PERFECTE SERVICE

's Middags besteld, en in de loop van de namiddag reeds geleverd! Top

heel correct

Bloemen werden snel en correct afgeleverd, mooi boeket volgens de ontvanger ;)

klant was zeer tevreden

perfect

zoals beloofd

Keuring en mooie graftak.

Netjes op tijd bezorgen.

Verzorgde, mooie bloemen afgeleverd

Ik had naar de revieuws gekeken en vond dat er in Hasselt toch een bloemenwinkel er bovenuit stak, wat ik ook ondervonden heb. Drie maal heb ik een boeket laten bezorgen, drie keer waren de ontvangers in de wolken omdat de bos bloemen in een uitstekende staat waren. Drie keer werden ze afgeleverd op het uur dat ik vroeg, tja een betere Bloemist ga ik nooit vinden, maar dat hoeft niet, ik heb de beste gevonden, bedankt, Fleurop.be

Parfait !

Étant moi même une ancienne fleuriste, je suis impressionnée par la qualité et la rapidité. Merci, si j’ai à nouveau besoin je passerai par vous .

Ideaal

Ruim aanbod aan boeketten,...in verschillende prijsklassen. Geen tijd om naar de bloemenwinkel te gaan, kan je via deze weg altijd iemand, vrienden, familie een leuke verrassing bezorgen, in welke stad dan ook. Reeds meerdere keren via deze weg vrienden, familie in de bloemetjes gezet, en altijd een positieve reactie gekregen over de kwaliteit van het boeket.

Snelle en correcte service!

Snelle levering Mooie bloemen en knappe vaas Geleverd in het ziekenhuis

Heel vlotte en snelle levering en mooi boeket!

Lamentable

J’ai commandé des fleurs lundi J’appelle le service client jeudi - aucune réponse J’appelle le service client vendredi et j’envoie un e-mail - on me confirme que le bouquet est livré Finalement, par e-mail !, on m’annonce que le bouquet n’a pas été livré et qu’ils n’ont pas de livreur pour le livrer. Mais samedi pas de problème Franchement, c’est la dernière fois que je fais appel à vos services. Quel manque de respect envers vos clients.

Positieve ervaring

Reeds enkele malen via Fleurop besteld om bloemen te leveren in verschillende landen. Aantrekkelijke website, makkelijke afhandeling en correct leveren van mooie boeketten die lijken op wat besteld werd. Leuke extra is dat Fleurop samenwerkt met Trooper!

Très mauvaise experience

Bonjour Tres decu du bouquet… j’ai envoyé une reclamation… 7 fleurs dans le bouquet de 51€.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellent service, rapidité

Excellent service, rapidité et bouquets splendides.

Vlot afgehandeld en gehoord dat het zeer verse bloemen waren

Alles is vlot verlopen, wel spijtig dat het een dag eerder geleverd is dan dat ik gevraagd had. Ook had ik aangeduid om buj de buren te leveren of de ontvanger te verwittigen, maar dit is nizt gebeurd en gewoon voor de deur afgezet. Bloemen, fles champagne en een cadeaubon. Voor de rest was alles in orde

Facile et efficace

Dommage pour les frais de livraison qui restent proportionnellement trop élevés

Beautiful flowers

Very happy with this business. The flowers were beautiful and very classy! Paid for same day delivery, however they were delivered the day after which is the only negative thing I have to say. However it was worth the wait! Will definitely be using you again!

Prachtig boeket, voldoet aan alle vereisten met tijdige levering.

Ik gebruik Fleurop regelmatig, zowel in het binnen- als buitenland. Heb wel de indruk dat de prijzen vrij hoog liggen maar indien een persoonlijke levering onmogelijk is, zijn de diensten van Fleurop zeer betrouwbaar.

tres tres bien

tres efficace! tres joli envoie et surtout livré quand vous avez promis avec le ruban-nom-etc! je suis tres tres contente et vous remercie de tout coeur❤️

Service et choix au top

J’ai eu des soucis lors de l’exécution de ma commande à l’étape du paiement qui bloquait. Ce qui a franchement failli que j’exécute ma commande auprès d’un concurrent. Lors d’un essai dans l’après-midi tout fonctionnait à nouveau

Correcte dienstverlening en communicatie

Correct, mooie keuze en goede communicatie

Very happy!

I use Interflora for all my deliveries in Europe. They are reliable, affordable and great!

Zeer goede service-opvolging ! Mijn boeket kon niet op zaterdag geleverd worden. Vriendelijke persoon aan telefoon om me te berichten. Ik was moeilijk bereikbaar en toch… veel moeite gedaan om mij te bereiken. Dit gewoon om te informeren dat het boeket maandag geleverd kon worden. Wat een service. !!! Ik heb foto ontvangen van uit Aberdeen, een prachtige ruiker, bijzonder mooi. Hartelijk dank ! Spijtig dat ik de foto niet kan sturen…

Geweldig mooie ruiker, perfect geleverd

Perfecte ruiker met cadeau, correct geleverd

Prima en goed bezorgd alleen de bezorgkosten vindt ik belachelijk hoog, omdat het allemaal online gaat.

1 Hoge Wei

Zaventem 1930