Pure verwennerij

Ik gebruik al een paar jaar jullie producten van Hannah via mijn schoonheidsspecialiste en het voelt iedere dag als een feestje op je gezicht. Pure verwennerij. Fijne producten en het ruikt nog eens heerlijk.

Wat een top service

Zeer tevreden over de leveringstijd en vooral over jullie scherpe prijzen. Ik kon mijn verzorgingsproducten bij jullie aan een mooie prijs kopen, scheelde heel wat met de andere winkels.

Updates waren correct en aflevering eveneens correct.

Super snelle bediening en bedankt voor de leuke attentie die ik bij mijn bestelling kreeg!

snel geleverd!

website is duidelijk met veel omschrijving en ervaring van testers, levering is snel!

Snel en correct geleverd

Tevens zat er een leuk cadeautje bij. Thanks

top geregeld!

Altijd super snel dankt!

Super vlot

Super snelle verzending en opvolging.

Gewoon perfect

Snel en goed geleverd.

Heb mijn bestelling snel en goed verpakt ontvangen. Leuk dat ik 2 cadeaus erbij kreeg. Al met al top ervaring.

Snelle levering goed peoduct

Uitstekend!

Altijd veel keus in lage en hoge prijsklasse. Snelle verzending en altijd een sample erbij.

Besteld via Bol.com. Snel en netjes geleverd

Super,bedankt

Alles zoals beloofd,ongeschonden en op tijd aangekomen!

Na m'n eerste zending niet was aangekomen met DHL....gemaild en paar dagen erna opnieuw geleverd top!! Bedankt .

Zoals altijd, keurig verpakt en snel geleverd.

Fijn bedrijf om te bestellen, correcte snelle afhandeling dus zo in huis.

Ik woon in de buurt, kon het ophalen en dus ook geen verzendkosten.

Fijne snelle service

Fijne snelle service. Mooie merken.

Top service, en goede klantenservice, gelijk reactie als je een vraag hebt!

Heel fijn bedrijf, mooie producten, snelle levering en klantvriendelijk!

Snel

Snel geleverd met iets extra's. Na melding dat ik nog niks had ontvangen direct vriendelijk contact. Ze hadden hier bij depot niet gescand dus was wel afgeleverd.

Goede en snelle levering

Alles snel bezorgd

Ben zeer tevreden

Het is iedereen an te raden M.v.g. Gosina Jansen

snelle levering, fijne producten

Ik bestel al een tijdje dezelfde producten ,ik ben er zeer tevreden mee. Ook de levering het bestelde word snel geleverd.

Snelle levering van producten met staaltjes erbij ..

Snel en goed geleverd

Heel snel geleverd, netjes verpakt en een presentje erbij !

De Vlonder 217 a

5427DG Boekel

049 272 92 44

Over Hetcosmeticahuis.nl

Iedereen die graag goed voor de dag wil komen of af wil rekenen met huidproblemen koopt zijn of haar cosmetica online. Door aandacht te besteden aan je huidverzorging slaag je erin om er dag-in-dag-uit goed uit te zien. Voor betrouwbare en kwalitatief hoogstaande huidproducten koopt je je cosmetica online bij Het Cosmeticahuis! Bij Het Cosmeticahuis vindt u een groot assortiment aan verzorgende cosmetica om je huid in optimale vorm te houden. Wij hebben een ruime keuze uit crèmes, lotions en oliën voor de verzorging van je gezicht, lichaam en handen. Bestel al je cosmetica online bij Het Cosmeticahuis en geniet van een stralende, jonge en gezonde huid!