Super snelle levering en altijd met een leuk aardigheidje erbij.

Ik ben heel tevreden met het cosmeticahuis. Ze leveren snel en de prijzen zijn scherp. Daarnaast kreeg ik altijd een leuk presentje bij mijn bestelling.

Super service

Klantenservice top en snelle levering!

Great

Keurig en van volgens afspraak. Ik kom terug.

Een aantal maanden geleden bestelde ik voor het eerst bij het Cosmeticahuis. De dag erna zou het binnen zijn. Ik heb meer dan een week gewacht. Uiteindelijk 10dgn. In frustratie e-mailde ik hen om te vragen waar mijn pakketje nu toch bleef. M'n huid deed zeer en de status van pakket bleef onveranderd bij post.nl. Achteraf zou ik die dag uiteindelijk m'n bestelling alsnog ontvangen. Hoe dan ook, ik e-mailde en kreeg direct antwoord terug. Tevens ontving ik daarbovenop een tegoed/kortingscode van 15% die een aantal maanden geldig blijven. Hier was ik enorm blij mee. Deze maand is de laatste maand om die code in te leveren. Inmiddels al meerdere keren een bestelling geplaatst en tot nu toe is ook elke bestelling (op die eerste na)keurig op tijd binnen. Al met al, een topservice.

Wel prima

Ik heb nog niets ontvangen helaas

Nog niet ontvangen

Ik denk dat alles normaal.was geweest het.pakketje zaterdagvgeleverd zou worden. Nu is het dinsdag pas. Is een samenloop van omstandigheden. Zal blij zijn als ik het binnen heb. Deze zonnebrand bevalt me super goed.

Correct levering op afgesproken moment

Ik bestel regelmatig bij het Cosmeticahuis en fit verloopt telkens prima.

Snelle en mooie service!

Duidelijke communicatie en heel professioneel

Professionele webshop met duidelijk advies en snelle verzending!

Zoals het hoort, netjes verpakt en snelle levering.

Zoals het hoort, netjes verpakt en snelle levering. CENZAA is een heerlijk product en droogt je huid niet uit!

217 De Vlonder a

Boekel 5427DG