Excellent service

Tt était au top

Niet tijdig geleverd

Ondanks besteld voor 12u, pas de volgende dag geleverd. Pijnlijk gezien het om een uitvaart ging

Petit et pas donner !!

Livraison ok , le bouquet petit pour le prix je trouve.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Always a perfect service. Highly recommend it!

All smooth process and end-customer happy.

Sans accroc

Rien à redire. Jolies fleurs, prix correct, livraison sans le moindre problème, destinataire satisfaite.

Top kwaliteit en snelle levering

Vanuit andere kant van het land toch een prachtig boeket kunnen afleveren op gekozen datum , gemakkelijk besteld en zeer goede service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Décevante

J'ai passer une commande de fleurs pour un enterrement,je n'ai jamais reçu de confirmation je ne sais pas si la plante a bien été livrer .

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Le bouquet était magnifique

Bonjour, j' ai un peu galéré pour passer ma commande mais une fois celle-ci faite.... Belle journée à vous

• Zou u ons aanbevelen? Yes

EXCELLENT SERVICE

tout etait parfait petit bémol: il faut un temps certain quand on indique le code postal pour avoir le nom de la commune.

tres rapide merci

Le bouquet était magnifique Grand merci

Parfait !

Commande passée avant 14 heures, livraison le jour même ❤️ La personne était ravie de son bouquet de fleurs. Je recommande !

Heel goede service

Mooi assortiment Gemakkelijke website om de bestelling uit te voeren en af te handelen Heel correcte levering, mooi op tijd Heel mooi boeket

Parfait

De la facilité de commande à la livraison., tout s’est bien déroule. Merci à l'équipe.

Tout était parfait

Le fleuriste est arrivé fin de matinée, et le bouquet était juste magnifique.

Redelijk tevreden

Er waren twee puntjes van verbetering: 1. het was niet mogelijk om de bloemen op de gewenste dag te leveren omdat er op die dag geen bloemist was in die bepaalde gemeente. 2. hoewel duidelijk aangevraagd en geschreven, was er bij de levering van de bloemen GEEN KAARTJE aanwezig.

Moyenne

Service clientèle bon mais gros problème à la livraison : le bandeau de la première couronne funéraire avait deux fautes d orthographe !!!!!et la deuxième couronne funéraire est arrivée avec 1 h de retard . Le service clientèle a malgré tout été très efficace et s est excusé .

Perfecte en snelle service

‘S nachts melding gekregen van mijn vriendin over haar overleden grootvader. Direct op deze moment bloemen besteld voor levering. Aangezien ze zelf op een appartement woont wist ik de details van haar postbus niet. De bloemen zijn dezelfde dag geleverd en bij de levering hebben ze enorm veel effort gedaan om ze bij het juiste adres af te leveren! Snelle service en zeer goede ondersteuning!

Très beau bouquet livré dans les temps et le respect des informations données.

Fleurs pour l’anniversaire d.une personne âgée a Obourg

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, vriendelijke mevrouw en zeer mooie en verse bloemen

Goed ennkwaliteit bedankt

Besteld en geleverd op tijd

aucun problème

aucun soucis

veel keuze

Ik vond dat jullie veel keuze hebben en dan maakt het moeilijk om een juiste beslissing te nemen. Ik vind wel dat het soms prijzig is.

Service

En het waren en zijn nog mooie bloemen.

Excellente

Très bon accueil téléphonique pour infos complémentaires. Très beau montage floral de funérailles , livraison OK

Hoge Wei 1

1930 Zaventem