Laden reviews...
758 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten uiten over het algemeen veel tevredenheid over levering en kwaliteit van de boeketten. Velen prijzen het gebruiksgemakkelijke bestelsysteem en een betrouwbare service. Enkele reviews benoemen prijsstelling of kleine vertragingen, maar de algehele waardering blijft positief. De service voldoet aan de verwachtingen voor verschillende gelegenheden.
De Molen uit Waarmaarde heeft mij de dag van levering persoonlijk gecontacteerd, en alles is prima in orde gekomen.
25 August 2026
Philippe
Outrijve
Niet mogelijk om een tijdspanne voor levering mee te geven
Peter
De Metsenaere
Excellent service. Personal, quick and with a lot of reliability. The flowers amazing and the service 5 stars Thank you very much
Maria Jose Barrera Rojas
Madrid
Très décevant car les roses étaient déjà fort ouvertes et le bouquet n'a tenu que 3 jours !! : poubelle !! Cela fait la 2è fois que cela arrive.
Marie-France De Roocker
Durbuy
J'ai commandé à plusieurs reprises une couronne pour des funérailles. Très bon service. Merci beaucoup.
Catherine Sorel
Lomprez
Excellente expérience : - facilité de commande, grand choix, - délai de livraison respecté, - très beau bouquet dense, varié et coloré, - apprécié et admiré par tous, - toujours beau une semaine après. Je recommande le produit et le service.
Damien
Wandre
Livraison parfaite
Christophe Frantzen
Tihange
Un splendide bouquet très naturel. Dommage de devoir attendre le début de soirée pour la livraison.
Stefaan Gillard
Rosières
Arranging a flowers and a gift to be delivered to Belgium, this was an easy site to find a navigate. The items were delivered and looked amazing the receiver was very happy.
Angela
UK
Mijn zus was happy
Philip Leenders
Bangkok
La bouquet est très beau et fait par un fleuriste local.
Geoffroy Alsteens
Charleroi
Heel tevreden met schoonheid en kwaliteit van het geleverde boeket!!@
Gunther
Marke
Één mooi bouquet! Een gellukige moeder! En een tevreden klant. ☺️
Smahane Guemiah
BUSSY-SAINT-GEORGES
‘S avonds laat besteld, ‘s morgens vroeg geleverd. On line bestellen zeer ‘user friendly’, gemakkelijk en duidelijk.
19 August 2026
Nicole
EDEGEM
Afgeleverde boeket was niet wat ik bestelde
Suzanne Peyffers
Sterrebeek
Le bouquet correspondait à l'illustration aperçue lors de la commande.Il a été livré en temps et en heure.
Anne_Marie Lenel
6769 Meix devant Virton
De persoon die de bestelling ontving, wist mij te zeggen dat de leverancier, een dame, niet vriendelijk was. Haar voorgangster was blijkbaar een hele lieve oudere dame. Het kan natuurlijk zijn dat ze een slechte dag had, maar dat mogen de klanten niet merken, ik ben zelf ook zelfstandige en neem mijn problemen niet mee wanneer ik bij mijn klanten ben.
Ivan Van Gestel
Mol
Ons gekozen boeket werd op het juiste moment geleverd voor huwelijksverjaardag van jongste broertje en het zag er prachtig uit !
Marleen
Denderhoutem
Le bouquet sélectionné sur le site (couleurs) a été magnifiquement réalisé par le fleuriste partenaire, livré dans les temps et franchement, je n'hésiterai pas à repasser par la plate forme ( 2ème commande et pas du tout déçue que du contraire!). Le site propose des types de bouquets (tons, type de fleurs etc) et les partenaires locaux suivent les indications à la perfection. Je n'ai aucun point négatif à signaler ; que du contraire!
Marjorie
Sambreville
Linked in via Interflora
Garth
Hall
Très beau bouquet prix correct et facilité de commande
Jean-pierre Rucquoi
Filot
Envoi d’un bouquet à un ami hospitalisé
Sylvie Heyligers
Halle (Buizingen)
Uitstekende service, op tijd geleverd en prima kwaliteit
Olivier ANGELY
Brugge
Alain
Oostende
Bonjour, j'ai bien passé et reçu la commande, et tout était parfait, merci ! Cependant, je n'ai jamais reçu le SMS de confirmation qui était prévu. Dommage!
carine
dilbeek