Niet vers

Volgens ik het boeket zag waren die rozen al heel ver open . Was ook niet echt zijn prijs waard .

Uitstekend !

Levering is perfect verlopen en persoon was héél tevreden

Toppertjes

Alles perfect verlopen zoals gevraagd. Foto toegekregen van een zeer enthousiaste vriendin en moet zeggen het boeket was prachtig. Dus de volle 5 sterren.

Perfetta

Scelta dei fiori facile e consegna molto rapida. Se potete,aggiungete un’e-mail di conferma quando i fiori sono consegnati.

• Ci consiglieresti? Si

Heel eenvoudige manier om bestelling te plaatsen. Goede informatiedoorstroom ook bij aflevering.

Via een gemakkelijk toegankelijke website, plaats je eenvoudig een bestelling en maak je de bestemmeling blij.

Les fleurs etaient bien mais il y avait une faute dans la banderole

J’ai commandé des fleurs pour une ceremonie de funerailles, avec une banderole dont le texte a ete correctement transmis lors de la commande (confirmé dans le mail de commande). La banderole finale comportait une grosse faute dans un des noms de famille (deux lettres ajoutees) c’etait embarrassant et difficile a comprendre comment cette erreur a pu arriver. Par ailleurs, j’ai demande d’etre notifie par email de la bonne livraison, et je n’ai pas recu cette notification.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Juste parfait!

Envoi d’une couronne de fleurs de deuil. La composition était très belle , bien réalisée. Les couleurs pastels de très bon choix. La livraison a été faite à l’heure prévue. Tout est parfait !

Perfecte levering!

Tijdige levering van een boeket voor de 90ste verjaardag van een goede kennis en netjes overhandigd door een vriendelijke persoon. De ontvangster was zeer tevreden.

Ontgoochelend

Lees hieronder het emailverkeer dat ik met u had Beste, Wij betreuren dat uw levering niet correct is verlopen. Wij bekijken dit met de uitvoerende bloemist en komen hier zo snel mogelijk op terug. Mvg, Carine Devalckeneer Fleurop-Interflora Belgium Onderwerp: FW: Fleurop-Interflora | Delivery confirmation: 183,477, Beste, Ik vernam dat het doosje met chocolade uit onderstaande bestelling niet mee werd afgeleverd. Ik ben zeer ontgoocheld in de service. Met voorname groet,

Excellent service as hoped

Flowers for the funeral of our colleague's mother were beautiful and much appreciated. Thank you.

Geen fijne ervaring

Op de website wordt beloofd Bestellen voor 14:00 levering hetzelfde dag maar wordt niet vermeld dat niet geldig is tijdens weekend. Ik heb ook geen berichtje gekregen of bloemen wel of niet geleverd zijn geweest

Fijne, correcte levering in Madrid

Laat in de avond beslist om de dag erna bloemen te laten leveren in Madrid. De dag erna waren de mooie bloemen op tijd geleverd

Un peu déçu

Pas de souci pour le processus de commande et la livraison était dans les temps. Mais je suis déçu du résultat qui été livré. Alors que le montage a été livré le matin même, les fleurs étaient à 13 heure fanées et le montage manquait de couleur. Je suis conscient que j'ai commandé le moins cher. Rien n'a dire pour le mot qui accompagnait la commande.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prijs kwaliteit niet tevreden en verkeerde leverdatum

Het boeket vond ik prijs kwaliteit niet naar wens. Als ik vergelijk met een boekt uit de winkel is dit toch wel een groot verschil. Het boeket werd ook een dag te vroeg geleverd.

Goed maar ondanks dat we het kaartje hadden ondertekend met onze namen, werd dit niet afgeleverd. De ontvanger wist bijgevolg niet zeker dat de bloemen van ons kwamen.

Mooie bloemen

Op tijd

Mooie bloemen. Heb er 14 dagen van kunnen genieten.

Excellent service . Pour mes prochaines commandes, je passerai par vous. Merci pour tout.

Très satisfaite

Je suis satisfaite de mon expérience avec Fleurop.be. J’ai fait envoyer des fleurs sur Liège, elles sont arrivées à temps, déposées chez un voisin comme demandé et un bouquet en parfait état. J’avais demandé un bouquet "special request" et mon souhait a été respecté. Merci à vous.

Mooie boeketten.

Steeds op tijd bezorgd. Mensen zijn enthousiast en tevreden als ze een boeket krijgen.

PERFECTE SERVICE VOOR LEVERING IN EEN KLEIN SPAANS DORPJE

GOEDE KLANTENDIENST EN LEVERING OP TIJD EN ZOALS GEVRAAGD

Bon service

Content du service et de la qualité des fleurs

snel en mooi

Heel mooi boeket (zouden wel een foto naar de opdrachtgever mogen mailen) en ook zeer vriendelijk bij levering en vooral optijd geleverd

Perfecte levering en zeer vriendelijk.

Nadat er een fout was geslopen in het adres namen ze contact op en zo zijn de bloemen toch nog op tijd geleverd. Waren zeer behulpzaam.

Hoge Wei 1

1930 Zaventem