Teleurstellend

3 dagen na datum pas geleverd Lijkt in het niets op de foto Bloemen waren al uitgebloeid

Bloemen niet geleverd

Geadresseerde was de hele dag thuis, geen bloemen gezien. We zijn ondertussen 2 dagen verder, nog steeds geen bloemen. Direct gemeld maar zelfs geen antwoord.

Kwaliteit van het boeket was top

Niet gelukt

Het aanbieden van de bloementuil is niet doorgegaan: deels door dat een ziekenhuis dit niet aannam en deels omdat het thuisadres blijkbaar bijna dubbel had gekost...

Card Missing

The point of sending flowers, is to express something. I had a message that I needed to express, endorsed by flowers. A message that was important in my life. That message was missing. There was no card. This is irreparable damage. No compensation can rectify this. You can never make a second first impression, and sending a new bouquet won't help either. This is not pizza delivery, it's more important than that. Please treat these deliveries with respect. I lost mine for interflora. And I might have lost a lot more too.

Correcte en stipte levering, bestelling voldoet volledig aan verwachting

Volledig vertrouwen in de deskundigheid van de bloemisten

Le bouquet commandé était magnifique

l' amabilité du livreur en plus d'un bouquet super bien fait

Facile, rapide et très bonne qualité

Parfait

Très beau bouquet livré parfaitement dans les délais.

Très beau bouquet livré parfaitement dans les délais.

Prima service!

Rijkelijk gevulde boeketten met prima kwaliteit bloemen.

Mooie service, makkelijk en betrouwbaar. De ontvanger was zeer blij met de mooie bloemen.

Blij met de kwaliteit maar het gewenste afleveruur niet nageleefd

Heel blij met de kwaliteit van de bloemen, ook na een week stonden ze nog mooi in bloei alleen had ik gevraagd om ze voor 12.30u af te leveren (en ik had op voorhand besteld) en dat is niet nageleefd. Ze zijn wel op de correcte dag afgeleverd. Dus heel kleine 'hick-up' maar ik prefereer de kwaliteit van de bloemen voor hat aflevermoment. Dus wel blij.

Helemaal perfect.

Prachtig boeket werd binnen een paar uur geleverd.

Efficacité

Délai respecté et rapide

Veel keuze, makkelijke procedure

keuze voor een boeket bloemen is uitgebreid en tegelijkertijd eenvoudig, met duidelijke prijzen en levermogelijkheden. Snel afgehandeld. Bericht ontvangen wanneer het pakket werd geleverd.

Mooi boeket op tijd geleverd.

impeccable

impeccable

Very good

Very good selection and punctual delivery , and Delivery confirmation.

Le bouquet n'a jamais été livré!!!

Le bouquet de 74€ (livraison incluse) que j'avais commandé pour faire livrer le 11 mars à l'occasion d'un anniversaire à Paris n'a jamais été livré. Nous ne l'avons appris que par la destinataire le lendemain car PERSONNE de chez Interflora/Fleurop ne nous a contacté pour nous faire part de ce problème, silence total de leur part. Malgré mes multiples appels à partir du 12 mars pour tout de même faire livrer le bouquet durant les jours qui suivaient, aucune livraison n'a été effectuée. Une honte!!!! Première fois et dernière fois que je fais appel à cette société.

• Nous recommanderiez-vous? Non

ZEER TEVREDEN

Na de levering, werden we opgebeld dat het een zeer mooi boeket was.

Prachtige bloemen en een geweldige service !

Wat een prachtige bloemen! De bestelling werd keurig op tijd geleverd en de boeketten waren wondermooi. De bloemen zijn zorgvuldig samengesteld en ruiken heerlijk. Echt een topservice! Bedankt voor het bezorgen van zo’n mooi stukje geluk!

Prachtig boeket

Een firma met vertrouwen,niets is te veel Aangename samenwerking ook in de toekomst Zeer tevreden Dank U fleurop.

Eerste klassieke service!

Zeer mooi bloemenboeket. Keuring op tijd geleverd.

Prachtig , kwaliteitsvol boeket stipt geleverd.

De ontvangers van het boeket waren in de wolken.

Hoge Wei 1

1930 Zaventem