Zeer goede service

Bloemen besteld voor een vriendin haar verjaardag en thuis laten leveren aangezien wij in het buitenland wonen. Bestellen gaat vlot, veel keuze, gemakkelijk betalen en een mailtje als de bloemen zijn geleverd aan de persoon zelf. Zij heeft een foto gemaakt om ons te bedanken voor het mooie boeket en het was inderdaad heel mooi. Dus, deze klant is zeer tevreden over Fleurop.

Schandalig en enorm teleurgesteld

Het is de eerste keer en zeker en vast de laatste keer dat ik via jullie website bloemen bestel. Mijn dochter woont in Londen en trouwde vorige week. Ik heb via jullie site een trouwbouquetje opgestuurd die ik prachtig vond voor ongeveer 230€!!! De bloemen die aangekomen zijn geleken helaas niet op foto van website!!! Wat een teleurstelling!!! In plaats van mooie witte rozen en hortensia's, kreeg ze volwitte Margrieten die je ook in grootwarenhuis kunt kopen! Heel zielige bloemen voor een trouwdag!!! Ik koop meestal via andere site en was bijzonder teleurgesteld van jullie service!!!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Service impeccable

Service impeccable

Prima kwaliteit

Levering stipt ! Verse bloemen ! Mooi boeket !

Bloemen slechte kwaliteit

Mijn vriendin vond de bloemen maar niks. Tulpen waren niet vers of hingen allemaal naar beneden bij levering. Doen jullie geen compensatie voor volgende bestelling ????

Geen rekening gehouden met leveringsdatum

Boeket was besteld om 2,5w later te leveren op een verjaardag. Boeket werd echter enkele uren na de bestelling al geleverd. Melding naar klantendienst,ze gingen het bekijken. Niks meer gehoord.

Mooi boeket ! Tijdig geleverd ! Vlotte bestelling !

J’ai fait envoyer des fleurs à mon amie en Roumanie et les a reçus en temps et en heures

Les fleurs que j’ai fait envoyer en Roumanie sont arrivées comme demandé. Du coup pour la st Valentin j’ai refait une commande.

Les fleurs étaient fanées

Les fleurs étaient vraiment forts passées on aurait dit qu'elles étaient bonnes à jeter. J'ai commandé un bouquet de roses de 50€ plus un vase. Le résultat était décevant pour un anniversaire de 40 ans.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle en correcte levering, telkens een prachtig boeket bloemen dat ook na twee weken nog mooi staat.

Vlotte afhandeling

Het bestelproces is eenvoudig en de seevice is top.

Geen bevestiging gekregen

Ik heb geen bevestiging gekregen dat de bloemen geleverd zijn.

belle proposition de bouquets

Variétés de l'offre. rapidité de livraison

Snel geleverd! Alles inorde.

facile et très bon suivi de la commande

site simple et clair très bon suivi par mail petit bémol: ne pas avoir la photo en retour, peut-être n'ai-je pas vu la possibilité de le demander prise par les émotions et l'envie de bien faire La personne a pris une photo, magnifique couronne !!! merci

Timing mauvais

Le bouquet était beau mais nous avons été très déçu du non respect de l’heure de livraison. Le bouquet n’a pas été livré à temps et le défunt est partis sans ses fleures au crématorium.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Top en flop en beschamend

Voor de dienst Fleurop zelf 10/10 voor de bloemist van dienst ( Bloemblad Brugge ) 0/10 Had het boeket " mauve " besteld ter waarde van 100€ en met de administratiekost van 12€ er bovenop, dus 112€!! Bloemen werden geleverd bij ontvanger, maar wat een teleurstelling toen ik een foto kreeg van de ontvanger van het boeket. Het boeket was in de eerste plaats geen 100€ waard. Schatting gevraagd aan andere bloemisten en blijkt dat het boeket een waarde had van 30 €. In de 2de plaats leek het boeket alles behalve op het " mauve " boeket. Hierop fleurop gecontacteerd, bloemist beweerde een foutief boeket te hebben geleverd, nochthans het begeleidende kaartje was juist. Er werd voorop gesteld om een nieuw boeket te leveren. Uiteraard! Ik had immers een boeket van 100€ besteld! Maar dan komt het beschamend gedeelte.... bloemist vraagt ( eist! ) het zogezegde verkeerd geleverde boeket terug. 2 dagen later werd het nieuwe boeket geleverd, het eerste boeket dat al voor de helft VERWELKT was werd terug meegegeven. Als bloemen al na 2 dagen verwelken dan waren het geen verse bloemen! Het nieuwe boeket, ook deze had geen waarde van 100€!!! Een waarde van max 63€. Ook geen begeleidend kaartje. Kwaliteit bloemen : net zoals het eerste boeket : half verwelkt na 2 dagen. Echt een schande. Zal blijven werken met de dienst fleurop, maar geen " Bloemblad Brugge ) meer!!

Geen bevestiging van levering

Beste, Wij zouden graag een bevestiging van de levering krijgen. Alvast bedankt, Ingrid Verbelen

Très mauvaise

J'avais prévu une livraison pour l'anniversaire de ma maman plus une semaine a l'avance. La livraison c'est faites le jour suivant a son anniversaire gâchant toute la surprise. Et aucun geste commercial n'as été fait.

Top levering

Levering op tijd en volgens afbeelding. Perfecte service

Fantastische en snelle service

Een aanrader op alle gebied

gemakkelijk, tevreden klant

Veel keuze op de site, duidelijk en correcte levering

Uitstekend en mooi bloemstuk

Rapide et facile

Le service a été fourni très tôt et bien. J'aurais bien aimé pouvoir voir quel type de bouquet avait été livré mais j'espère qu'il a été en accord avec le prix et de qualité. En tout cas, la personne a qui je l'ai envoyé l'a reçu très vite le lendemain de ma demande, le jour que j'avais indiqué. Merci

Zeer tevreden over de service

Gemakkelijk te bestellen, zeer snelle levering en mooi en vers boeket

Hoge Wei 1

1930 Zaventem