Tout est impeccable
Deze winkel heeft een groot assortiment aan topproducten die goed zijn gebouwd en zeer snel geleverd worden. De klantenservice en het advies zijn uitstekend.
Schneller Versand, Produkt wie Beschrieben Ich muss den myenergy Hub noch in Betrieb nehmen um finale Bewertung abzugeben.
Geen problemen, vlotte bestelling en levering
Commande faite le weekend et reçu début semaine , rapide et conforme avec un prix compétitif
Lieferung kam super schnell an… gerne wieder!
Content
Merci pour ton avis, Marc! Nous sommes ravis d'apprendre que tout est à ton goût et que tout s'est bien passé ! Nous te souhaitons beaucoup de plaisir avec ta nouvelle commande :) Cordialement, L'équipe Wallbox Discounter
Het is helder wat je krijgt. Bezorging keurig op afspraak.
Bedankt voor de review, Louis! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Zonnepaneel met omvormer besteld, wordt in gedeelten geleverd wat ik begrijp. De omvormer was vlot binnen, het paneel zou 1 of 2 dagen later worden geleverd, ook telefonisch bevestigd. Echter zonder tegenbericht van de webshop kwam er later een mail uit Duitsland dat het na het weekend werd. Dit is vanmorgen al geleverd dus top. Enige minpuntje is het ‘geen tegenbericht’, voor de rest wel goed op de hoogte gehouden. Verder overzichtelijke website en goede prijzen.
Laadpaal voor mijn Zaptec Go besteld. Keurig verpakte en snelle levering. Paal ziet er gedegen uit en straal ook kwaliteit uit. Prijs / kwaliteit verhouding is prima. Heb ook een metalen sokkel meebesteld. Kwam er even niet goed uit met in elkaar zetten. Even 1 berichtje en keurig netjes geholpen. Aanbevelingswaardige leverancier
Bedankt voor de review, Frank! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe laadpaal :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Bedankt voor de review, Rudi! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Product as described although missing installation and user manual. Very fast delivery.
Twee Zendure Hyper 2000 systemen gekocht bij Wallbox Discounter. Werkten prima, maar regelmatig storing in cloudverbinding met Zendure. Na weken troubleshooting door Zendure Support, zonder duidelijke oorzaak of mogelijke oplossing, heb ik leverancier Wallbox Discounter er bijgehaald. Die vonden dat het ook wel lang genoeg geduurd had en hebben de haperende apparatuur gewoon kostenloos vervangen. Probleem opgelost. Zo hoort het, prima service!
Die bestellte Wallbox war leider das falsche Modell. Die Retoure verlief aber problemlos, und nach wenigen Tagen wurde das Geld zurückverwiesen
Vielen Dank für die Bewertung, Egon! Wir freuen uns, dass alles gut gelöst wurde und Ihre Rücksendung ordnungsgemäß bearbeitet wurde. Sollten wir Ihnen in Zukunft wieder mit einer Ladestation, einem Ladekabel oder einer anderen Frage zur Nachhaltigkeit helfen können, lassen Sie es uns bitte wissen. Mit freundlichen Grüßen, Ihr Wallbox Discounter Team
commande facile , échanges avec vendeur au top ;: livraison dans les délais ; Merci
Merci pour ton avis, Guy! Nous sommes ravis d'apprendre que tout est à ton goût et que tu es satisfaite ! Nous te souhaitons beaucoup de plaisir avec ta nouvelle commande :) Cordialement, L'équipe Wallbox Discounter
snelle levering en service
Bedankt voor de review, Tycho! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat de nieuwe kabel goed bevalt! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Ursprüngliche Bewertung
Goed apparaat. Maar Geen goed service. Geen terugkoppeling en geen respons. Ondanks herhaaldelijke verzoek tot oplossing voor defect aan laadpaal. Telefonisch niet bereikbaar. Per mail wordt al maanden alleen aangegeven dat dossier in behandeling is. Maar geen enkele opname en oplossing voor defect in laadkabel.
Mogelijk om snel te bestellen. top
Bedankt voor de review, Yvonne! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Ik heb per ongeluk een P1 slimme meter besteld, maar die werkt niet in Duitsland. Daar wordt de D0-interface voornamelijk gebruikt. Maar de vriendelijke mensen van Wallbox Discount konden me helpen.
Bedankt voor je review, Wolfgang! Fijn dat we je verder hebben kunnen helpen en alles zo konden oplossen. Mocht je ooit vragen hebben of een vraagstuk hebben in verduurzaming, dan helpen we je graag! Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb per ongeluk de verkeerde slimme meter besteld. Volgens de EU-wetgeving heb ik nu 14 dagen retourrecht. Ik heb al drie keer geprobeerd een retourzending aan te vragen, tot nu toe zonder succes. Helaas vermoed ik nu dat ze wachten op die 14 dagen om het retourproces te bemoeilijken.
De kabel moet zich nog bewijzen, omdat deze lastig te verbinden is. Er zitten andere kabelschoenen aan en deze moeten worden aangepast aan de klemmen van de Wallbox Plus.
Bedankt voor de review, Mario! We hopen dat alles goed gat met de kabel en dat deze zich toch positief gaat bewijzen in de toekomst. We horen graag of alles goed bevalt. Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Het bestellen ging makkelijk en de levering was erg snel, zoals verwacht binnen twee werkdagen. Ik zou zonder aarzelen weer een product bij Wallbox Discounter B.V. bestellen. Ook zijn de prijzen zeer scherp, gezien de zeer goede kwaliteit van de producten.
Bedankt voor de review, John! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat de service zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Makkelijke en overzichtelijke website. Laadkabel was snel te bestellen. Betaling ging soepel. Levering was een dag later dan toegezegd, maar kwam wellicht door koerier GLS.
Bedankt voor de review, Jan! Fijn om te horen dat het bestelproces goed beviel. Helaas hebben we inderdaad geen invloed op de koeriersdiensten. Onze excuses voor de vertraagde levering. Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Veel keuze in de shop, is wel voor ieder wat wils. En zeer veel Info over het product dat je aankoopt. Als ik 1 tipje mag geven zet in de overzicht van de producten of ze beveiligingen hebben of niet. Uiteindelijk van mijn aangekocht product gevonden in de handleiding.
Bedankt voor de review, Kevin! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat de service zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Op een vergelijkingssite zag ik een aanbieding van wallbox discounter die ik op hun site niet terugvond. Na gebeld te hebben met de klantenservice keten ik mijn artikelen voor de aanbiedingsprijs. Vriendelijk geholpen sel geleverd.
Bedankt voor de review, Wim! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat de service zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Produit parfaitement conforme, prix concurrentiel et livraison dans les temps.
5 Herinckhavestraat
Hengelo 7557JJ