Voor de eerste keer hier beroep op gedaan en echt tevreden van.
Superbe bouquet mais malheureusement pas de banderole avec les noms comme payée sur le site, juste un vulgaire petit papier blanc dans un morceau de plastique. Dommage pour 12 euros supplémentaires.....
Bonjour Deborrah, Nous vous remercions pour votre retour et avons pris le temps d’examiner votre remarque avec attention. Après vérification, nous constatons que vous avez commandé une composition florale Amelia avec une carte de condoléances, et non un ruban. Le message que vous aviez transmis a donc été soigneusement inscrit sur la carte « Sincères condoléances » prévue à cet effet. Nous comprenons néanmoins que cela ait pu prêter à confusion et restons bien entendu à votre écoute pour toute précision ou suggestion complémentaire. Cordialement, Service Clientèle, Fleurop-Interflora
Goede kwaliteit, op tijd geleverd
Bloemen zijn een dag te laat geleverd. Eerst probeerde ze te zeggen dat er niemand thuis was. Dan was er sprake van overmacht..... Nooit uitleg gekregen wat de overmacht was. 0.0 communicatie! Ik had anders zelf nog bloemen kunnen gaan halen en wegdoen na mijn werk! 82€ betaald voor een service die 39€ waard was.... nooit meer!
Beste Philippe, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons oprecht te vernemen dat uw bestelling één dag te laat werd geleverd en dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd. Onze klantendienst heeft uw melding meteen behandeld, maar door een onverwachte overmachtssituatie bij de bloemist – die dringend werd weggeroepen om met een ziek kind naar de spoed te gaan – kon de levering helaas niet op het voorziene moment plaatsvinden. Bij de uiteindelijke levering heeft de bloemist persoonlijk zijn excuses aangeboden aan de ontvanger en de situatie toegelicht. Daarnaast willen wij graag verduidelijken dat het geleverde boeket volledig overeenstemde met de door u bestelde waarde van €69, en niet €82 zoals in uw bericht werd vermeld. We begrijpen echter volledig dat de laattijdige levering voor u niet het gewenste verloop was en betreuren dit ten zeerste. Uw ervaring is voor ons belangrijk, en we nemen dit mee om onze communicatie in dergelijke situaties in de toekomst nog verder te verbeteren. Het doet ons wel plezier te vernemen dat het boeket door de ontvangers alsnog zeer werd geapprecieerd. Nogmaals onze oprechte excuses en dank voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Klantendienst, Fleurop-Interflora
Mijn bestelling ordernummer 312247 van 24 maart 2026, werd slecht behandeld.Ik bestelde een ruiker bloemen en een fles witte wijn voor de verjaardag van mijn Schoonzus . Deze verjaarde 25 maart en werd 70 jaar. Ze konden deze op 26 maart leveren.Indien ze niet thuis zou zijn , vroeg ik om het geschenk bij haar buren af te zetten.Ze was niet thuis en wist van haar buren , die de hele dag thuis, waren dat de koerier er niet aangebeld had.Mijn schoonzus vond een kaartje in haar bus dat ze beide geschenken zelf moest afhalen in Leuven .Ze heeft geen auto , voor haar niet mogelijk gezien haar leeftijd.Ze belde naar de winkel om te vragen het geschenk , nogmaals aan te bieden .Ze zouden het pas doen op maandag 30 maart.Weer niemand gezien.Toen ze weer belde zei men dat ze maar éénmaal per week leveren .Dus kreeg ze na bijna een week nog geen kado . Is ongehoord vooral ik 12,5 euro betaalde voor verzending . Graag wens ik dan ook mijn geld terug te vragen . Mijn besluit is dan ook om geen enkele bestelling meer te doen bij Fleurop na deze grote teleurstelling . Ik wil meedelen dat alles ivm mijn bestelling door Fleurop werd opgelost op 3 april. Heel vriendelijk en adequaat werd dit gedaan. Via een extra kado kreeg hun verontschuldiging vorm. Door deze aanpak herzie ik mijn beslissing en zal ik in de toekomst toch nog van de diensten van Fleurop gebruik maken.
Beste Agnes, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons oprecht dat uw ervaring met onze dienstverlening deze keer niet naar verwachting is verlopen – dit is uiteraard niet waar wij voor staan. Na grondig onderzoek blijkt dat er sprake was van een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Door een onverwachte ziekenhuisopname van de bloemist en een misinschatting door vervangend personeel is uw levering helaas niet correct verlopen. Hiervoor bieden wij u onze welgemeende excuses aan. Zoals telefonisch met u besproken, zal de bloemist contact opnemen met uw schoonzus om een nieuwe levering in te plannen. Daarbij zal zij een extra boeket aanbieden als blijk van onze excuses en alles persoonlijk toelichten. Wij danken u voor uw begrip en waarderen het dat u ons de kans geeft dit recht te zetten. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen bedienen, en dan uiteraard tot volle tevredenheid. Met vriendelijke groet, Klantendienst, Fleurop-Interflora
Originele beoordeling
Happy wife, happy life :-)
J'ai commandé 1 jour à l'avance pour une livraison du lendemain, ce qui a été fait en temps et en heure tout a été respecté.
Facile à commander. C’était pour livrer pour un décès. J’avais demandé une livraison le jour même, le vendredi 27/03, mais je n’ai reçu le mail de livraison que le samedi. Il n’y avait des visites que le jeudi et vendredi, donc, je ne sais pas si les fleurs ont été correctement livrées et à temps et si la famille les a vues!
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening bij Fleurop, waar we goed geholpen werden met onze vragen, alsmede over de bloemist die iedere maand een mooie ruiker bloemen bezorgt op het afgesproken tijdstip!
Du premier clic sur le site jusqu'à la réception du bouquet, un suivi au top.
Geen verdere opmerkingen
goede service en mooie bloemen
Mooi boeket dat beantwoordt aan beschrijving, onduidelijk wat nu de extra attentie was waar ik voor betaalde, en moeilijke levering. Men levert nooit aan huis en de bestemmeling moet zelf zoeken welke bloemenwinkel de bestelling heeft en zelf gaan ophalen. Dat maakt een verrassing niet mogelijk.
Heel snelle levering , +/- 45 minuten tussen bestelling en levering , da’s wel heel snel Enig minpunt : de prijzen zijn nogal aan de hoge kant
Boeketje voor familie die ver woont. Correct en goed geleverd
Makkelijk te bestellen en de bestelling af te ronden. De bevestiging was ook vlot gestuurd
goede opvolging en snelle levering
Alles is perfect verlopen: van de online bestelling tot de levering toe!! Top service!!
J‘ai commandé la veille d‘un 60ème anniversaire. Cela devait être une surprise, qui me tenait vraiment à coeur. L‘après-midi du lendemain de cet anniversaire, les fleurs n‘ont toujours pas été livrées. Quand je suis le „colis“, le résultat que j‘obtiens est que le „colis“ a été „remis à DPD“. J‘ai déjà eu peur en commandant quand j‘ai vu que DPD était dans le coup - je n‘ai encore presque jamais fait de bonnes expériences avec eux. Je me demande où est ce bouquet, payé tout de même 42 euros avec les frais de livraison… et dans quel état il va arriver. S‘il arrive. Je ne recommencerai pas de sitôt.
Chère Anja, Nous sommes désolés d’apprendre que vous avez vécu une expérience négative concernant une livraison de fleurs à domicile. Nous regrettons toutefois que cet avis ait été publié sur les pages de Fleurop-Interflora, car après vérification approfondie, votre commande n’a pas été passée via la boutique en ligne de Fleurop. Nous pouvons l’affirmer avec certitude : chez Fleurop Belgique, il n’y a pas de système de suivi « track & trace » pour les livraisons de fleurs. Lorsqu’une commande est effectuée via www.fleurop.be , nous envoyons toujours une confirmation de réception par e-mail. Ensuite, à la date de livraison demandée, une confirmation de livraison est envoyée par e-mail ou par SMS dès que les fleurs ont été remises au destinataire. Par ailleurs, Fleurop-Interflora ne fait pas appel à des services de livraison tels que DPD ou autres transporteurs. Nous collaborons étroitement avec des fleuristes locaux qui confectionnent les bouquets de manière artisanale et soignée, puis assurent eux-mêmes la livraison à domicile, soit personnellement, soit via leur propre chauffeur. Il est donc très probable que cette mauvaise expérience concerne un autre prestataire. Nous serions ravis de vous accueillir prochainement sur www.fleurop.be afin de vous faire vivre une expérience florale positive et conforme à nos standards de qualité. Bien cordialement, L’équipe Fleurop-Interflora
Ben nu al jaren trouwe klant van Fleurop.be. Beveel het van harte aan : altijd mooie, verse bloemen, vakkundig geschikt of gestoken. Ook stipt betrouwbaar qua levering : nog nooit een probleem gehad. Gebruiksvriendelijke website die via "wenskaartjes" plaats laat voor een persoonlijke groet.
Facilité d'utilisation pour commander. Respect des délais de livraison annoncés. Respect des conditions de livraison. En un mot comme en cent, très satisfait!
livraison dans les temps et fleurs bien fraîches
Zal volgende keer zeker terug bij jullie bestellen. Bedankt voor de perfecte uitvoering? Anny