Ich habe das Produkt noch nicht erhalten

Wann trifft das Produkt bei mir ein ? Es hiess der 29.4.23

Hatte ein Problem aber es wurden Lösungen angeboten

Am Problem wird gearbeitet

Snelle levering, goede service

Gezocht naar een 7,4 kW lader voor mijn auto. Kwam op deze site terecht. Auto-type intikken en je krijgt de aanbevolen wallboxen te zien. Scherpe prijs. Apparaat werkt goed.

Alles in Ordnung

Schnelle Abwicklung, Produkt entsprach voll und ganz den Erwartungen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super snel geleverd en lage prijs

Lader besteld en twee dagen in huis. Scherpe prijs. Verweg beste aanbieding op dat moment

Top materiaal, zeer snel geleverd!

De Besen BS20 basic (3 fasen, 16A) is een fantastisch basistoestel, geen apps of load-balancing, maar recht toe recht aan. Zeer degelijk, waterdicht, dikke kabel van 6 meter, duidelijk en mooi kleurendisplay. Iets meer uitleg over installatie zou tof zijn, ik heb een A2 diploma elektronica en ben best wel handig, maar ik ben beroepsmatig geen elektrieker. Aansluiting moet echt wel op een nieuwe groep, die vóór de bestaande differentieelschakelaars moet komen. Een nieuwe 4-polige differentieel (30mA, type A is okee want er is DC lekbeveiliging 6mA geïntegreerd in het toestel) is nodig, alsook een 4-polige automaat. Mijn Kia Sportage PHEV laadt volledig op (weliswaar 1-fasig) in 4 uur. Een absolute aanrader. Wallbox Discounter is een aanrader!

Verrassend goed, correct en snel

De volgende dag bezorgd, in goede staat. De berichtgeving vanaf het bestellen tot en met de bezorging: prima en tijdig!. Hier kan menig web-shop nog wat van leren!

Schnelle Hilfestellung

Unser Kabel wurde mit GLS geliefert. Leider erfolgte die Zustellung nicht wie geplant, weil angeblich die Adresse nicht stimmte. Ich schrieb daraufhin Wallbox Discounter per Mail an und erhielt fast umgehend eine Nachricht, dass sie sich am Montag (Antwort kam Freitag Abend) direkt bei GLS anrufen würden. Das geschah auch und die Lieferung erfolgte dann dienstags ohne Probleme. Wir sind mit dem Kabel jetzt sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fast and straightforward - good experience

The cable arrived next day (ordered in Belgium) and performed as described. Good experience and would use Wallbox Discounter again.

Livraison rapide et conforme

Matériel reçu rapidement. Suivi de la livraison et prix attractif

Prima bedrijf

Vlotte communicatie, snelle levering. Aanrader

Sehr schnell geliefert

Sehr praktisch und sehr einfach zum montieren. Ich habe erst heute an die Wand befestigt aber noch nicht die Funktion getestet, werde ich dem nächste weiter Auskünfte geben betreffend die Funktionen des Gerätes .

Reibungslos

Hat alles super geklappt. Die Wallbox war in 5 Werktagen da.

Keurige informatie

Parfait, prix et livraison rapide

Schnell und günstig

Sehr schnelle und bestens verpackte Lieferung. Zudem stimmt der Preis, ich bin erfreut.

Prima,

Prima, ze hebben zelfs nog even nagebeld, of ik wel op de hoogte was van de regels voor de installatie.

Goede en snelle service

Groot assortiment Betaalbare prijzen Snelle bezorging Geven goede adviezen

Good quality

the charging cable fits perfectly into the charging device. Due to the post office, the delivery to Finland took a long time.

Goede ervaring

Snelle levering en goede telefonisch hulp

Snel verzonden

Ik heb een stopkontakt lader gekocht met 15 meter kabel. Zlet er heel.degelijk uit mooie dikke kabel en laadgedeelte is waterdicht.voot 3 uur besteld en de colgende dag in huis.top

Super schnelle Lieferung, zuverlässige richtige Lagerangaben.

Professionelle Abwicklung. Der Shop ist zu empfehlen.

vlotte service

Mijn vragen werden vakkundig en vlot opgepakt en beantwoord.

Goed overzicht op het scherm

Prima geregeld. Was alleen niet tevreden over de aflevering van gls. Doos was helemaal kapot.en apparaat werd lomp binnengezet.

5 Herinckhavestraat

Hengelo 7557JJ