Goed product aan een degelijke prijs , 10/10
Bedankt voor de review, Martin! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Uitstekend goed geholpen! Uitgebreid advies en Davy is een topper
Bedankt voor de review, Jasper! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Livraison rapide et très bon rapport qualité prix
Merci pour ton avis, Daniel ! Nous sommes ravis d'apprendre que tout est à ton goût et que tout s'est bien passé ! Nous te souhaitons beaucoup de plaisir avec ta nouvelle commande :) Cordialement, L'équipe Wallbox Discounter
Levering, vlug en zoals besteld. Geen opmerkingen.
Bedankt voor de review, Hedwig! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Bedankt voor de review, Fred! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Aardig behulpzaam personeel Snelle bezorging Nog niet in gebruik genomen dus daar kan ik niets over zeggen
Bedankt voor de review, Jeannette! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed bevalt! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Gebrauchtes Kabel bestellt, es war aber defekt.
Na een zakelijke aankoop heb ik inmiddels twee keer gevraagd om de bedrijfsnaam op de factuur aan te passen vanwege een fout van mijn kant. Helaas heb ik tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Daarnaast worden vragen via de chat niet beantwoord, en merk ik dat de klantenservice weinig tot geen inhoudelijke kennis heeft over de producten of installaties. Dit is erg frustrerend wanneer je als zakelijke klant snel en professioneel geholpen wil worden. Tot nu toe teleurstellende ervaring — ik hoop dat de service en communicatie in de toekomst verbeterd worden.
3 jaar terug een Besen lader gekocht die opeens niet meer wilde laden. Via Wallbox overleg met Besen….. antwoord, niet meer te maken oftewel zoek het maar uit. Gelukkig is Wallbox wat behulpzamer, met korting een nieuwe lader gekocht maar geen Besen.
Bedankt voor de review, Rob! Fijn om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren en dat we je hebben kunnen helpen met je nieuwe lader. Veel laadplezier gewenst! :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Communicatie naar wens verlopen. Levering conform verwachting
Ordered, paid, quickly delivered. Recommended supplier.
Thank you for the wonderful review, Jan! We are delighted to hear that everything is to your satisfaction and that you enjoyed your experience with us! We hope you enjoy your new order and look forward to serving you again in the future :) Kind regards, Team Wallbox Discounter
Snelle levering en telefonisch contact gehad over wat technische zaken die goed zijn uitgelegd.
Bedankt voor de review, Frans! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Had paar vragen en heb gebeld. Behulpzaam, aardig en professioneel.
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Uitstekend geholpen bij mijn zoektocht naar een wallbox. Telefonisch informatie gekregen en geholpen bij de keuze dus Top!
Bedankt voor de review, Willem! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Al tijdens het bestel proces bij Wallbox Discounter werd ik goed geholpen en kwamen de antwoorden snel. Snel en goed geleverd.
Bedankt voor de review, Remco! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Rapide, conforme, je recommande
Merci pour ton avis, Emeric! Nous sommes ravis d'apprendre que tout est à ton goût et que tout s'est bien passé ! Nous te souhaitons beaucoup de plaisir avec ta nouvelle commande :) Cordialement, L'équipe Wallbox Discounter
Ik heb zonnepanelen gekocht en zelf op het dak geplaatst.ik kreeg alle adviezen omtrent materialen en aansluitingen van omvormer tot stopcontact.later heb ik een zendure systeem gekocht en weer kreeg ik alle uitleg over de aansluiting.sinds kort heb ik een zendure dongle mogen uitproberen en ik beveel hem iedereen aan.ook voor de volgende batterij ga ik weer naar Wallbox Discounter
Bedankt voor de review, Ad! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
verkeerd product geleverd, dat ook niet als alternatief kon dienen : niet waterbestendig, niet te bedienen met mobiele app. De eerste reactie van de klantendienst was dat ik het product mocht terugsturen, maar dan wel zelf de transportkosten moest betalen. Na op te zoeken op de website mocht dat niet het geval zijn.
Gemakkelijk te installeren
Bedankt voor de review, Cristovao! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
alles ok
Bedankt voor de review, Gerhard! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
excellente
Merci pour ton avis, Sebastien ! Nous sommes ravis d'apprendre que tout est à ton goût et que tout s'est bien passé ! Nous te souhaitons beaucoup de plaisir avec ta nouvelle commande :) Cordialement, L'équipe Wallbox Discounter
Vielen Dank für die Bewertung, Uwe! Es freut uns zu hören, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit ist und Ihnen alles so gut gefallen hat! Viel Spaß mit Ihrer neuen Bestellung :) Mit freundlichen Grüßen, Ihr Wallbox Discounter Team
Leider funktioniert auch das 2te gelieferte Ladekabel nicht. Es zeigt immer Ladekabel nicht eingesteckt. Bitte kontaktieren Sie mich
Snelle levering netjes verpakt goed product.
Bedankt voor de review, Ronald! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
De bestelde spullen kwamen op tijd binnen. Ik moest even puzzelen met de metalen sokkel want daar zat geen handleiding bij.
Bedankt voor de review, Rick! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat alles zo goed beviel! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
5 Herinckhavestraat
Hengelo 7557JJ