Mijn favo cosmetica shop

Top producten Snelle levering

Ja hoor prima crème blij dat ik nu adresje heb om te bestellen

Hele fijne crème

Gewoon goed en snel

Ruim aanbod, precies wat ik zocht, snel verstuurd en in huis. Tevreden klant die zéker terugkomt!

Netjes geleverd

Vlotte levering

Prettige winkelervaring!

De website is duidelijk. De levertijd was precies zoals vermeld. Klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam en heeft alsnog een gratis product toegevoegd aan mijn bestelling die ik vergeten was toe te voegen aan mijn winkelmand. Super service en ik ga hier zeker vaker bestellen!

Snelle en goede service en levering. Ook heel attent. In een woord Geweldig.

Ik ben super te vreden met de producten

Het is allemaal goed gegaan met de bezorging ben super te vreden

Snelle service!

Producten netjes verpakt, snel geleverd. Vriendelijke service!

Verzending was snel!

Snel verzonden, goed verpakt! Fijn om te weten dat ik hier de originele SkinCeuticals producten kan bestellen in de toekomst. Aanrader!

Super snel geleverd

Makkelijke site. Dat wat he zoekt is heel makkelijk te vinden. Zonder problemen heel snel geleverd

Makkelijk bestellen en snelle levering

Producten werden snel geleverd en waren mooi verpakt

Zeer snelle levering en ben zeer tevreden

zeer goed

product ontvangen en ben er zeer blij mee

Zeer snelle levering

Producten werden snel geleverd en waren goedkoper dan elders. Ook zat er een extra cadeautje bij ( make up sponzen)

Alles prima

Alles ging heel soepel en in goede orde ontvangen.Ook samples ontvangen bij de bestelling.Ik ben heel tevreden.

zeer snelle en correcte bezorging

Hele goede ervaringen met Hetcosmeticahuis.

Heel blij mee

Een dikke 10

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Goede prijs.

super

snelle service. Erg tevreden, zeker vaker bestellen

Goed!

Snelle reactie op mail. Professionele en geen probleem bij verandering. Top service!

Goede service en snelle levering

Niets op aan te merken. Dikke 10!

uitermate tevreden

in 1e instantie ging de zending fout, kwam omdat ik een verkeerd huisnr had opgegeven. Dit viel niet meer te corrigeren bij DHL. Wat ik ook probeerde. Toen is mijn zending opnieuw verstuurd, en die had ik de dag erna al binnen. Chapeau voor de superafhandeling

Ik kom zeker terug!

Snelle verzending en leuke extra’s, ik ben zeer tevreden!

De Vlonder 217 a

5427DG Boekel

049 272 92 44

Over Hetcosmeticahuis.nl

Iedereen die graag goed voor de dag wil komen of af wil rekenen met huidproblemen koopt zijn of haar cosmetica online. Door aandacht te besteden aan je huidverzorging slaag je erin om er dag-in-dag-uit goed uit te zien. Voor betrouwbare en kwalitatief hoogstaande huidproducten koopt je je cosmetica online bij Het Cosmeticahuis! Bij Het Cosmeticahuis vindt u een groot assortiment aan verzorgende cosmetica om je huid in optimale vorm te houden. Wij hebben een ruime keuze uit crèmes, lotions en oliën voor de verzorging van je gezicht, lichaam en handen. Bestel al je cosmetica online bij Het Cosmeticahuis en geniet van een stralende, jonge en gezonde huid!