Dit team is leergierig, antwoordt prompt en denkt mee. Bovendien is er commerciële bereidheid om mee te denken met de klant
Bedankt voor de mooie woorden en uw beoordeling Patrick! Fijn om te horen dat we u goed hebben weten te helpen en dat u zo tevreden bent over onze services. Wij wensen u dan ook veel laadgemak van uw nieuwe mobiele laders van ChargeXpert :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Von der Bestellung bis zum Erhalt der Wallbox alles super geklappt. Noch besser oder schneller geht nicht. Würde jederzeit wieder bei Ihnen bestellen.
Sehr schön zu lesen Herbert. Vielen Dank für die schönen Worte und Bewertung. Das wissen wir sehr zu schätzen. Die Zappi Wallbox wird Ihnen sicherlich passen. Viel Komfort von Ihre Zappi Wallbox und viele sichere elektrische Kilometer :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Fast expedition
Thank you very much for your great review Jesper! Good to hear that you liked our website and our expedition. It was a pleasure to do business with a danish customer. We wish you a lot of charging convenience with your new Zappi V2.1 wallbox and many safe electric kilometers :) Best regards, Team Wallbox Discounter
de bestelprocedure is eenvoudig. de wallbox is vlot en net verpakt geleverd. en lijkt het ook naar behoren te doen. Een goede gebruiksaanwijzing heb ik nog niet kunnen vinden. Via bleutooth of wifi contact maken met een app is nog niet gelukt. Er is dan ook niet veel te zien of uit telezen. Maar de accu van de auto vult. Daar gaat t om
Bedankt voor de mooie score Tonny! Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk verliep en de levering ook naar wens is verlopen. Wij zullen u de gebruiksaanwijzing digitaal toesturen. Daarnaast klopt het dat uw wallbox geen verbinding kan maken met bluetooth en/of Wifi. Dit komt omdat u een basic model heeft aangeschaft en deze beschikt niet over deze functie. U kunt enkel en alleen de meest bruikbare informatie aflezen op de display van uw wallbox, maar niks instellen. Tot slot wensen wij u veel laadgemak van uw nieuwe Besen wallbox én veel veilige elektrische kilometers :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Goed geregeld
Bedankt voor uw mooie review Hans! Super om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Veel laadgemak van uw nieuwe Ratio Basic Line laadkabel :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Alles gegaan zoals het hoort.
Bedankt voor de mooie beoordeling Tibor! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over onze service, hier doen we het voor. Wij wensen u dan ook veel laadgemak van uw nieuwe Besen Smartcharge wallbox :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Das Sortiment ist sehr übersichtlich und genau beschrieben. Sehr schnelle Bearbeitung .
Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung Sonja. Es ist schön zu hören, dass Sie mit unserem Angebot und unserem Service so zufrieden sind. Dafür tun wir es! Wir wünschen Ihnen viel Ladekomfort mit Ihrer neuen mobile Ladestation von ChargeXpert :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Dit betreft mijn eerste aankoop. Degelijk product aan betere prijs dan de concurrentie.
Bedankt voor uw mooie beoordeling Pieter, dit waarderen we enorm! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons product én services. Ook goed om te horen dat we qua prijs voordeliger zijn dan de concurrentie, dat is in deze markt met bepaalde producten niet altijd een vanzelfsprekendheid. Wij wensen u veel laadgemak van uw nieuwe mobiele lader van ChargeXpert :) Hartelijk groet, Team Wallbox Discounter
Bin zufrieden. Danke
Gut zu hören Andreas. Vielen Dank für die nette Bewertung! Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Laden Ihrer neuen myenergi Produkte. Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Standfuß für Zappi-Wallbox wurde pünktlich geliefert. Fehlerfreie Ware, konnte nach Gießen eines Betonsockels sofort montiert werden.
Sehr schön zu lesen Reinhard. Vielen Dank für die schönen Bewertung! Wir wünschen ihnen viel komfort mit ihrem neuen Standfuß für Zappi-Wallbox :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Ich bin sehr zufrieden mit dem Service. Schnelle Lieferung. Bester Preis! Ich habe eine Zappi Wallbox gekauft. Kann ich nur weiterempfehlen!!!
Sehr schön zu lesen Giuseppe. Vielen Dank für die schönen Worte und Bewertung. Das wissen wir sehr zu schätzen. Wir wünschen Ihnen viel Leichtigkeit beim Laden Ihrer Zappi Wallbox und viele sichere elektrische Kilometer! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Very satisfied. Good and reliable communication and fast delivery.
Thank you very much for your kind words and review Anders! Good to hear that you are satisfied and liked all our services. We wish you a lot of loading convenience from your new Zappi wallbox :) Best regards, Team Wallbox Discounter
Snelle levering, goede communicatie
Bedankt voor de mooie beoordeling Chris, dit waarderen we enorm! Fijn om te lezen dat de snelle levering en onderlinge communicatie naar wens waren. Wij wensen u veel laadgemak van uw nieuwe bestelling :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
will shop there again
Great to hear that you are satisfied with our service and product price Lars! Thank you for your nice review :) Finally, we would like to say something in Danish (hopefully you understand): Vi ønsker dig en masse bekvemmelighed ved opladning med din nye Zappi wallbox og mange sikre elektriske kilometer! Best regards, Team Wallbox Discounter
Ich hab einfach online bestellt, bezahlt, es ging bequem und unkompliziert. Der Artikel wurde schnell geliefert, war gut verpackt und sofort einsatzbereit. Alles wie in der Beschreibung passte.
Sehr schön zu lesen Stephan. Vielen Dank für die schönen Worte und Bewertung. Es ist schön zu hören, dass Sie von der Bestellung des Produkts auf unserer Website bis zur Lieferung Ihrer Bestellung zufrieden sind, dafür tun wir das! Viel Komfort mit Ihrem neuen anpassbaren mobilen Ladegerät von ChargeXpert! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Fast ,delivery, helpful staff
Thank you very much for your nice review Raul! Great to hear that you were happy about our delivery and service. We wish you a lot of charging convenience with your new Besen Smartcharge wallbox, as soon as it has been installed by our installation partner ;) Best regards, Team Wallbox Discounter
Gute Abwicklung und erträgliche Lieferzeit. Fast alle Geräte verfügbar und sehr preiswert- empfehlenswert!
Vielen Dank für die nette Bewertung Jan, das freut uns sehr! Es ist schön zu lesen, dass Sie eine angenehme Erfahrung mit uns gemacht haben. Wir wünschen Ihnen viel Leichtigkeit beim Laden Ihrer neuen Bestellung :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Zelfs al had ik de verkeerde besteld geen problemen met omruilen.
Bedankt voor de mooie beoordeling én woorden Peter! Fijn om te horen dat u een prettige ervaring met ons hebt gehad en dat we het door uw bestelde product nog hebben kunnen ruilen voor de juiste. Wij wensen u dan ook veel laadgemak van uw nieuwe Besen Smartcharge wallbox én veel veilige elektrische kilometers :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Let bij de aanschaf op de IP standaard. Voor elektronica buiten is IP66 of hoger (IP67 en IP68) vereist. Deze website geeft dat goed en expliciet aan. Dit voorkomt een miskoop. Uitleg over deze IP (Internal Protection) standaard op de website zelf kan kopers helpen de juiste kwaliteit aan te schaffen.
Mooi om te lezen dat u zo tevreden bent over uw product en dat de productinformatie op onze website duidelijk was Piet. Het is inderdaad belangrijk om voor elektronica buiten, goed te kijken naar de IP-graad. Gelukkig voldoen al onze producten aan de juiste beschermingsgraden. Wij wensen u veel laadgemak van uw nieuwe mobiele lader van Chargexpert mét IP66 beschermingsgraad ;) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Einfacher Bestellprozess und kostenfreie Lieferung. Informationen zu den Bearbeitungstatus. Immer gerne wieder! Vielen Dank!
Sehr schön zu lesen Andre. Vielen Dank für die schönen Worte und Bewertung. Viel Ladekomfort von die Besen Smartcharge Wallboxen :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Snel en correct geleverd. Over het product zelf nog geen mening omdat het nog niet is gebruikt.
Bedankt voor uw mooie beoordeling Jan! Fijn om te lezen dat uw bestelling snel en correct bij u geleverd was. Wij wensen u veel laadgemak van uw nieuwe mobiele lader van ChargeXpert en hopelijk bent u hier net zo tevreden over als over de snelle levering ;) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Prima lader voor bij onze vakantiewoning. Waterdicht (IP67). 5 meter kabel is niet genoeg, maar meeste laders hebben maar 5 meter. Standaard verlengsnoer (waterdicht) lost dit op.
Bedankt voor de super score Hans, hier worden we erg blij van! De mobiele lader is een ideale oplossing, voor bijvoorbeeld in uw geval, het opladen van uw elektrische auto bij uw vakantiewoning. Deze kunt u gemakkelijk meenemen en opbergen in uw auto, om zo toch de auto op te kunnen laden op plekken die (nog) niet zijn voorzien van een laadpaal. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het product. Wij wensen u dan ook veel laadgemak van uw nieuwe mobiele lader van ChargeXpert :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Original review
Product niet ontvangen.
Bedankt voor uw mooie score Eddy! Veel laadgemak van uw nieuwe mobiele lader van ChargeXpert :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
hele nette mensen goede uitleg over wat ik het beste aan kon schaffen en een dag later al in huis.
Bedankt voor de mooie beoordeling Tine! Heel fijn om te horen dat we u goed hebben te adviseren en dat uw bestelling al zo snel bij u thuis was. Wij wensen u veel laadgemak met uw nieuwe ChargeXpert mobiele thuislader :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Sorry to inform you that, perhaps a stupid action by GLS , the carrier company, my product has not been delivered even after i bought it almost one week ago. Since i am also getting some similar adresses producta and mails from also other transportation or mailing companies seesm it is kind of a habit in Netherlands not to red the delivery adress carefully However, the response team is also slow Ozgur Zagli
Unfortunately, you were not at home at the time of delivery, so GLS had dropped your package off at one of your neighbours. Due to a moment of inattention on the part of the GLS delivery person, you were referred to the wrong neighbours. Fortunately, it all worked out and you now have your ChargeXpert mobile home charger. We wish you a lot of charging convenience from your charger. Hopefully you can do something with the review score, as this was unfortunately beyond our control. We would be very happy with that :) Have a nice day! Best regards, Team Wallbox Discounter
5 Herinckhavestraat
Hengelo 7557JJ