Geen enkele opmerking!

Facile, veloce e di qualità

Conoscevo il sito, ma non l'avevo mai utilizzato prima d'ora. Da questa prima esperienza posso ritenermi soddisfatto al 100%. Servizio puntuale, preciso e ben congeniato. Unica nota dolente è il prezzo del servizio, abbastanza alto considerando il costo dei fiori in sé.

• Ci consiglieresti? Si

had gevraagd om SMS te sturen na levering. Nog steeds niet ontvangen.

Uitstekende service

Mooie verse bloemen op tijd geleverd!

livraison de fleurs en Belgique pour un enterreemnt

J'ai été amené à appeler en Belgique, j'ai eu à faire à une dame très sympathique qui m'a beaucoup aider pour remplir votre formulaire. qui me posait quelques difficultés. L'exécution de la commande fut parfaite !

Mécontentement

Réception tardive des fleurs. Plus de trois heures de retard sur l'heure de livraison demandee

Exellent

Tijdig geleverd met bevestiging

Service impeccable

Impeccable

Service rapide et choix

Le seul problème est que nous ne sommes pas avertis lors de la livraison … un accusé de réception serai recommandé… je reste avec un doute sur le jour, heure et lieu de livraison si correspond à la demande … très dommage

zeer goede service

goede bediening en levering

Très bonne expérience

Facilité d'utilisation, bon suivi, fleuriste de qualité avec une belle réalisation.

Correct

Betrouwbaarheid,prijs-kwaliteit is OK, levering gebeurde correct

Alles correct

Mooie ruiker zoals gevraagd. Goede service en opvolging.

ik heb geen opmerkingen

ik heb geen opmerkingen - alles verloopt altijd vlot en we worden ook super op de hoogte gehouden

Mooi aanbod,op tijd geleverd,prijs kwaliteit ok.

Zeer duidelijke site en snelle levering.

Ontzorgend

Zo zalig om de dag zelf nog bloemen te kunnen laten leveren. Ook fijn om een sms te krijgen van levering. De ontvanger van de bloemen was niet thuis. Nog fijner zou zijn geweest dat er ook was meegedeeld waar de bloemen werden afgezet.

Een beetje teleurgesteld

Voor 81 € zou ik toch veel meer verwachten !!!

Simpel en perfect

Dit is eenvoudig, leuk, en een schitterend verrassing

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte levering top

Weet dat alles correct verlopen is

Gewoon geweldig

Om 14:00 besteld in het Brusselse en geleverd om 16:00 aan de zee! Gewoon heel efficiënt en een toonbeeld van goede diensverlening.

Le montage était là comme convenu, donc nous ne pouvons que vous en remercier

Bonne expérience et donc à recommander

perfecte dienstverlening

De omvang van het bestelde boeket is moeilijk in te schatten. Een photootje zou soms verrijkend zijn.

Funérailles

Je n'ai pas été informée de la bonne livraison de la gerbe commandée

Vlot

Mooi boeketje, vlotte levering!

1 Hoge Wei

Zaventem 1930