Goede diensteverlening

Goede dienstverlening , enekel de installatie instructies waren beperkt, de Q code werkte niet.

In afwachting van juiste antwoord

Telefonisch contact en goed advies echter staat er een geadviseerde laad oplossing op marktplaats voor 169 euro aangeboden maar op de site van jullie voor 189 tot op heden is het niet duidelijk waarom er ers hil is. Prijs is inmiddels op juiste wijze aangepast ben in afwachting van levering. In tot toe netjes geholpen.

Sehr gut

Schnelle Lieferung Sehr gut verpackt Qualität der Säule perfekt

Alles bestens!

Gutes Ladekabel, guter Preis, schnell geliefert!

Bestellt, sofort geliefert, was will man mehr

Wir sind sehr zufrieden, Produkt funktioniert einwandfrei, gerne wieder

Fijne service, goed gesprek mogelijk aan de telefoon

Op zoek naar een thuislader werd goed meegedacht en adviseerde een andere oplossing omdat de gewenst laadpaal niet voorradig was. Hierdoor nu al een thuisader iov van einde van de maand ivm levertijd. Vorig jaar ook contact met het bedrijf gehad (over laadkabels( en ook toen vriendelijke en goed goed geholpen. Daarom was het een simpele keuze om weer met Waldiscounter in gesprek te gaan.

Goede voorlichting en snelle levering.

Vriendelijk, deskundig en geduldige beantwoording van vragen. Optimale adviezen en tevens nog extra mail met gegevens.

Über den günstigen Preis und die schnelle Lieferung waren wir sehr erfreut!

Die gesamte Abwicklung ging erwartungsgemäß schnell vonstatten. lediglich die etwas sparsame Verpackung ließ etwas zu wünschen übrig, da der direkte Artikelumkarton einige Beschädigungen durch Transport oder Lagerung aufwies.

Overzichtelijke site, goede product informatie.

Prima product voor een mooie prijs

Zeer tevreden met de aankoop

schnelle Lieferung und ein ausgezeichnetes Produkt

Der Wallbox-Discounter hat mich von Anfang bis Ende beeindruckt. Die Website war sehr informativ und einfach zu bedienen, die Produktbeschreibung war detailliert, der Bestellvorgang verlief reibungslos, die Lieferung war sehr schnell und das Produkt selbst war hervorragend im Gebrauch. Ich empfehle diese Firma auf jeden Fall.

gut, pünktlich - aber:

aber: das Frontglas ist verkratz - schon bei Lieferung. außerdem vermisse ich eine schriftliche Bedienungsanleitung mit technischem Beschrieb.

Excellent Experience

The staff were extremely helpful and the product was delivered in good time.

So wünscht man sich das

Viel gibt es nicht zu schreiben... Erstens: Gerät war verfügbar (was heute schon ein Glücksfall ist), ein wirklich guter Preis, dann eine sehr schnelle Lieferung.

Goed product en ik ben fantastisch geholpen aan de telefoon.

Sehr schnell Guter Kontakt

Praktisch en efficiënt

Via internet snel en volledig geregeld met snelle respons en levering.

Geweldig en eerlijk bedrijf met kennis van zaken.

Omdat de eerste ervaring met een concullega bedrijf zeer slecht is verlopen (iets bestellen op de site wat op voorraad was en niet geleverd krijgen omdat het er toch niet was en met veel bellen pas geld terug) Direct bij dit bedrijf gegaan waar bij je ook een product specialist aan de lijn krijgt die je vragen keurig beantwoord. Dit bedrijf is niet de goedkoopste maar ook daar ging wat water bij de wijn en hebben ze een zeer tevreden klant er bij. Levering super snel zoals beloofd met goede tips en trucs montage etc.

Ich habe bis auf Bestellung und Lieferung keine Erfahrungen gemacht.

Was die Wallbox angeht, ist es nicht möglich, sich wie in der Beschreibung angegeben, mit WLAN zu verbinden sondern nur mit Bluetooth. Das liegt daran, dass das Kennwort für das Netzwerk länger ist, als die Stellen, die man in der App der Wallbox eingeben kann. Das ist meiner Meinung nach der absolute Witz und kann einfach nicht sein! Damit hat jedoch der Discounter nichts zu tun.

Guter zügiger Service

Gute Abwicklung mit schnellem Versand

Gute Kommunikation

Nach anfänglichen Missverständnissen über den Erhalt einer schriftlichem Bestellung/Rechnung/Bankverbindung lief der ganze Einkaufsprozess sehr positiv ab. Die bestellte Ware war sehr schnell angekommen. Gerne wieder.

prima geholpen uitstekende service

Vriendelijk te woord gestaan en omruilen ook geen probleem.

Deskundige en goede en snelle service

Gied advies gekregen. Pro actieve service en snelle levering!

Im Gegensatz zu anderen Lieferfähig aber schlechte Kommunikation

In der aktuellen Situation ist es schon hervorhebenswert wenn man auch beliefert werden kann. Das gilt leider nicht für alle Lieferanten. Was mir gar nicht gefallen hat, es gibt weder eine Bestell-Bestätigung nach der Bestellung noch eine Lieferzusage noch eine Rechnung.

5 Herinckhavestraat

Hengelo 7557JJ