Filters

8

Goed, beetje slordig maar met bezem zo opgelost.

Goed, beetje slordig maar met bezem zo opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een leuk project waar we nog jaren van kunnen genieten

Goede communicatie en kwaliteit. Kortingscode: TPG-BAKKER

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuk contact en vlot geregeld

Binnendienst zeer vlot en vriendelijk. Mooi resultaat, kwam alleen 1 zak grind tekort.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima communicatie, snelle levering

Prettig om te bestellen, snel antwoord op mijn vragen. Alleen het instructiefilmpje klopt niet helemaal meer!! (Aanleg van een sedum dak) opsluitprofiel wordt niet geleverd bij een bijna plat dak. Op het filmpje is dat wel zo. Ook wb de hemelafvoerroostertjes: die worden bijgeleverd terwijl ik ze al had. Zonde! Het zou fijn zijn als je dat allemaal kan aan- of uitklikken :)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de review! Het opsluitprofiel (scheidingsprofiel) wordt inderdaad niet standaard meegeleverd, maar kan uit esthetische overwegingen worden bijbesteld! Het bolrooster wordt niet standaard meegeleverd, maar staat inderdaad wel 1x aangeklikt in de configurator. Misschien kunt u er een buur mee blij maken! Veel plezier met het groendak! ^Jasper

10

TOPGROEN heeft me uitstekend geholpen

Dankzij de filmpjes op de website was het leggen een fluitje van een cent.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Top om te horen! Geniet van je groendak! ;) ^Jasper

9

Geweldig, binnen 1 week mijn platdak vergroend.

Snelle service en informatie. Binnen 1 week geregeld en gelegd. :-) Blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals het hoort

Naast het leuke en professionele contact, ook op zaterdag (!) is alles netjes geleverd conform afspraak. TOP bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

prima materiaal.

Via de site besteld en netjes volgens aangegeven datum geleverd. Materialen zien er prima verzorgd uit. Mooi sedum mat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel blij met Topgroen, Daniel en team

Op mijn verzoek is Daniel langsgekomen om de mogelijkheden voor een groen dak te bespreken op onze uitbouw en schuur en daarmee ook gekeken naar zonnepanelen die we eventueel willen laten plaatsen. Naast offerte voor Sedum dak Via Daniel diverse offertes voor zonnepanelen ontvangen. Inmiddels zonnepanelen en sedumdak en de maximale subsidie uit de gemeentelijke subsidie pot. Alles netjes en volgens afspraak gedaan. Dank !! We zijn er blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede kwaliteit / service

Ik kon mijn sedumdak binnen een dag ophalen. S'morgens gebeld en besteld, s'avonds kon ik al genieten van een sedumdak. Het ziet er strak uit. Geen aanmerkingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service

Makkelijk snel vriendelijk en deskundig. En mijn sedum dak ligt er prachtig bij!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeker doen

Daniel is een fijne man on mee te werken. Hij is geduldig met ons (groep van ~30huizen) bezig geweest en heeft ons mooi begeleid met keuzes, aanschaf en leggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima in orde

Ik heb alles via de website besteld en zelf aangelegd. Dit is echt heel goed te doen. Alles is netjes verpakt aangeleverd, duidelijk installatie filmpje. Ook nog even gebeld door topgroen op de dag van levering: of alles netjes geleverd was en of ik nog vragen had. Seuper service. Wij zijn super blij met de mixmatten. Totaal 48m2 afgenomen bij Topgroen. Gebruik deze kode voor 2,5 procent korting: TPG- VNDLW.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top van topgroen

Aan de telefoon werd al goed meegedacht en meegerekend met wat ik nodig had. Levering ook netjes op tijd en sedum dak was heel makkelijk zelf te leggen. Ik had plaggen besteld en die kon ik mooi naar draagkracht op grote maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Uitstekende service, goed bereikbaar, duidelijke offerte en met het installatie filmpje op youtube gemakkelijk zelf te leggen. Goede prijs kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

- Goede heldere communicatie - Snelle levering & plaatsing - Vriendelijk personeel

 • Aanbevelen? Ja
9

goede klachtafhandeling

We hadden bees en butterflies matten besteld voor in de voortuin. Geen gebruikelijke toepassing ( want vooral als groen dak toegepast) maar volgens Topgroen werkte dat een prima als een bloementuin. Het resultaat viel ons erg tegen omdat er vooral veel gras opkwam en het aantal bloemen, tegen de verwachting in, erg beperkt bleek. We hebben contact opgenomen met Topgroen en na goed overleg hebben ze alle matten vervangen door een andere soort en daarnaast ook nog extra bloemenzaad ingezaaid. Het resultaat is nu een zeer kleurige voortuin met een bonte variatie aan bloemen! Alle waardering dus voor de klachtenafhandeling!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne service top kwaliteit

Topgroen heeft super fijne communicatie en service. Schakelen snel en de installatie gebeurt professioneel. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, vriendelijk en goed

Goede ervaring met Topgroen. Er wordt snel gereageerd op vragen en emails. Ze geven duidelijke informatie en hebben een goede communicatie. De installateurs waren super vriendelijk en werkten netjes. En het is een mooi product. Kortom, helemaal tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij hebben een hele fijne ervaring met Topgroen

Toen we een offerte aanvroegen kregen we direct een mooi aanbod, waar we op in zijn gegaan. Topgroen adviseerde ons subsidie aan te vragen bij de gemeente en dit is toegekend. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en op de dag van het leggen van het sedum heeft Topgroen met hele aardige mensen ons dak belegd. We kregen veel informatie en veel tips voor het onderhoud. Het ziet er erg mooi uit en we zijn er erg blij mee. Ik zeg Topgoen, doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed meedenkend bedrijf die zich goed aan de afspraken houd

Goede offerte gekregen Denken goed met je mee Houden zich aan de afspraken Erg vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
9

Na ruim 3 seizoenen nog steeds erg tevreden

Het groene dak zelf aangelegd, zeer goed te doen. Ieder seizoen kleurt het weer anders op, nu zijn het de vogels die er spulletjes uithalen voor het bouwen van nestjes, nog eventjes en dan komen de hommels en bijen op de plantjes af. Erg leuk om naar te kijken. Je kunt de code TPG-HLR gebruiken voor 2,5% korting

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Er klopte iets niet (meer) in de winkelwagen toen ik ging bestellen - was met 1 telefoontje in 2 minuten opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Goede kwaliteit, goede service en mega enthousiaste medewerkers. Precies wat we verwacht hadden en heel simpel te leggen!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 % korting kerstactie code TPG-WLT

Ons groen dak staat er super bij. Snel geleverd

 • Aanbevelen? Ja

Over TOPGROEN BV

Samen met heel Nederland willen we ieder dak, van groot tot postzegelformaat koesteren en met groen bedekken van nu tot 2030. We stoppen niet tot de teller op 1.000.000 m² staat. En dan weer verder... Soms kan een simpele actie de hele wereld veranderen als er maar genoeg mensen zoals jij en ik meedoen. Make Holland Green Again!

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd