Uitstekende levering

Ik heb 1 big bag zwarte grond besteld. Werd op tijd geleverd en was van prima kwaliteit.

Ok

Ok

Perfect gegaan

Snelle levering tegen redelijke prijs

Sneller geleverd als aangegeven

Voorkeurs leverdatum aangegeven, echter eerder geleverd. Was gelukkig thuis op dat moment.

Super snelle levering, een ervaren chauffeur die weet wat ie doet.

Levering prima

Levering was volgens geplande tijd. En netjes afgeleverd. Pebbles zijn mooi. Voor ons niet persee een minpunt maar de pebbles zijn gemiddeld groter dan de aangegeven 30-60mm. Sommige zelfs meer als 10cm. Nogmaals voor ons niet zo’n probleem maar kan me indenken dat dit soms niet is wat helemaal wenselijk is.

Super geregeld

De chauffeur belde netjes voordat hij bij ons zou komen lossen... Alles prima geregeld! Dank daarvoor

Snelle levering met goede communicatie

Ik ontving de bestelde bigbag al erg snel en kreeg ook op tijd bericht over de leverdatum/tijd. Kwaliteit product prima

Snelle en nette levering

We bestelden 2 bigbags. Deze werden snel geleverd en keurig netjes zo dicht mogelijk in de tuin afgezet. Bags waren heel en strak gevuld. Kortom super geregeld.

Het bestellen ging makkelijk en snel, de volgende ochtend werd het al gebracht door een zeer vriendelijke chauffeur die het zand op de door mij gewenste plek heeft geplaatst. Zand js van uitstekende kwaliteit. Super gewoon

Snel geleverd op een handige plek

Snel geleverd op een handige plek

De levering was wat later maar dat gaf niet want zand zet je niet binnen en ik bestelde het ruim van te voren alvorens te beginnen aan de klus. En met corona is levertijd ook anders. Contact via mail was goed en geeft vetrouwen. Netjes op pallet in tuin geleverd.

Prettig contact en snelle levering

Ik heb eerst telefonisch contact gehad en dat was prettig. Bovendien kreeg ik goed advies. Mijn bestelling via de website werd snel geleverd. Ik vond het vooral fijn dat het mogelijk is om kleinere hoeveelheden (zakken van 20 kilo) te bestellen. Voor mij een perfecte optie.

Op tijd en goed geleverd

Dag na de bestelling op tijd en goed afgeleverd. Er zitten wel aardig wat bonken klei tussen die we eruit hebben gehaald

In 1 woord TOPPIE

snel goed en netjes

Na het bestellen zoals beloofd in een dag netjes op tijd geleverd. Op verzoek netjes op de oprit geplaatst.

Snel, vriendelijk en meewerkend

De bestelling ging snel en makkelijk. Omdat wij de hoeveelheid teelaarde niet direkt op onze oprit konden storten moest een knijpowagen gerelegd worden. Binnen 45 minuten lagen er 10 kuub in onze tuin. De communicatie over de kosten voor de uitknijper had vooraf beter kunnen zijn, maar ze toonden hierin enorm veel goede wil en namen niet gecommuniceerde kosten voor hun rekening. Hier bestel ik graag weer.

Goed afspraken na komen en op tijd. Top

Prijs/kwaliteit, snelheid

Veruit de goedkoopste voor het grind wat we zochten, binnen 2 dagen geleverd. Perfect.

Duidelijke website, prima prijs, snelle levering

Duidelijke website, prima prijs, snelle levering

Prima zand en grind, en super snel bezorgd

Prima zand en grind, en super snel bezorgd (zelfs het grind wat eigenlijk langer zou duren op verzoek dezelfde dag geleverd)

Fast delivery!

Discovered this company on BOL and decided to order direct. Pleased I did. Cheaper and fast.

Prima geregeld

Snelle en duidelijke antwoorden bij vragen. Bestelling en verwerking netjes verwerkt.

Goede en snelle levering.

Vogelaarsweide 18

3437DE Nieuwegein