie bloemen geleverd zoals gevraagd, maar duur. de tekst die op het kaartje moet staan is gewoon uitgeprint, uitgeknipt (zoals een peuter van 4, heel slordig) en op het kaartje gekleefd. ik begrijp dat dit snel en automatisch moet gebeuren, maar een beetje netjes had wel gekunnen voor dat geld
Beste, Bedankt voor uw review. De bloemist kiest er bewust voor om de teksten van de kaarten uit te knippen, omdat de meeste kaarten in een vreemde taal geschreven moeten worden, wat de medewerkers niet altijd beheersen. Ook om te voorkomen dat handschrift het lezen bemoeilijkt voor de ontvangers. Wij zullen zeker aan de bloemist doorgeven om de tekst ook netjes uit te knippen in de toekomst. Mvg, Klantendienst, Fleurop-Interflora
Commande faite au matin et livrée le jour même plus tard dans la journée. Excellent !
Livrée rapidement merci pour votre service impeccable
Excellent service, très profesionel
de service was zeer goed maar het product was de prijs niet waard.
Beste, Wij betreuren dat u niet tevreden bent. Bloemen zijn een levendig en vers product. De boeketten kunnen nooit een copy paste zijn van de foto. Deze worden persoonlijk gemaakt door onze creatieve bloemisten. Alsook staat het in onze verkoopsvoorwaarden vermeld dat sommige bloemsoorten kunnen aangepast worden naargelang beschikbaarheid en seizoen. Indien u ons de foto van het geleverde boeket (liefst van bovenaanzicht) kan doorsturen per email naar [email protected] , zullen wij dit zeker verder bekijken met de uitvoerende bloemist en komen hier zo snel mogelijk op terug. Mvg, Klantendienst, Fleurop-Interflora
Bestelling geplaatst 's avonds en de dag erna om 9u al geleverd. Top service!
Le site est très user friendly, j'ai pu faire ce que je voulais sans difficulté, les sugestions du site correspondait à mes recherches. Les délais ont été respecté et les communications claires
Je demande pour que les fleurs soient délivrées en fin de matinée et elles ont été livrées milieu de l'après-midi ... Deuxième fois ...
Bonjour François, Nous ne pouvons pas garantir une heure ou un moment de livraison spécifique (en dehors de funérailles) en raison d'une livraison durable. Les livraisons sont effectuées le jour demandé. Sur un lieu de travaille entre 9h et 17h à une adresse privée entre 9h et 19h. Cordialement, Service Clientèle Fleurop-Interflora Belgique
Beste Fleurop ! Het prachtige boeket en de Champagne hebben voor een heel blijde verrassing gezorgd ! De verpakking van de Champagne gaf een feestelijk tintje op tafel, dat heeft een klasse indruk gemaakt op de genodigden en vooral op mijn jarige oom ! De bloemen kwamen volledig tot hun recht in het moderne en toch kleurige interieur en men kon hun zachte parfum ontwaren. Het was een schitterende ervaring, alle gasten hebben ervan genoten !
J'ai commandé un coussin pour un enterrement et un ruban. J'ai fait une erreur concernant l'inscription. J'ai reçu un mail me confirmant la rectification des fautes. Ce qui m'a agréablement surprise. Malheureusement, j'ai constaté que non seulement la faute d'orthographe n'avait pas été rectifiée mais il y en avait encore plus. Dommage car la livraison et la commande s'étaient bien passées.
La commande n'est pas arrivée dans son entièreté : j'avais commandé un bouquet et une boîte Riutals. Seul le bouquet a été livré au jour demandé. J'ai dû prendre contact avec le fleuriste qui a alors livré la boîte le lendemain. La surprise a été totalement gâchée... J'avais déjà eu une précédente mauvaise exprérience (livraison la veille de l'anniversaire de 50 ans - une boîte de chocolats a été livrée le lendemain en compensation mais là aussi, surprise gâchée). Je pense me passer des services de Fleurop à l'avenir.
Bonjour, Notre fleuriste s'excuse pour cette erreur humaine dans son magasin. Nous nous excusons pour la gêne occasionnée. Cordialement, Service Clientèle, Fleurop-Interflora
We ontvingen enkel maar een mail dat de bestelling werd genoteerd.
Beste, Een bevestiging ontvangen op leveringen in het buitenland is momenteel niet mogelijk. Dit kan u ook niet aanduiden bij het plaatsen van de bestelling tegenstaand een levering in België, waar u de mogelijkheid krijgt een bevestiging van levering te ontvangen per email of sms of zelfs beiden. Momenteel zijn bevestigingen op leveringen in het buitenland technisch niet mogelijk, daar de gebruikte systemen niet samen communiceren. Indien u een bevestiging wenst op een buitenlandse levering, kan u dit gerust in de opmerkingen van uw bestelling noteren, of nadien nog navragen per mail of zelfs telefoon naar onze kantoren. Wij hebben dit nu meteen nagekeken voor uw bestelling 144160 en kunnen u informeren dat de USA de correcte levering van uw bestelling heeft bevestigd op 7 Oktober omstreeks 11h35. Mvg, Klantendienst, Fleurop-Interflora
Alles is correct en stipt verlopen. Voor herhaling vatbaar.
Livraison dans le délai.
Prix raisonnable et facile pour faire et payer la commande
Satisfaction totale pour la livraison dans les temps, les fleurs étaient vraiment belles. Bravo et merci à vous Martine Heus
Impeccable
Pour le montant payé j’aurais apprécié une commande sans erreur. Ça n’a pas été le cas… très décevant
Bonjour, Nous regrettons que vous n'étiez pas satisfaite. Si vous pouvez nous donner plus de précision sur le problème exacte avec votre commande, nous pourrons vérifier et trouver une solution ensemble. Vous pouvez toujours nous contacter par email à [email protected] Cordialement, Service Clientèle Fleurop-Interflora