Prima verpakt snel verzonden

Super blij met mijn bestelling. Snelle levering en super goed verpakt.

Wat een rommeltje

Via de site twee lampenkappen besteld en direct betaald. Volgens de site op voorraad en worden deze de eerst volgende werkdag opgestuurd. Maandag besteld maar dagen moeten wachten op een bericht dat ze verstuurd waren. Maar niets. Weer twee dagen later een bericht dat ze ze niet meer hadden. Ze hadden dus niets verstuurd. Toen kreeg ik bericht dat ze wel andere maten en kleuren lampenkappen hadden. Echt totaal iets anders. Daarna een week moeten wachten tot dat ik mijn geld weer had.

Pakket is netjes toegekomen en alles is zoals beschreven op foto. In ben tevreden.

Dikke Top

Snelgeleverd en een prachtig bankje voor op de vensterbank!! Super blij mee

Leuke site met leuke artikelen

Mooie site met leuke artikelen voor leuke prijzen! Aanrader!

Ik ben enorm geholpen tijdens mijn bezoek in de winkel, nam alle tijd en gaf goed advies.

Mijn bezoek aan de winkel was echt top. Ze hebben superleuke spullen en de eigenares is erg behulpzaam. Ze nam echt de tijd om me te helpen, gaf goed advies en luisterde naar wat ik zocht. Echt een aanrader!

Keurig verpakt geleverd

Product kwam iets later maar was netjes ingepakt geleverd

Snelle levering, mooi product

De tulpen zien er erg natuurgetrouw uit. Overzichtelijke website.

Super service en alles heel mooi verpakt!!

Eerste keer besteld bij jullie. Echt een aanrader. Alles super goed verpakt.

Prima artikelen

De takken zijn zo mooi fantastisch

Vriendelijk

Heel vlot en vriendelijk

Bestelling goed ontvangen, zeer goed verpakt. Top !!

Veel keuze in assortiment en snelle levering

Helemaal perfect

Ontzettend goed en snel verstuurd

Erg mooi

Alles is snel en goed geleverd

Snelle service!!!

Hele leuke spullen!!!

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en mooie producten

Prachtig lampje

Op jullie site zag ik een mooi lampje die ik dus online besteld heb en vandaag heb mogen ontvangen. Het lampje is in het echt nog mooier dan op de foto! Geweldig!

Snelle levering Blij met product Prima verpakt, heel aangekomen Goede prijs

Slechte communicatie en verzending

Pakket is in 2 delen verzonden, helaas ben ik hier niet over geïnformeerd. Zelf achter de informatie aan moeten gaan, uit de reactie van de winkel bleek dit erg normaal te zijn, ik moest nog even wachten, kreeg verder geen informatie zoals een track en trace. Ook verzendtijd veel later als aangegeven op de website

Niet zo best

Mijn bestelling was in goede orde afgeleverd, alleen niet wat ik ervan verwacht had en heb per mail contact gezocht om het terug te sturen, maar nog geen reactie

Top !!

Precies wat ik zocht. Goed en snel geleverd...top !!

Keurig

Snel en super netjes verpakt en geleverd

Prachtige spullen!

Snel en netjes bezorgd!