parfait sauf .....

la commande etait parfaite sauf que j'avais demandé d'être avertie par sms lors de la livraison des fleurs , mais malheureusement , j 'avais rien reçu et ça m'a un peu stressée en arrivant à l'enterrement car je ne savais pas si le sfleurs avait été livrées à temps, c'est dommage d'avoir ce stress en + pour le reste tout était parfait, les bouquets étaient magnifiques

perfect

la gerbe était magnifique. Certainement la plus belle ! merci

Altijd heel tevreden over Fleurop

Een heel mooi aanbod en een vlotte service. Ik ben al jaren fan.

Ik mocht steeds positieve reacties ontvangen van de ontvangers. Mooie boeketten en prima service.

Top service!!

Prachtig boeket.

De bloemenwinkel die deze bestelling heeft uitgevoerd, heeft een mooi boeket samengesteld met bloemen van kwaliteit.

• ¿Nos recomendarías?

Alles is goed verlopen

De levering was perfect, jammer dat je dit niet beter kunt opvolgen

xxx

Redelijk

Het was OK, maar jammer dat de verzender geen bericht krijgt van de aflevering van de bloemen.

Déception

- Retard dans la livraison et ma collègue est partie sans avoir eu son bouquet - Les couleurs du bouquet ont été respectées mais pour le prix, il y avait trop peu de fleurs. Dès lors, le bouquet n’avait pas de ressemblance avec le beau bouquet bien fourni en fleurs qu’il y a sur le site de Fleurop. Maintenant que j’ai pu observer la différence de quantité de fleurs pour le prix donné, je m’interroge sur tous les autres bouquets que j’ai commandé sur votre site et qui ont été livrés. Je pense que j’opterai pour une autre solution la prochaine fois.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Boeket tijdig geleverd

Alles perfect verlopen,alleen het geleverde boeket stemde niet overeen met de door ons gekozen foto.Op de foto stonden rozen en in het geleverde boeket was er geen roos te vinden.

Uiterst tevreden

Heel mooie bloemen werden correct geleverd

Laissez libre cours à la créativité du fleuriste... un choix judicieux :)

Un magnifique bouquet de fleurs de saison, livré dans les temps, a permis de mettre fin à une bisbrouille de couple. Pas mal de fleurs en bouton au moment de la livraison continuent d'éclore, prolongeant le plaisir. Merci à vous et merci au fleuriste qui a fait un boulot formidable !!!!

expérience très favorable

service rapide et efficace

prachtig

verzorgde bloemschikking, mooie bloemen

Prachtige ruiker op een paar uur tijd geleverd!

Kon niet beter: online bestellen is heel makkelijk en veilig, met ruime keuze. Ik bestelde om 10 uur 's morgens om mijn zus geluk te wensen met haar nieuwe woonst, en om halftwaalf(!!) was hij waren de bloemen al geleverd! Top!

Commande non livrée

Ma commande pour une couronne de fleurs pour le décès de ma tante n a pas ete livrée, le jour de l enterrement, malgré l e-mail d acceptation de la commande. J ai été mortifié et vraiment déçu de votre service !!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Uitmuntend

Vlotte levering, prachtig boeket (wel niet datgene dat ik besteld had, daar moet ik ook eerlijk in zijn) maar bleef wel 14 dagen goed met de nodige zorg

beau bouquet ,delivrance juste et rapide ,message de confirmation recu

J 'ai eu l'occasion de passer pour diverse occasions par Fleurope et je n'ai jamais été déçue. Équipe professionnelle.

Non disponible

Malheureusement, il n'y avait pas de fleuriste disponible dans la région de destination en Espagne. Le remboursement de la facture à été ultra-rapide. Chapeau.

De ontvanger was blij verrast en geliukkig

Bestelling ging vrijvlot , blij dat we op de hoogte gesteld werden dat het boeket geleverd en ontvangen door begunstigde !

niet zo leuk!

Ondanks alle correcte informatie. Bloemen voor 90j tante afgeleverd met verkeerd gelukwensenkaartje. Ook aangebeld aan buur waar wel degelijk gevraagd werd aan de deur achter te laten. Een 90jarige komt ook niet zo hups naar de voordeur toe, een minuutje wachten is dus geen luxe-eis (zo gehandicapt is zij absoluut niet).

Prachtig seizoensboeket en enorme flexililteit. Veel dank!

Ik ben erg tevreden over Fleurop! Op het laatste moment konden zij de bloemen op een ander adres in een andere gemeente leveren. Wat een flexibiliteit. Dank u wel! Het boeket met seizoensbloemen (keuze van de bloemist) was prachtig!

Bon service

Beau bouquet, livré à la date prévue.

Excellent service

Hoge Wei 1