Top mais prévoir l'heure de livraison

Top mais prévoir l'heure de livraison

top service, net geen 5*daar ik vroeg sms te sturen na levering en niets ontvangen doch super dat ik 1dag op voorhand, bloemen kon laten sturen voor de volgende morgen

Parfait

Joli bouquet coloré livré dans les temps. Merci!

zeer goed, tijdig en vers

zeer goed, tijdig en vers

Top levering.

Besteld rond 13 uur. Zelfde dag geleverd. Mooier dan op de foto.

Zeer ontgoocheld

Ik ben helemaal niet tevreden. Betaalde 49€ . De ontvanger meldde me dat de bloemen niet vers waren en na een dag helemaal naar beneden hingen. Wat gaat u daaraan doen om dat recht te zetten ?

Alles picobello in orde de bestelling plaatsen afspraken levering super top Vriendelijke groeten

Livré dans les temps et belle composition

Livré dans les temps et belle composition

Très bon service

Une très belle expérience comme d’habitude

Top. mooi vers boeket en op gevraagd moment geleverd

Top. mooi vers boeket en op gevraagd moment geleverd

goede service

Ik dank de bloemenwinkel zij het boeket tot op de 8st verdieping afgeleverd. Dame is 83 jaar en niet goed ter been. Zoals afgesproken . Volgens de ontvanger waren de bloemen ook mooi.

Niet optimaal!!

Verkeerde boeket geleverd. Ik heb een boeket naar mijn zus later leveren voor haar verjaardag en mijn zus kreeg een boeket met : proficiat met Charlotte (kaartje voor felicitaties voor een geboorte ….) haat cadeau van rituals heeft ze ook nog steeds niet ontvangen! Hoe wordt dit verder geregend!?

mooie keuze, vlotte levering

mooie keuze, vlotte levering

De bestemmeling(en) waren niet thuis op het moment van de levering. Kaartje werd netjes achtergelaten in de brievenbus met opties voor levering of afhaling bij de betrokken bloemist.

Excellent

Excellent website clear and easy to follow. My order was delivered on time and in excellent condition. I was totally pleased with my experience with this company.

Commande d'un bouquet de fleurs à porter

Tout s'est déroulé parfaitement

Ik stond verbaasd van de supersnelle levering!

Ik stond verbaasd van de supersnelle levering!

Het bezorgen van bloemen geeft me een goed gerust gevoel

Mijn ervaring na meerdere bestellingen zijn zeer goed ! De ontvangers zijn zeer tevreden en zijn steeds verrast ! Tot nu toe geen klachten integendeel Johan

En temps et en heure

Bonne expérience

Alles was tiptop in orde Helemaal niets op aan te merken

Perfecte aflevering

Mooie bloemen

Zeer efficiënte dienstverlening in het buitenland. Perfect op tijd geleverd.

Parfait

Service rapide et parfait

Ontvangen boeket minder dan beschreven

Moest niet identiek zijn dan foto maar was toch wel veel minder. En ook geen mail of sms gekregen zoals aangegeven

Uitstekend en supervriendelijk

1 Hoge Wei