Altijd goede service!!

Ik bestel hier altijd mijn producten en krijg ze altijd op tijd. Laatst een bb cream besteld en bleek niet geschikt te zijn voor mijn huid mocht ik het alsnog retour doen. Perfecte service!

Goed aanbod en altijd super snelle levering

Ik bestel al geruime tijd mijn beautyproducten via het Cosmeticahuis. En altijd ben ik zeer tevreden. Goed aanbod van producten en vandaag besteld, morgen of de dag erna in huis. Ook is er een grote verscheidenheid in betalingsmogelijkheden. Voor ieder wat wils.

Snel netjes en goede prijs

Ik ben fan van het merk young living en hier te koop voor goede prijs. En snel en netjes verstuurd.

Zeer goede ervaring. Super snelle levering.

Zeer goede ervaring. Super snelle levering.

Bij bestelling de volgende dag al in huis

Nette en snelle levering.

Product snel ontvangen en zoals beschreven op de website.

Snel en goed geleverd

Niks op aan te merken. Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden.

Mooie duidelijke website, snelle levering.

Product nog niet ontvangen

Goedenavond Gisteren heb ik contact gehad en ze kunnen niets van mijn bestelling terug vinden , erg jammer maar ze hebben wel hun best gedaan . Jammer dat het niet terug gevonden is , ik ben wel mijn geld kwijt en geen product ontvangen . Heel jammer , ik ga nu een nieuwe poging ondernemen om het te bestellen Vr gr Mineke Sinnema

Het is geweldig als je hier koopt, ik heb een kleincadeau geschenk inbegrepen. Vandaag koop je, de

. Het is geweldig als je hier koopt, ik heb een klein extra geschenk inbegrepen. Vandaag koop je, de volgende dag aankomen , maar je moet 's ochtends vroeg bestellen. Het bedrijf verstuurt zeer snel pakket via DHL, maar DHL bedriegt klanten. Ik kreeg een DHL-mail die algemeen is van 12:00 tot 2:00 uur aankomen ik van 's ochtends tot 12 uur wachtte, blootstelling ik heb weer nog een keer bericht van DHL dat hij is bij mijn geweest maar ik was niet thuis, dus ik moest naar een service point ontvangen. Ik ben erg boos omdat ik zeker weet dat hij nog niet naar mijn huis is gekomen. Ik stuurde een sms naar de verkoper via fb, ongeveer 10 minuten later ontving ik de pakket. De verkoper reageert erg snel nadat u het bericht heeft verzonden

Super goed

Ik bestel vaker bij hetcosmeticahuis.nl en ik heb altijd heel snel mijn bestelling in huis. Vaak is alles op voorraad. Ik vind het erg fijn hier mijn huidverzorging te halen.

Ruime keuze , snelle levering, overzichtelijke site

Super snelle levering! Heel erg tevreden

Goede en snelle levering

Ik heb hier voor het eerst besteld en kan niet anders zeggen dat ik jullie service echt fantastisch vindt. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het pakketje binnenkomt.

Snelle levering , leuk presentje erbij

keurige snelle levering

Goed geregeld! Ondanks de Coronamaatregelen en de feestdagen kreeg ik mijn pakketje al de volgende dag.

Ik heb goede uitleg en advies gekregen. Precies waar ik naar op zoek was. Bestelling werd een dag later al geleverd. Heel blij.

Een heel prettig telefonisch contact gehad en een snelle levering!

Ik heb een heel prettig telefonisch contact gehad en het product werd de volgende dag al bezorgd!

Super!!

Héle snelle levering

Goede service en uitleg over producten. De volgende dag alles in huis . Top

Snelle afhandeling. Snelle levering

Vriendelijk, nette verpakking, snelle levering!

Vriendelijk, nette verpakking, snelle levering!

Goede service netjes verzorgt vlotte levering

Mijn favourite serum ooknog aan 50 procent korting!

Super service en snelle levering!

Ik heb al vaker besteld bij hetcosmeticahuis.nl en ze leveren altijd super snel. Daarnaast deze keer een vraag gesteld via de klantenservice. Ik werd vriendelijk te woord gestaan& kreeg een product op maat binnen. Ook werd al gedeeld dat er een dag later een promotiecode in zou gaan en deze werd met me gedeeld. Fantastische service!

Super snel ontvangen

Goede aanbieding en snelle levering.

De Vlonder 217 a

5427DG Boekel

049 272 92 44

Over Hetcosmeticahuis.nl

Iedereen die graag goed voor de dag wil komen of af wil rekenen met huidproblemen koopt zijn of haar cosmetica online. Door aandacht te besteden aan je huidverzorging slaag je erin om er dag-in-dag-uit goed uit te zien. Voor betrouwbare en kwalitatief hoogstaande huidproducten koopt je je cosmetica online bij Het Cosmeticahuis! Bij Het Cosmeticahuis vindt u een groot assortiment aan verzorgende cosmetica om je huid in optimale vorm te houden. Wij hebben een ruime keuze uit crèmes, lotions en oliën voor de verzorging van je gezicht, lichaam en handen. Bestel al je cosmetica online bij Het Cosmeticahuis en geniet van een stralende, jonge en gezonde huid!