Snelle en goede service

Ruim aanbod, goede en snelle service!

Diverse bestellingen gedaan. Goede en snelle service en levering.

Apparaat werkt naar behoren. Alleen de app kon ik niet opstarten. Blijkt dus de TUA app te zien. Via de helpdesk filmpje ontvangen. Was toen zo gefikst. Compliment aan de helpdesk.

Perfecte levering

Was goed afgesproken

Goede service bij goede prijs

Goed en prettig geholpen

Alles GUT

Schnelle Lieferung Alles TOP. Gerne wieder

Op zich prima, maar er mist 1 onderdeel

In de handleiding mbt installatie wordt gesproken over een afdekkap in de de V2C Trydan laadpaal, waarschijlijk om aanraak veilig te houden bij openen van de laadpaal. Deze mist in de levering. Teven zaten er schuren in het piepschuim in de doos. Wellicht door transport of de doos was al eerder geopend?

Eerste bestelling

De eerste ervaring is positief, snel geleverd en de zending was compleet. Top dus.

Pas de remarques

Pas de remarques

Die Bestellung der Wallbox hat problemlos funktioniert und der Versand ist sehr schnell erfolgt.

Die Umverpackung der Wallbox und des Zubehörs war nur unzureichend verklebt und hatte sich beim Transport bereits halb geöffnet. Glücklicherweise waren keine Teile verloren gegangen!

Sehr gut

hat sogar eine Antwort auf meine Frage bekommen. Würde anderen Paketdienst bevorzugen

Gewoon goed, tweede bestelling

Nadat mijn eerste set panelen goed bevallen zijn heb ik (nu zelfs goedkoper) nog eenzelfde set gekocht. De terugverdientijd is ruim binnen de twee jaar, de beloofde 800W piek wordt inderdaad regelmatig gehaald. Montage? Zeer eenvoudig.

Matige communicatie

Ik kreeg een ander product (mobiele lader) dan besteld, het bleek uiteindelijk om een vervangend product te gaan omdat degene die op de website stond niet meer leverbaar was. Was wel netjes geweest om me dat van tevoren te melden. Lader werkt verder prima en ben er uiteindelijk tevreden mee.

Goed Materiaal Snelle Service

Zeer snelle service

Produkt komt helemaal overeen met wat de site weergeeft. En snelle levering

Goed bezorgd en zonder beschadigingen

Nog niet geïnstalleerd dus over de werking kan ik nog niets zeggen

Top top

Zeer vriendelijke service, goede uitleg

Zeer correct, kan ik echt aanbevelen!

Goede prijzen, snelle levering. 100% correct

Snelle levering tegen concurerende prijs

Positief

Goed geholpen

goed en snel geholpen met de installatie van maxem backoffice op laadpaal

Wederom top ervaring

Tot nu toe alleen maar goede ervaring met wallboxdiscounter. Snelle service

Ratio solar oplader en sensorbox in 1 dag geleverd

Goede prijs, Snelle levering, kompleet met duidelijke installatie beschrijving.

Goede service.

Kabel an sich sehr gut, aber..

Leider stand in der Beschreibung nicht, welche Größe die Kabelschuhe am offenen Ende haben. Deshalb dachte ich, dass es vermutlich einheitlich ist. Ist aber nicht so. Das vorkonfektionierte Kabel hat leider zu kleine Kabelschuhe.

Reçu comme prévu

Facile à commander. Beaucoup d’informations quant à la date de livraison! Je recommande

5 Herinckhavestraat

Hengelo 7557JJ