Prima ondersteuning , na aankoop walbox en doe het zelf montage. Prettig en deskundig geinformeerd bij het installeren van de app..
De bestelling op zich liep heel vlot, maar 2 opmerkingen - de productbeschrijving en mogelijke opties zijn niet altijd duidelijk en het is wat gokken bij de bestelling (vb app versie of niet, vb wat is er bij het ophangsysteem inbegrepen, ...) - het product zelf lijkt ok, maar heel povere documentatie. vb het gebruik van de app. Ik moest dit expliciet via mail opvragen, en dan nog was het niet heel duidelijk (vb hoe bluetooth activeren op het toestel)
Reçu assez vite, je n'ai pas testé le matériel. Merci le vendeur top.
Merci pour ton avis, Antonio! Nous sommes ravis d'apprendre que tout te convient et que tu es satisfait de notre service et de notre réactivité ! Nous te souhaitons beaucoup de plaisir avec ta nouvelle commande :) Cordialement, L'équipe Wallbox Discounter
Mijn DLB werd ontzettend snel en netjes geleverd voor de scherpste prijs. Bedankt!
Bedankt voor de review, Tessa! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze service ! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Geen klachten, snel en efficiënt. Produkt OK>
Bedankt voor de review, Hans! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze service! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Goede en snelle reactie op de aanvraag. Goede uitleg en ondersteuning. Prijs en kwaliteit in goede verhouding. Hier kan je, je order plaatsen
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze servic een de reactiesnelheid! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Nog niet geïnstalleerd
Bedankt voor de review, Miiranda! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze service! We horen graag of ales goed werkt na de installatie. Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Had snel een 5 meter spiraal laadkabel nodig en die is supersnel geleverd.
Bedankt voor de review, Peter! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze service! Veel plezier gewenst met je nieuwe spiraalkabel :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze service! We zullen een link naar de desbetreffende handleiding aan toevoegen voor in de toekomst. Dank voor je feedback! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
zeker goede ervaring met het bedrijf bij vragen en advies
Bedankt voor de review, Paul! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze service! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Veel keuze, goede actie met inruilen oude laadpaal ivm ere-certificaten. Snel geleverd.
Bedankt voor de review, Edwin! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze service! Veel plezier gewenst met je nieuwe laadpaal met MID-meter :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Goede informatie en gemakkelijk contact om vragen te stellen.
Bedankt voor de review, Walter! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze service! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Only gave 4 stars because unable to fully trace my package. Last trace was 28 March? Today is the 2 April.
Ik wilde mijn laadpaal vervangen door een variant met een MID-meter (helaas voldoet mijn Webasto Next hier niet aan). Tijdens de selectie van merk en leverancier kwam ik al snel uit op Wallbox Discounter. Omdat er in samenwerking met de ERE-inboekorganisatie een inruilactie was, kwam ik uit op de Raedion Neo, mede omdat deze een MID-meter heeft en een vaste laadkabel van 7,5 meter. De bestelling hiervan is eenvoudig en de levering was snel. Nu de installatie nog, maar het vervangen is een kwestie van opnieuw aansluiten en er zit een duidelijke handleiding bij. Die zal mijn elektricien waarschijnlijk niet nodig gaan hebben. Daarna het instelproces voor de ERE-teruggave nog inrichten. Op tussentijdse vragen werd door Wallbox Discounter snel en correct gereageerd. Enige punt ter verbetering is dat ik mijn oude laadpaal op eigen kosten moet opsturen: dit had ook een retouradres kunnen zijn waarbij op de kosten naar de ontvanger gaan. Dan zou al een verzendlabel kunnen worden aangeboden.
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze service een de reactiesnelheid! We zullen de rest van je feedback meenemen voor in de toekomst. Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Goed te bereiken, geeft goed advies en maakt attent op aanbieding die niet standaard op de site staat.
Bedankt voor de review, Rob! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met ons! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Vielen Dank für deine Bewertung! Es freut uns zu hören, dass alles nach deinen Wünschen ist und du zufrieden bist! Wir wünschen dir viel Freude mit deiner neuen Bestellung :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Er is ons bij de aankoop niet aangegeven dat ons wifi netwerk in zijn geheel omgeschakeld moest worden van 5ghz naar 2,4ghz. Anders is interne communicatie niet mogelijk.
Na dat ik mijn vraag had gesteld, kreeg ik snel reactie terug. Levering is ook snel gegaan, kortom zeer tevreden
Bedankt voor de review, Arjan! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze servic een de reactiesnelheid! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Had problemen met de installatie van de Alfen Eve pro-line. Ze hebben die omgeruild en binnen een week kon ik die installeren. Alles is goed gegaan. Bedankt voor de goede service. Wallbox is zeer betrouwbaar en komen hun afspraken na.
Bedankt voor de review, Clyde! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe Alfen :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Snelle levering en goed advies
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
De laadpaal werd keurig op tijd geleverd. De prijs was erg concurrerend.
Bedankt voor de review, Jan! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Fats shipping, quality productsfor charging EV
Snel en netjes geleverd. Nog niet gemonteerd maar verwacht geen problemen
Bedankt voor de review, Paola! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! We horen graag dat of alles goed werkt naar de installatie. Veel plezier gewenst met je nieuwe laadpaal :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
J’ai acheté une borne de recharge MyEnergi Zappi V2 et j’en suis pleinement satisfait. Excellent rapport qualité-prix, installation simple et fonctionnement très intelligent. Idéale pour optimiser l’autoconsommation, notamment avec des panneaux solaires ou des batteries physique. Je recommande sans hésiter !
Merci pour ton avis, Jean-Sébastien! Nous sommes ravis d'apprendre que tout te convient et que tu es satisfait ! Nous te souhaitons beaucoup de plaisir avec ta nouvelle commande :) Cordialement, L'équipe Wallbox Discounter
Snelle bezorging en snelle reactie en opvolging nadat er een item miste.
Bedankt voor de review, Freddy! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe bestelling :) Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
5 Herinckhavestraat
Hengelo 7557JJ