goede en snelle service

De bloemen die reeds afgeleverd zijn aan onze collega's zijn altijd warm ontvangen. Hele mooie boeketten!

Steeds een correcte en snelle service

Steeds een correcte en snelle service

Service de livraison au top !

Que ce soit la commande ou la livraison, tout est parfait. Merci.

Livraison à l'heure mais bouquet pas spécialement joli.

Au téléphone,la fleuriste à été très correcte et très aimable. Cependant,en sachant que je n'avais pas pris un gros bouquet,je trouvais qdmeme que le bouquet donnait l'impression d'avoir été fait vite vite et ne présentant franchement pas super bien. C'était pour des funérailles et j'avais l'air un peu ridicule avec mon bouquet vite fait!

Niet de 1e keer dat we met Fleurop bloemen versturen. Deze keer naar een ziekenhuis via de site. Gaat bijzonder vlot. Was de kamer nr vergeten, gebeld, zéér vriendelijke en behulpzame dame, zij heeft de nr er meteen bijgezet. Bloemen op voorziene dag/kamer afgeleverd. De patiënt was enorm blij over het wel ZÉÉR MOOIE BOEKET ! Bedankt Fleurop ! Wij gaan jullie service zeker nog gebruiken !

Zeer goed op tijd geleverd

Ik had mijn bestelling vrij laat geplaatst maar toch werd het op tijd thuis geleverd. Nette afhankelijk zeker 5 sterren waard

Superlevering

Altijd zeer verse bloemen en correcte levering

Heel fijn dat de bloemen aan huis geleverd werden op zondag, op de verjaardag zelf! Hartelijk dank!

correct en tijdig geleverd

Stipt en correct geleverd

positief

mooie bloemen en geleverd op de dag dat ik het wilde. In orde.

Eerste ervaring met fleuren. Bestelling en betaling online verliep vlotjes. Opvolging verloopt perfect. Mededeling van aflevering Is correct. Goede ervaring.

Bien

Commande bien suivie.

Zoals atijd, perfect

Goede en vriendelijke communicatie. Correct geleverd. Dankjewel.

Goede en vriendelijke communicatie. Correct geleverd. Dankjewel.

Vlot bestelling kunnen plaatsen, geleverde boeket volgens verwachting en op tijd.

De bestemmelingen vonden de bloemen prachtig.

x

Altijd prima service!

Weer een ruiker die de foto’s overtreft!

Vriendelijke mens de levering

Mooi plant en goed verzorgd thuis geleverd

Zeer mooie boeketten. Op zondag besteld en op maandag afgeleverd. Uitstekende service! Jullie hebben er een vaste klant bij!

Fijne en persoonlijke service

Fijne en gepersonaliseerde service

Goede communicatie

Ik had bij de opmerking gezet dat men best in de voormiddag kon leveren omdat de persoon in kwestie waarschijnlijk ontslagen werd uit het ziekenhuis in de namiddag. Men heeft zelf contact opgenomen omdat de persoon in kwestie misschien al in de voormiddag het ziekenhuis mocht verlaten Er werd zonder probleem een aanpassing gedaan van het ziekenhuisadres naar het thuisadres (Initieel limburg - thuisadres in Antwerpen) Bloemen werden dezelfde dag geleverd

FACILE

SITE TRES FACILE A UTILISER PAR CONTRE, je n'ai pas eu de photo de mon envoi, j'aurais voulu le voir de ce que l'on m'a dit, il s'avère que le bouquet n'était pas du jour.

Was zoals verwacht!

In orde

Tout parfait

Le bouquet a été livré en temps et en heure. La qualité de ce dernier fut fortement appréciée par mon épouse. Un tout grand merci !

Tout était parfait

Respect du timing, du colis (même mieux que sur la photo de présentation). Le destinataire était ravi aussi.

1 Hoge Wei

Zaventem 1930