Netjes op tijd geleverd, werkte meteen correct na aansluiten.

Snelle levering, prima service

goede snelle levering!!

Goede snelle levering

Product zoals omschreven en snel geleverd

Prima kabeltje 6mm2 Effe de oogjes eraf geknipt en hulsjes erop. Aangesloten op mijn zappi waarvan de stekker zat te kwaren. Laad weer als een speer.

Snel geleverd, goed product !

Bestelling verliep vlotjes en 2 wall connectors snel geleverd. Vrij eenvoudig te installeren. Mooi zwart front (zonder Tesla erop). Wellicht een idee om deze ook in het wit aan te bieden?

Günstig Gut und schnell

Ich kann nichts negatives sagen. Bin zufrieden

Plug en play paneel werkt super

De montage voor dit paneel werkt vrij eenvoudig De omvormer is erg degelijk en solide gemaakt uitstraling professioneel Daar bij behorende app is erg overzichtelijk en begrijpelijk Echt een aanrader

Geleverd volgens afspraak

Alles volgens afspraak, snel reageren op mail

Alles prima

Bestens

TOP!

Conforme aux attentes

Je recommande, c’est parfait, réactif livraison rapide

Je recommande, c’est parfait, réactif livraison rapide

Snel en makkelijk instaleren

Snel geleverd. Snel en makkelijk instaleren.

Ongecompliceerd

Snel geleverd, maar met foutje. Dit werd keurig en zeer snel opgelost. Nette club. Aanrader.

Goed bezig

Super schnelle Lieferung

Ausgezeichnetes Produkt

Moin

Moin Ich habe sie noch nicht ausprobiert

Alles is goed en netjes afgehandeld.

De bestelling kon goed opgevolgd worden.

La commande est arrivée très rapidement.

Ayant fait une commande le samedi 24/05/25, celle-ci est arrivée chez nous le 28/05/25 vers 16h30 !

Goede levering

Mooi ding kan er prima mee , bevalt goed

snel en goed

besteld en direct geleverd. Prima

Alles gut

Einwandfreie Abwicklung!

Zalige mensen!

Een extreme bereikbaarheid, een service om u tegen te zeggen, degelijke toestellen en een goede prijs. Wat moet je meer hebben? Topkerels!

Lieferung Wallboxkabel

Superschnell, alles wie beschrieben! Dankeschön

Netjes contact en snel geleverd fijn bedrijf

Bon service et rapide !

Peut être mettre en place un service en langue Française serait un atout pour nous Français ! Merci

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over Wallbox Discounter

Wallbox Discounter B.V. heeft de voordeligste laadpalen van de BeNeLux. Daarbij is de service natuurlijk erg belangrijk en willen wij graag laten zien wat onze klanten van ons vinden en hoe trots wij op onze service zijn. Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht? Alles wordt direct opgepakt en snel beantwoordt. Ben jij ook zo tevreden met ons product en/of service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet natuurlijk. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op.