Hele leuke dag gehad met de collega’s

Veel fun en plezier met de collega’s, zeker voor herhaling vatbaar met de vrienden

Heel leuke teambuilding!

Zeer goed georganiseerd met enthousiaste spelbegeleider.

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? Vrienden hebben hetzelfde programma gevolgd op de boerderij in Aalter. Daar werden ze ontvangen door eigenaars zelf. Dit vind ik wel een meerwaarde. In Merchtem kwamen we enkel in contact met de spelbegelieders.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee

Goed georganiseerd!

Mooie vergaderruimte om een vergadering te houden. Goede faciliteiteiten. Leuke teambuildingsactiviteiten, duidelijke spelbegeleiding. Superleuk! Aangezien wij zelf ook in de agrarische sector werkzaam zijn, sloot dit concept bijzonder goed aan. De barbecue, voor ieder wat wils en was goed van smaak, zo ook het dessertbuffet. Ik kan het iedereen aanraden. We hebben erg gelachen samen met onze koe-llega's ;-).

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.

fantastische ervaring

een heel relaxed teamevent. Voor elk wat wils. Het eten was lekker en de gastvrijheid was top. Zeker iets om aan te raden bij andere teams/collega's.

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? niet de organisator, wel de PO opgemaakt en dat is ook heel goed verlopen. Geen problemen gekend met voorafbetalingen etc. dat is in het verleden wel al anders geweest :)

very good

very good

Suuuppppperformidastisch.

De omgeving, de begeleiders, de koetjes... gewoon TOP!! Had het alleen moeilijk omdat ik door mijn doorgemaakt polsfractuur de groep belemmerde. Ik kon niet alle activiteiten meedoen. We waren in deze groep ook nog met 1 iemand minder dan in de andere 3 groepen. Ik ben dan ook een strever en ga voor de uitdaging, het winnen... en dat kon nu niet. Het gevoel meer een belast, dan een hulp te zijn, viel me dus wel zwaar.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? De groepsverdeling is overlopen naar gelijkheid vóór het spel begint.

TOP

Ook als je beperkt bent in je bewegingen is dit toch een aanrader en kan je mee genieten van de diversiteit aan activiteiten.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Super toffe team games waar iedereen telt

De games waren super leuk, en je moest effectief in team werken. Elke game had ook genoeg keuzes om elke teamlid iets te doen te geven. Mooie boerderij en omgeving, goede ontvangst!

Topdagje met superleuke activiteiten

Ik heb een superplezante dag beleefd bij FarmFun. Toffe spelletjes gedaan, erg lekker gegeten en koeien geaaid!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Leukste teambuilding al gehad.

De dag was veel te snel voorbij.

Alles klopte

Bij het aankomen was er al voldoende parkeergelegenheid. Het team koos je in de billen van de koe. Tesksten, spellen, accommodatie,… alles klopte. Het eten was super. Alles was netjes. Super ervaring

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Er werd gezegd dat je de munten van elkaar mocht stelen. Wat ook gebeurde en wat domper was op collegialiteit
  • Zijn er verbeterpunten? Een zak om het graan te scheppen ipv eigen kledij

Op en TOP KOE-tastisch!

Leuke uitdagingen, een leuke dag vol fun.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Hele fijne en amusante ervaring. Goed bezig!

Ik heb een hele leuke dag beleefd, met lekkere catering en toffe sfeer. De boerderij was ook heel netjes. En we mochten die mini kleine kalfjes zien, de cuties :-)

echte Fun

Echte Fun

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? ik heb de beloofde foto's nog niet ontvangen

Een waar boerenfestijn !

Eerlijk gezegd vertrok ik wat tegen mijn zin naar de teambuilding in Farmfun. Maar eigenlijk al meteen bij het toekomen werd het grappig toen we in de kont van een koe moesten naar een bandje grijpen dat zou bepalen bij welke kudde ik zou horen. Van dan af was er het ene leuke spelletje na het andere en werd er heel wat afgelachen. Onder de middag werden we ook nog verwend met een lekkere bbq. Eindconclusie : de leukste teambuilding die ik ooit gedaan heb. Jong, ouder, fit, minder fit,...iedereen kon mee en genoot! Absolute aanrader !

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Top! Heel fijn om samen met de collega’s te doen

Zeker aanrader, heb al een aantal mensen jullie adres doorgegeven

• Zijn er verbeterpunten? Nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Nee

Schitterende boereleute!

Een ontspannen dag! Activiteiten voor alle leeftijden en supergeorganiseerd. Top!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Enorm leuke dag gehad, alles was tot in de puntjes verzorgd!

Wij hebben met LMPlus een dagje op de boerderij doorgebracht. De activiteiten waren leuk en gevarieerd zodat iedereen kon deelnemen. Tijdens de activiteiten kwam je op een totaal andere manier in contact met je collega's waardoor je ze eens langs een andere kant leerde kennen. Dit is uiteindelijk toch de opzet van een teambuilding. Hier zijn ze dus volledig in geslaagd. Ook de BBQ was lekker en verzorgd, er was voor iedereen iets en zeker voldoende.

Veel gelachen!

We werden warm onthaald door het personeel. De activiteiten waren heel leuk! Veel gelachen! Het is echt een aanrader! Alles was top!

Aanrader

Een tof dagje teambuilding met leuke games in een mooie omgeving, afgesloten met een lekkere lunch.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel vriendelijk, uitleg van de spelen wordt ook andere talen gegeven indien nodig
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een FARMtastische ervaring bij FarmFun!

Wat een geweldige dag! Alles was supergoed georganiseerd – van ontvangst tot afsluiting. De boerderij was uitermate proper, en de spellen waren fantastisch geïntegreerd in het landschap. Iedereen kon meedoen, jong en oud, wat het extra leuk maakte. Na alle actie was er een heerlijke barbecue die de dag perfect afsloot. Echt een ervaring om te herhalen – en ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Je gaat gegarandeerd met een glimlach naar huis! Dankjewel FarmFun voor een onvergetelijke dag!

Top Teambuilding!

Veel gelachen, leuke activiteiten en top service.

Geweldig namiddag gehad!

Fijn om te zien dat alle collega's genoten om weer eens 'kind' te mogen zijn!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ik was de organisator. Liep allemaal zeer vlot!
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Top locatie-organisatie-accommodatie en enorm warm onthaal en begeleiding.

Voor een teambuilding is er geen betere locatie en organisatie om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen. Dit landbouwbedrijf is enorm bezig met de duurzaamheid, ecologische impact en vooral een enorm verzorgd bedrijf. Er is werkelijk aan alles gedacht en zelfs de kleed, sanitair en douche ruimtes zijn zeer proper. een zeer aangenaam gegeven is ook dat de mensen zien wat het landbouwleven inhoud en wat ze ervoor dienen te doen. Dat er activiteiten tussen hun vee en stallen plaatsvinden, maakt het enorm interessant en zeer leuk. De activiteiten zijn werkelijk voor een geslaagde TEAMBUILDING! Onze Teambuilding was 100% geslaagd en raden het iedereen aan. PROFICIAT aan het bedrijf en organisatie Dank u Dirk Transmeat NV

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Deze persoon heeft ons enorm warm onthaald en begeleid, ze is een TOPPER!
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? jawel, en geen issues gehad.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Dit was echt teambuilding,heel fijn

Koeweidestraat 25 a

1785 Merchtem

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Merchtem

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!