Snelle bezorging, netjes en verzorgd verpakt.

Netjes verpakt .

Snel geleverd en zeer goed verpakt

Goede producten van extenso, erg blij voor mijn huid!

altijd goede service

Goede service en snelle levering.

Er wordt goed gecheckt wat je bestelt en als het nodig is worden daar vragen over gesteld om zeker te zijn dat het klopt en dat men ervaring heeft met de producten. Nadat het duidelijk was werd het verstuurd. De bestelling was er binnen 2 dagen. Ik ben zeer tevreden

Super snel

Super snel geleverd en tot mijn verbazing zat er ook nog een klein monstertje bij, daar wordt je toch blij van

Goed verpakt en snel geleverd!

Goede producten, snelle levering.

Goede producten, snelle levering.

Snel geleverd, ook nog cadeautje erbij, top!

Snel geleverd, ook nog cadeautje erbij, top!

PRIMA service.

Super snel geleverd en heel netjes verpakt. Geen gedoe.

Zeer mooie produkten en goede snelle service!

Snel bezorgd, goed verpakt en een leuke attentie erbij! Top!

Slecht via DHL

Snel bericht dat de bestelling onderweg was daarna duurde het enige tijd voordat de bestelling bij een DHL punt afgehaald kon worden. Bij het afhaalpunt was het een chaos. Probeer het de volgende keer welvthuis te laten bezorgen want dit is niks via DHL

Altijd een perfecte en snelle service

Goed verpakt, snel verzonden en leuke testertjes erbij gekregen

Helemaal top!

De zending bleek zoekgeraakt bij de vervoerder, maar dit werd gelijk opgelost. Ik kreeg zonder problemen een nieuw product opgestuurd. Echt heel vriendelijk contact. Aanrader!

Mijn bestelde producten werden snel geleverd.

Goede en snelle service

Prima service en aflevering

Snelle nette levering !

Vlotte en nette levering, feestje als t doosje open gaat en top producten dat ze mee werken.

Geweldige service

Snelle levering en goede service.

Prima product met snelle levering

Snel , veel keus in producten en een goede prijs.

Zeker een aanrader om hier te bestellen Snelle levering, alles netjes verpakt en vriendelijke en behulpzame klantenservice. Gratis producten bij de bestelling ontvangen. Ga hier zeker vaker bestellen

Snel en compleet geleverd

Producten werden snel geleverd en zaten netjes verpakt.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

De Vlonder 217 a

5427DG Boekel

049 272 92 44

Over Hetcosmeticahuis.nl

Iedereen die graag goed voor de dag wil komen of af wil rekenen met huidproblemen koopt zijn of haar cosmetica online. Door aandacht te besteden aan je huidverzorging slaag je erin om er dag-in-dag-uit goed uit te zien. Voor betrouwbare en kwalitatief hoogstaande huidproducten koopt je je cosmetica online bij Het Cosmeticahuis! Bij Het Cosmeticahuis vindt u een groot assortiment aan verzorgende cosmetica om je huid in optimale vorm te houden. Wij hebben een ruime keuze uit crèmes, lotions en oliën voor de verzorging van je gezicht, lichaam en handen. Bestel al je cosmetica online bij Het Cosmeticahuis en geniet van een stralende, jonge en gezonde huid!