Altijd snelle levering

Levering is altijd op tijd en snel

Snelle verzending, netjes verpakt

Snelle verzending en netjes en stevig verpakt. Erg fijne producten.

Uitstekende afhandeling

Vlotte en correcte aflevering

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goed verpakt

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goed verpakt

Toppie

Snelle nette afhandeling en levering. Altijd een leuk klein extraatje erbij.

Goed geregeld

Snel geleverd, netjes verpakt.

Helemaal goed

Producten waren goed ingepakt en beschermd. Levering was snel (ondanks drukte omtrent feestdagen). Hartstikke tevreden!

Supersnelle levering

Mooie kwaliteitsprodukten en supersnelle levering

Snelle levering en netjes verpakt !!

Niets

Ben tevreden

Ik heb het in goede orde ontvangen

Snel geleverd en altijd in orde De levering is natuurlijk altijd afhankelijk van de bezorging

Goede en snelle levering.

Ik kan helaas verder nog geen ervaring over het product vermelden. Het is voor mijn schoondochter en zij krijgt het met de Kerst. Maar ziet er goed uit en is leuk verpakt.

Heel tevreden!

Mijn bestelling de dag ervoor besteld, de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Zeker een aanrader en de prijzen zijn goedkoper dan op ande websites. Mij zie je sowieso terug!

Heel tevreden!

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Helemaal top

Het product was niet op voorraad maar was toch erg snel geleverd.

Helemaal top

Het product was niet op voorraad maar was toch erg snel geleverd.

Vlotte en correcte service

Alles netjes verpakt. Goede communicatie. Vlotte levering.

Vlotte en correcte service

Alles netjes verpakt. Goede communicatie. Vlotte levering.

Heel tevreden

Goed product snelle levering

Snel en correct

Snelle en correcte service en top product

De Vlonder 217 a

5427DG Boekel

049 272 92 44

Over Hetcosmeticahuis.nl

Iedereen die graag goed voor de dag wil komen of af wil rekenen met huidproblemen koopt zijn of haar cosmetica online. Door aandacht te besteden aan je huidverzorging slaag je erin om er dag-in-dag-uit goed uit te zien. Voor betrouwbare en kwalitatief hoogstaande huidproducten koopt je je cosmetica online bij Het Cosmeticahuis! Bij Het Cosmeticahuis vindt u een groot assortiment aan verzorgende cosmetica om je huid in optimale vorm te houden. Wij hebben een ruime keuze uit crèmes, lotions en oliën voor de verzorging van je gezicht, lichaam en handen. Bestel al je cosmetica online bij Het Cosmeticahuis en geniet van een stralende, jonge en gezonde huid!