Snelle levering, mooi boeket
Erg tevreden over de service en het geleverde boeket bij een collega die wat steun kon gebruiken bij het overlijden van haar mama.
Mietje
Sint-Niklaas
Laden reviews...
764 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 9.694 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Klanten uiten over het algemeen veel tevredenheid over levering en kwaliteit van de boeketten. Velen prijzen het gebruiksgemakkelijke bestelsysteem en een betrouwbare service. Enkele reviews benoemen prijsstelling of kleine vertragingen, maar de algehele waardering blijft positief. De service voldoet aan de verwachtingen voor verschillende gelegenheden.
Mietje
Sint-Niklaas
Superb arrangement, top service. I always use you for Birthday and Valentines flowers
Christopher Willgress
RACOUR (LINCENT) (4287)
Ik heb bested, maar geen follow up meer ontvangen. Een berichtje over de bezorging was fijn geweest
Rosita Compagner
Rhenen
Het bestellen gaat vlekkeloos. Maar te weten komen of er effectief geleverd is en, dat zou pas service zijn, een foto van de levering, dat zit duidelijk niet in de klantenservice.
Marianne Sammison
Koksijde
Aucune certitude de la livraison des fleurs, car pas de carte sur les montages présents Je me suis renseignée auprès du funérarium, ils n’ont pas pu m aider Je n’ai donc aucune certitude qu’elles aient été livrées …
Stéphanie Stilmant
Tarcienne
Heel vriendelijke aflevering van heel mooi boeket!
Pieter
Oostende
Ik heb foto's gezien van de bloemen die U heeft bezorgd en alles ziet er pico bello uit. Bedankt.
Lia
Schoten
Wat ingewikkelde maar noodzakelijke info nodig (maar heel doenbaar) om tot de bestelling en betaling te komen.
Theo
Bonheiden
Op tijd geleverd en het was hèèl mooi!
Marina Cochet
Vilvoorde
De bloemen en het cadeau werden mooi op tijd geleverd, er werd gebeld omdat degene die het boeket kreeg niet thuis was, om te informeren waar men het precies moest achterlaten. Het was een mooi boeket. Kortom alles verliep perfect.
Sandra Goyvaerts
BERLAAR
I ordered flowers through Fleurop.be from Canada for a delivery that was very time sensitive. I explained how important it was for them to arrive on time, and the team came through for me. The flowers were lovely, and the recipient loved them. I’m grateful for the care they took with my order and would happily use Fleurop.be again.
Sami
Toronto, Canada
J'ai commandé des fleurs la semaine précédant l'incinération . Celles-ci n'ont pas été livrées; ce qui m'a mise dans un embarras insupportable. J'ai contacté Fleurop et, après vérification, la fleuriste responsable avait eu un accident !? Je mets une étoile pour l'amabilité et le suivi de la personne qui a fait le nécessaire pour que je sois remboursée.
Michèle
Nandrin
Prachtig boeket & goede levering!
Nick
Denderleeuw
Site intuitif avec un large choix. Malheureusement, la livraison pour un anniversaire a échoué car le fleuriste local n'avait pas reçu toutes les instructions. Bien que mon numéro ait été renseigné, personne ne m'a contacté pour résoudre le problème. Très déçu par ce manque de communication.
shirley
Halluin
Bouquet correspondant à la demande et heure de livraison respectée.
Micheline
Alsemberg
Woensdagmiddag besteld(vanuit het buitenland), donderdagochtend geleverd. Top ! De ontvangster was zeer tevreden... bij gevolg wij ook. Zo hoort het ! Top !
Steve
Schoten
Heb op 16 /09/2026 bloemen besteld om 13:25 via Fleurop ,om op 17/09/2026 te laten afgeven in De pinte -Nazareth ,daar ze op bewuste dag om 16uur nog niet afgegeven waren heb ik met jullie dienst gebeld ,en zo de naam en telefoon nr gekregen van de winkel die de bloemen zal afgeven .Ik heb naar die winkel gebeld en kreeg een heel onvriendelijke vrouw aan telefoon die me afsnauwde dat het aan de chauffeur lag nochtans was de winkel dicht bij het af te geven adres gelegen ,rond halfvijf zijn de bloemen toegekomen ,dit vind ik vrij laat .daarom ben ik niet tevreden klant . Mvg .Danielle Dierckx
Danielle
Berchem
J'ai passé commande au matin même pour notre anniversaire de mariage. Le/la fleuriste avait libre choix sur le choix sur le bouquet, ce dernier était magnifique et livré dans les temps comme convenu.
Jonathan
Braine l'Alleud
pando
Ronse
De eerste keer dat ik bloemen bestel via internet. Heb bevestiging gekregen dat de bloemen geleverd waren. De bruid heeft mij een foto gestuurd van het boeket, en het was heel mooi
Micheline
Dilbeek
Site facile, arrivée du bouquet dans les temps. Petit bémol : frais un peu chers..
Myriam
Maransart
La personne était ravie quand elle a reçu ce magnifique bouquet de roses !
Eric
Tournai
Suite à un décès, j'ai eu besoin d'une livraison rapide. Travaillant à temps plein, j'étais ravie de trouver ce site pour une livraison. Très joli montage, jolie couleur et prix raisonnable.
Valérie SENY
Châtelet
Topservice kort samengevat! Idem contact met klantendienst!
Joeri
Diegem
Altijd correcte levering en mooie boeketten
Bernadette
Merchtem