Facile et rapide

Site très facile d’utilisation. Vaste choix de fleurs/compositions. Livraison comme demandé. Rien à dire. J’ai été très satisfaite.

Erreur d’impression

Le montage était beau, le Ruban aussi mais!!!! Faute d’orthographe dans un des prénoms. Celui de Cristina !! C’est extrêmement gênant et pas professionnel. Au delà du prix c’est vraiment ce que cela renvoie. Bref une commande à réfléchir pour autre fois.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Déçu par le bouquet, et du rapport prix/dimensions du bouquet.

Livraison ok, au jour prévu; mais déçu par la « dimension «  du montage par rapport au prix payé.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goed! Wat ik verwachtte!

Heel duidelijke service! Mijn zus was super blij met het boeket. Mooi op tijd bezorgd!

Très Rapide

Très rapide et cadeau en accord avec mes attentes.

Het boeket werd stipt geleverd en het was van topkwaliteit!! Dankjewel

Was de eerste maal dat ik bloemen besteld heb online. Maar de stress over de kwaliteit van de bloemen was absoluut niet nodig. Het was een super leuk boeket en is met de beste zorg geleverd. Dankjewel hiervoor!

Alles in orde

Alles in orde. Wel redelijk hoge service kost

Easy to use

Lots of choices and easy to use. Good prices as well.

Heel tevreden

Ik raad het iedereen aan

Mooi samengesteld boeket, kleur in harmonie, . Ik beveel het iedereen aan . Prijs kwaluteit/ frisheid vd bloemen ok.

Livraison faite comme demandé

Livraison faite comme demandé (jour respecté) et remise en mains propres. Par contre, le bouquet était un peu moins beau et moins coloré que celui présenté sur la photo.

Alles was perfect!

Van bestelling tot aflevering, alles is perfect verlopen.

Komen afspraak niet na

Besteld en niets ontvangen

Content de cette livraison

La personne concernée a été très contente du bouquet proposé

Vlot!

Vlotte bestelling, goede keuze, perfecte aflevering.

super facile et serieux!

j ai profité des services de Fleurop la semaine dernière, tout c'est très bien passé , le bouquet est arrivé à bon port!! et à la date demandée , j ai reçu un mail ,et un sms pour me dire que le bouquet a été livrer , merci Fleurop , je reviendrai vers vous à la prochaine occasion !!!

Onze bestelling van een prachtig boeket bij Fleurop werd zeer vlug geleverd. Prima service, een echte aanrader!

Geen communicatie en ruim late levering

Ik heb de volledige dag bang afgewacht of mijn bestelling ging geleverd worden. Er werd geen enkele communicatie voorzien. Uiteindelijk zijn de bloemen na 21h geleverd. Zoiets kan eigenlijk niet… volgende keer kies ik een andere leverancier. De bloemen waren wel ok.

Correcte levering, mooie bloemen

Ze doen wat ze beloven, correct geleverd. En heel mooie bloemen.

Parfait

Le bouquet commandé a été réalisé comme demandé. Arrivé dans les temps. Merci

Teleurstellend boeket

Ik bestelde het charlotte medium boeket ter waarde van €35. Het geleverde boeket was maar de helft van de foto op de website. Geen pioenen, geen lelies, enkel 6 rozen, 5 gerbera's, 3 aster-achtige stengels en wat takjes groen. Geen vol boeket zoals op de foto op de website. Dit was de eerste, maar ook de laatste keer dat ik van Fleurop gebruik maak. Ik had er goede hoop op, maar het mocht niet zijn. Aanbevelen? Nee. Dan liever te laat en zelf een boeket gaan halen dan van Fleurop nog gebruik te maken.

Parfait

Toujours de beaux montages, livraison comme demandé, parfait

alles tip top in orde

Was een 3 maandenabonnement, cadeautje voor mijn mama. Zij was suppertevreden

très satisfaite de la livraison respectée

magnifique petit beaucoup bien pure

Onwaardig voor de prijs

De bestelde vaas werd niet geleverd. De bloemen van ondermaarse kwaliteit. Schandalig voor de prijs. Beschaamd dat ik dit liet afgeven.

Hoge Wei 1

1930 Zaventem