Originele spelletjes

Zeer fijne ervaring waarbij een dag vol spelletjes en plezier centraal staat. Lekkere catering bovendien en zeer fijn dat eigen producten centraal staan.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Zeer enthousiast
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Er werd medegedeeld dat alle activiteiten prima gedaan konden worden voor vrouwen postnataal. Dit was zeker niet het geval. De opdrachten zijn fysiek veel te zwaar en dit moet beter gecommuniceerd worden.

Jullie slagzin farmtastisch maakt zijn naam waar!

Voor herhaling vatbaar!

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Met was een passie Ina de begeleiding deed, hoeveel ze van de boerderij wist en hoeveel plezier ze er zelf aan leek te hebben.
  • Zijn er verbeterpunten? Nee
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Supermakkelijk te boeken. Goede opvolging. Voor herhaling vatbaar!
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Een leuke en verbindende teambuilding met gevarieerde activiteiten.

Het zorgde voor een fijne sfeer binnen de groep en gaf ons de kans om elkaar beter te leren kennen.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen De spelbegeleider was enthousiast, duidelijk en zorgde ervoor dat iedereen betrokken bleef.
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Geen grote verbeterpunten, alles verliep vlot.

Geslaagde activiteit

Leuke activiteiten, fijne begeleider en top sfeer. Een geslaagde dag!

Top teambuilding

Alles was perfect georganiseerd. Superleuke opdrachten, fijne mensen en lekker eten!

Keileuke teambuilding

Zeer leuke opdrachten met goede begeleiding. En als afsluiter een lekkere bbq

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Leuke omgeving op de boerderij

Leukste teambuilding ooit!

Iedereen kan wel meedoen met minstens 1 van de proeven!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Beste teambuilding in mijn 30-jarige carrière!

Zeer vriendelijke ontvangst, nette, ruime en supergezellige accomodatie, zeer leuke opdrachten met toegewijde begeleiding, toegankelijke koeien. Een namiddag en avond om nooit te vergeten! Had gerust ook nog mijn tentje tussen de koeien willen opslaan. Zeer grote dankjewel aan de organiserende collega's!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een heel fijne vrijgezellenactiviteit!

We hebben leuke spelletjes gespeeld en vooral heel veel gelachen. Een super fijne dag!

Ontspannende en actieve activiteit

De activiteiten zijn ontspannend. Er wordt geen druk gelegd waardoor iedereen spontaan meewerkt. Ze worden goed begeleid. De combinatie van buiten en binnen te werken is ideaal.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Sympathieke begeleidster die geen druk legt op de deelnemers.

Geweldige uitdagende samenbrengende activiteit

Een hele fijne leuke ervaring waarbij we uitdagende grappige activiteiten hebben gespeeld die ervoor zorgde dat we moesten samenwerken. Zo leerde we elkaar op een laagdrempelige manier kennen.

Topervaring

Topervaring, die mijn verwachtingen inlosten.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Super leuke namiddag gehad met een topbegeleider!

We hadden een super leuke namiddag met Jelika als enthousiaste begeleidster. De activiteiten die we deden waren heel leuk om als groep te doen omdat je echt moet samenwerken om alles tot een goed einde te brengen. De dessertjes die we kregen waren ook super lekker.

Fantastische namiddag

Fantastische actieve teambuilding met leuke, gevarieerde en actieve opdrachten. De begeleiding was super, regels werden helder uitgelegd.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiasme + verbaasdheid over onze competitiviteit
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Escape room paste niet binnen het actieve kader van de boerenspelen, naar mijn mening.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? /
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Chocomousse/tiramisu als snackje zeker behouden ;-)

Farmtastisch!

Om het met hun eigen woorden te zeggen, "Farmtastisch"! Het was echt een geweldige teambuilding!

Super tof

Zalige ervaring

We hebben goed gelachen! Leuke spelletjes gespeeld. Wat een leuke ervaring. Ga het iedereen aanraden! Bedankt

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Ze weet wat ze doet zn legt alles grondig uit

unieke ervaring

goede ontvangst. mooie accommodatie.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen betrokkenheid
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? sommige spelletjes waren te zwaar

Plaisant

Bons moments passés ensemble

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Een geweldige ervaring op een toplocatie!

De originele activiteiten onder leiding van de sympathieke gastvrouw brachten direct het teamgevoel. Jong en oud kon meedoen. We waren ook onder de indruk van de mooie boerderij die volledig geautomatiseerd is.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Super sympathiek
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? nee

En top teambuilding!

We kregen Farmfun aangeraden via vrienden en keken daarom even op de website om te zien wat het precies was. We hebben niet lang getwijfeld om de Wintergames in Merchtem vast te leggen en daar hebben we zeker geen spijt van! Wij hadden Clara als begeleider. Een heel goeie, enthousiaste (en knappe :)) dame die ons door het traject loodste. De broodjes achteraf waren ook dik in orde en ruim voldoende. Het concept is goed uitgedacht, er is voldoende ruimte voor pauze, er zijn heerlijke zelfgemaakte versnaperingen tussendoor. We hebben nu ook een mooi aandenken voor op ons kantoor en zouden het ook zeker aan iedereen aanraden!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, de boeking liep heel vlot, mijn vragen werden heel goed opgelost en ik kreeg ook heel snel respons en alles was duidelijk.

Toffe ervaring!

Wij hebben ons als team heel goed geamuseerd! Het is een mooie locatie en de opdrachten waren heel orgineel.

• Zijn er verbeterpunten? nee

Top Teambuilding

Leuke, originele activiteiten. Professionele begeleiding. Echt een superleuke dag gehad met mijn team! Grote aanrader!

Top dag

Originele activiteiten en alles goed verzorgt

Zeer leuk teambuilding!

Ondanks wat minder weer, een heel leuke namiddag gehad. De spelletjes waren leuk voor iedereen en alles was goed in thema! Een echte aanrader!

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Spelletjes waren goed aangepast aan het weer

Koeweidestraat 25 a

1785 Merchtem

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Merchtem

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!