Heel fijne teambuilding. Even verstand op nul en genieten.
Was een super teambuilding en we hebben zeer genoten van het arrangement en hoe de games waren opgezet. Dikke 10!
Alles tip top in orde.
Genoten van deze dag.
Nog nooit zo'n een teambuilding gehad. Het is soms moeilijk om iets te vinden dat voor iedereen oké is. Er waren verschillende rangen zowel schoonmaaksters tot chef en iedereen heeft zich geammuseerd, dus dat zegt genoeg
De activiteiten waren zeker geslaagd en voldoende afwisselend en out-of-the box (kracht, nauwkeuringheid, technisch inzicht, samen werken...)
Toplocatie , mooie ligging , aangenaam personeel. Leuke spelletjes in teamverband en aangenaam gezelschap van d koeien !
It was just fantastic and the staff was cool
Heel fijne activiteiten voor een divers publiek. Ook het tussendoortje en de BBQ waren lekker en de verse melk was een extra plus. Een aanrader!
Fijn dat jullie ook een regenprogramma voorzien hadden
Het was een van de leukste Teambuildings uit mijn loopbaan. Ik heb van de eerste tot de laatste minuut genoten en gelachen. Mijn collega's noemen me voortaan Mevr. Decibel.
Leuk concept, toffe spelletjes! Het was een fijne teamdag!
Ook al was het weer niet ideaal (hele namiddag regen), het FarmFun team bleef ons meenemen in de FarmFun. Ik heb gelachen, ik heb gezweet en ik heb me geamuseerd! Zoek je een team building dat alle aspecten - fysiek en mentaal - van een persoon triggert, raad ik dit zeker aan! Je moet echt samenwerken. Het eten (bbq) was ook echt heerlijk.
Zeer goed ontvangen, de dag stak heel erg goed in elkaar. Veel ruimte voor fun, er werd met iedereen rekening gehouedn. Echt een top ervaring!
Mooie omgeving, leuke activiteiten en supervriendelijke begeleiders. Top ervaring!
Fijne sfeer, goede begeleiding, leuke spelletjes, lekkere catering en heel duidelijke uitleg van de boer! Wij waren heel enthousiast!
Heel leuke activiteiten, uitdagend maar realistiscj. Super om in de nature en butent te zijn. Lekker eten en een momie licite binnenruimte
We hebben een geweldige middag/avond gehad in Merchtem. Het was voor iedereen nieuw maar alle collega’s waren dolenthousiast! We zijn er als team weer op vooruit gegaan, dank je wel!!! Ook de bbq was heel lekker en mooi verzorgd. Een klein minpuntje, de 2 tapasborden waren nogal klein voor 26 pers maar wel heel lekker!
Ondanks de regen heb ik samen met het hele team enorm genoten van alle spelletjes op FarmFun die slim zijn uitgedacht. Mijn favorieten: spel met plastic ballen en het bouwen van de Flinstonekar plus graanvervoer. Ik heb heel veel gelachen en de koefantastische rondleiding was heel leerrijk. Bedankt ook aan alle animatoren die alles koegoed hebben gestuurd en geanimeerd. Het ontbijt, de lunch, het ijsje en de drink achteraf waren ook top. De teksten die jullie sterren (de koeien) in het middelpunt zetten, zijn heel grappig. En ten slotte, de producten die te koop zijn in de automaat, zijn ook van topkwaliteit en lekker. En bedankt voor de vele foto's die de herinneringen aan deze fijne ervaring nog lang zullen doen naloeien van plezier. Duizend koeienbedankjes voor de superfantastische teambuilding.
Een leuke manier om met collega's samen te zijn. Zeer goede ontvangst en toplocatie/omgeving.
Nooit gedacht dat plezier maken tussen de koeien in de natuur zo plezant en zo intens kon zijn
Het was een fantastisch leuke teambuilding die een boost geeft aan de teamspirit. Iedereen was het er over eens dat dit de beste teambuilding was in jaren met leuke, toffe, grappige, sportieve activiteiten die voor iedereen haalbaar waren. Ook heel leuk dat je achteraf nog foto's krijgt toegestuurd. Ik zou deze teambuilding zeker en vast aanbevelen aan anderen, je hoeft niet te twijfelen. Je komt niets tekort: drankjes in de koelkast, een ijsje tijdens de break en lekkere frietjes om af te sluiten maken de teambuilding compleet en dit alles in een unieke setting. Bedankt Farmfun voor de toporganisatie.
Goed georganiseerd, proper, gestructureerd. Leuke en verzorgde omgeving.
we hebben allemaal kunnen genieten, de spelletjes waren leuk en passen bij iedereen.
De rondleiding was heel interessant. De locatie zeer mooi en verzorgd. Eten was lekker en de organisatie was goed. Leuke spelen met de collega's. Top
Koeweidestraat 25 a
1785 Merchtem
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!