Mijn pakketje was de volgende dag al in huis en vragen worden altijd snel en correct beantwoord toppie

Heel vlotte bestelling, omwille van de niet voorradigheid onmiddellijk een oplossing gekregen per mail Prima dienstverlening.

Goede service, snelle levering

Een snelle en professionele service en antwoord op je vragen. En daarna een snelle regeling. Top!

Altijd op tijd producten zijn in orde geweldig

Snelle levering heel erg fijn. Wordt geleverd met informatie over de crème die je besteld

super goede producten; ik bestel absoluut nog meer bij u.

Hartelijk dank !

Voor de eerste keer besteld bij het cosmetica huis en vanaf bestellen tot levering helemaal prima.

Super goed product en snel geleverd

Snelle levering. Tot nog toe altijd netjes en op tijd geleverd.

Bestellen en volgende dag al in huis

Toppie !!!

Snelle service… uitgebreid arssortiment !!

Goed en snel gekregen

Vriendelijk en goed geholpen met mij bestelling. Dus zal wel vaker wat gaan bestellen bij cosmetica huis

Hele goede uitleg.

Fijn zoals ik te woord werd gestaan! Duidelijke uitleg. En snelle service. Mooie verpakking. Is erg fijn in het gebruik.

Jullie hebben mijn bestelling in orde gebracht. Geen problemen meer bij 2de zending. Super

Fijn bedrijf!

Snelle en correcte levering, attentie erbij, regelmatig leuke aanbiedingen: top!

Goede service!

Mijn bestelling was snel geleverd, ben zeer tevreden

snelle levering keurig verpakt

Altijd een tevreden klant. Levering is snel Verpakking stevig. en een groot assortiment.

Super snelle levering

Uitstekend!

Ik had een dagcrème besteld en ik ben zeer tevreden met de survice. Duidelijk aangegeven wanneer het product zou aankomen. Alles naar wens. Top website. Gr Nita

Snelle verzending!

Snelle verzending, goede producten!

Mooi op tijd, leuk verpakt!

Ik bestel zeker nog !! ❤️

Topservice!

Topservice! Steeds de volgende dag in huis.

Tevreden

Super snelle levering Blij met mijn producten!!!

Alles tot in de puntjes

Vlot verlopen

Duidelijke product omschrijving

Duidelijke informatie in de webshop, snelle levering.

De Vlonder 217 a

5427DG Boekel

049 272 92 44

Over Hetcosmeticahuis.nl

Iedereen die graag goed voor de dag wil komen of af wil rekenen met huidproblemen koopt zijn of haar cosmetica online. Door aandacht te besteden aan je huidverzorging slaag je erin om er dag-in-dag-uit goed uit te zien. Voor betrouwbare en kwalitatief hoogstaande huidproducten koopt je je cosmetica online bij Het Cosmeticahuis! Bij Het Cosmeticahuis vindt u een groot assortiment aan verzorgende cosmetica om je huid in optimale vorm te houden. Wij hebben een ruime keuze uit crèmes, lotions en oliën voor de verzorging van je gezicht, lichaam en handen. Bestel al je cosmetica online bij Het Cosmeticahuis en geniet van een stralende, jonge en gezonde huid!