Laden reviews...
148 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering, zorgvuldige verpakking en goede productkwaliteit. Verschillende bezoekers noemen redelijke prijzen en betrouwbare service. De algehele sfeer is positief en veel klanten geven aan terug te keren. De reviews benadrukken vooral gemak, kwaliteit en klantvriendelijkheid.
Vlug geleverd en goed verpakt!!
15 June 2026
Marianne
Beek en Donk
Vial Website spullen besteld met zelf ophalen. Funktioneerde uitstekend, goede communicatie. Alles al mooi in tas gepakt. Zeer vriendelijk en open personeel. Prachtige winkel met hele mooie aparte spullen in een passend ambiente.
5 June 2026
Astrid
Leer, Duitsland
Een mooi product besteld, snelle bezorging!!
8 May 2026
Marjolijn
Puttershoek
Snelle levering tegen een goede prijs. Als ik een tip mag geven, maak veel reels op Facebook e.d. om je bereik te vergroten.
26 April 2026
Petra
Amsterdam
Goed product en asap geleverd.
25 April 2026
Marijke
Den Haag
Super snelle levering. Ff bij de winkel geweest zoveel leuke spullen en ideeën opgedaan. En superblij met de aankopen. En vriendelijke eigenaar.
21 April 2026
Jonnita
Woldendorp
Duidelijke foto's op de website. Alles werd heel geleverd.
18 April 2026
CH
H
Heb hier een vaas besteld en de verpakking heeft mij verbaast. Was heel mooi ingepakt! Ben zeer tevreden…
22 March 2026
Ayten
Leopoldsburg
Prima service en snel en netjes verzonden. Alles is zonder schade aangekomen.
22 March 2026
Arjan
Spijkenisse
Wat een leuke spulletjes verkopen ze bij Pommelientje! Ik had wat leuke dingen uitgezocht en die werden keurig verpakt en snel geleverd.
18 March 2026
Geertje
Woerden
Super snel verzonden ,mooie kwaliteits producten. Erg blij mee
9 March 2026
Mariska
Velsen zuid
Super. Netjes verpakt en snel geleverd. Ik ben erg blij met.mijn bestelling
8 March 2026
chantalle
Bunde
Heel tevreden. Mooie kwaliteit.
4 March 2026
Marry
Heerde
Het product was goed verpakt en ziet er prachtig uit
4 March 2026
Johan
Sint Annaparochie
Hele leuke winkel ...met hele leuke mensen
3 March 2026
Alie
Noordbroek
Hele fijne en overzichtelijke webwinkel. Snelle en correcte levering en goede kwaliteit/prijsverhouding.
2 March 2026
Henriëtte
Nieuwstadt
Netjes verpakt en bezorgd.
2 March 2026
T.M.J
Oisterwijk
Bestellen ging makkelijk en binnen 2 dagen had ik mijn pakket al binnen. Ben er erg blij mee. Zeker een aanrader
27 February 2026
Lisette
Ede
Ik had een paar artikelen gezien via sociaal media bij Pommelientje en ben gaan kijken op de site. Ze heeft hele mooie en betaalbare artikelen Ben heel tevreden met mijn aankoop.
26 February 2026
cindy
Rijssen
26 February 2026
Carla
Denhaag
Heel blij met mijn bestelling
25 February 2026
edith
Beverwijk
Snelle levering van wandbord met pot. Goed verpakt als breekbaar.
25 February 2026
Leontien
Krimpen aan den ijssel
Netjes en goed verpakt levering was ook erg snel
21 February 2026
Hvdg
Bunschoten spakenburg
Zeer klantvriendelijk , en de bestelling stond keurig klaar om af te halen. Vriendelijke mensen en een super gezellige nette winkel. Een feestje om naar toe te gaan ❤️
13 February 2026
Silvia
Appingedam
snelle levering, prima
11 February 2026
Ingrid
sommelsdijk
Pommelientje is een Nederlandse webwinkel die gespecialiseerd is in een breed scala aan producten voor huis en tuin, waaronder decoratie-items, plantenbakken en andere accessoires. Gevestigd in Hellum, zet het bedrijf zich in voor het aanbieden van kwaliteitsproducten met snelle en veilige levering. Pommelientje is een gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org, wat garandeert dat hun bedrijfsvoering voldoet aan de Nederlandse e-commercevoorschriften, inclusief transparante prijsstelling, veilige betaalopties en betrouwbare klantenservice. Het bedrijf heeft een goede reputatie op het gebied van klanttevredenheid, zoals blijkt uit de hoge beoordelingen voor snelle verzending en goed verpakte producten.
Hoofdweg 15
9627PA Hellum