Goede informatie en gemakkelijk contact om vragen te stellen.
Only gave 4 stars because unable to fully trace my package. Last trace was 28 March? Today is the 2 April.
Ik wilde mijn laadpaal vervangen door een variant met een MID-meter (helaas voldoet mijn Webasto Next hier niet aan). Tijdens de selectie van merk en leverancier kwam ik al snel uit op Wallbox Discounter. Omdat er in samenwerking met de ERE-inboekorganisatie een inruilactie was, kwam ik uit op de Raedion Neo, mede omdat deze een MID-meter heeft en een vaste laadkabel van 7,5 meter. De bestelling hiervan is eenvoudig en de levering was snel. Nu de installatie nog, maar het vervangen is een kwestie van opnieuw aansluiten en er zit een duidelijke handleiding bij. Die zal mijn elektricien waarschijnlijk niet nodig gaan hebben. Daarna het instelproces voor de ERE-teruggave nog inrichten. Op tussentijdse vragen werd door Wallbox Discounter snel en correct gereageerd. Enige punt ter verbetering is dat ik mijn oude laadpaal op eigen kosten moet opsturen: dit had ook een retouradres kunnen zijn waarbij op de kosten naar de ontvanger gaan. Dan zou al een verzendlabel kunnen worden aangeboden.
Goed te bereiken, geeft goed advies en maakt attent op aanbieding die niet standaard op de site staat.
Bedankt voor de review, Rob! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met ons! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Vielen Dank für deine Bewertung! Es freut uns zu hören, dass alles nach deinen Wünschen ist und du zufrieden bist! Wir wünschen dir viel Freude mit deiner neuen Bestellung :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Er is ons bij de aankoop niet aangegeven dat ons wifi netwerk in zijn geheel omgeschakeld moest worden van 5ghz naar 2,4ghz. Anders is interne communicatie niet mogelijk.
Na dat ik mijn vraag had gesteld, kreeg ik snel reactie terug. Levering is ook snel gegaan, kortom zeer tevreden
Bedankt voor de review, Arjan! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze servic een de reactiesnelheid! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Had problemen met de installatie van de Alfen Eve pro-line. Ze hebben die omgeruild en binnen een week kon ik die installeren. Alles is goed gegaan. Bedankt voor de goede service. Wallbox is zeer betrouwbaar en komen hun afspraken na.
Bedankt voor de review, Clyde! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe Alfen :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Snelle levering en goed advies
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
De laadpaal werd keurig op tijd geleverd. De prijs was erg concurrerend.
Bedankt voor de review, Jan! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Fats shipping, quality productsfor charging EV
Snel en netjes geleverd. Nog niet gemonteerd maar verwacht geen problemen
Bedankt voor de review, Paola! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! We horen graag dat of alles goed werkt naar de installatie. Veel plezier gewenst met je nieuwe laadpaal :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
J’ai acheté une borne de recharge MyEnergi Zappi V2 et j’en suis pleinement satisfait. Excellent rapport qualité-prix, installation simple et fonctionnement très intelligent. Idéale pour optimiser l’autoconsommation, notamment avec des panneaux solaires ou des batteries physique. Je recommande sans hésiter !
Merci pour ton avis, Jean-Sébastien! Nous sommes ravis d'apprendre que tout te convient et que tu es satisfait ! Nous te souhaitons beaucoup de plaisir avec ta nouvelle commande :) Cordialement, L'équipe Wallbox Discounter
Snelle bezorging en snelle reactie en opvolging nadat er een item miste.
Bedankt voor de review, Freddy! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Ik ben erg goed geholpen door Mitch en Davy. Bij vragen goede ondersteuning en snel verstuurd. Aanrader
Bedankt voor de review, Bart! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze service! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Mijn loady verstelbare thuislader is een super product. Werkt prachtig en is ook bedienbaar via wifi. Service is prima, na 10 minuten antwoord via mail. Dit kan niet beter. TOP.
Bedankt voor de review, Daniel! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Livraison ultra rapide , produits nickels Parfait !
Merci pour ton avis, Herve! Nous sommes ravis d'apprendre que tout te convient et que tu es satisfait ! Nous te souhaitons beaucoup de plaisir avec ta nouvelle commande :) Cordialement, L'équipe Wallbox Discounter
Lieferung und Produkt perfekt
Vielen Dank für die Bewertung, Andreas! Es freut uns zu hören, dass alles nach deinen Wünschen ist und du zufrieden bist! Wir wünschen dir viel Freude mit deiner neuen Bestellung :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Snel verzonden op vrijdag met GLS maar helaas direct in tracking al te zien dat levering op maandag zou plaatsvinden.
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! Helaas bezorgd GLS enkel op werkdagen en is het inderdaad zo dat deze op maandag bezorgd is. We hopenm dat je product voor de rest goed bevalt! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Correcte snelle levering
Bedankt voor de review, Roel! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met de levering! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Snelle levering, geen problemen.
Bedankt voor de review, Eduard! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Transaction sérieuse
Merci pour ton avis, Bruno! Nous sommes ravis d'apprendre que tout te convient et que tu es satisfait ! Nous te souhaitons beaucoup de plaisir avec ta nouvelle commande :) Cordialement, L'équipe Wallbox Discounter
Duidelijke site en bestel proces, netjes zelfde dag verstuurd. Echter (zonder mijn weten) 2 losse pakketten waarvan GLS maar 1 leverde, dus grote verwarring toen ik geen laadpaal kreeg maar een heel klein doosje. Na telefonisch contact deze info gekregen en alles OK. Minpunt: optionele Smappee P1 module word mee verkocht/verstuurd (vandaar verwarring) zonder vermelding, terwijl ik deze niet wil.
Bedankt voor de review, Tim! We zullen je feedback meenemen voor in de tokomst. Fijn om te horen dat voor de rest alles naar wens is en dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe laadpaal:) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Het werkt
Bedankt voor de review, Jaap! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Snel geleverd en prima lader
Bedankt voor de review, Tim! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
5 Herinckhavestraat
Hengelo 7557JJ