Beste Glenn, we begrijpen dat je niet blij wordt van de hogere prijzen, maar zoals je al schrijft hebben we daar helaas allemaal mee te maken. De kauwspeeltjes waren geweldig van kwaliteit, maar helaas niet altijd goed leverbaar. Uiteraard laten wij het weten zodra wij naar goede alternatief hebben gevonden. In de tussentijd hopen we dat je hond blijft smullen van de snacks!
De snacks van BestBuddy zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en zo puur en eenvoudig mogelijk. De snacks zijn altijd van 1 diersoort gemaakt, zo maakt u de keuze die het beste past bij uw huisdier. In de snacks van BestBuddy vindt u geen gluten en wij gebruiken geen kunstmatige geur-, smaak- en kleurstoffen. Tijdens de bereiding van de snacks wordt geen suiker en zout toegevoegd. BestBuddy, lekker en gezond voor kat en hond.