We hebben genoten van leuke activiteit en lekkere lunch

FarmFun maakt zijn belofte waar , je krijgt wat ze omschrijven in de aanbieding. We hadden geluk met mooi najaarsweer. Goede afwisseling in de verschillende spellen : doen en denken.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen enthousiaste persoon
  • Zijn er verbeterpunten? franstalige teamleden begrepen de uitleg niet altijd
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? onthaal in de tent was wat onduidelijk : koffie bij aankomst ?

Leuke omgeving met goede organisatie

Relaxed - leuke aparte tent - goede voorziening drank - no pressure -

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.

Boerepret

Superleuke spelen!

Amazing

Dear FarmFun Team, we would like to sincerely thank you for hosting us at FarmFun. It was a real pleasure to spend the day with you. Everything was very well organized, and your team was always available to answer our questions and guide us throughout the activities. You created a fun, engaging atmosphere that made our teambuilding day truly memorable — from the exciting challenges to the delicious food. Thank you once again for your warm hospitality and for making our day so enjoyable. Warm regards,

GOE-weldig gedaan.

GOEweldige dag beleefd.

Geweldig!

Als ik er over vertel is het steeds met een lach op m’n gezicht.

• Zijn er verbeterpunten? Neen

Teambuilding

Leuke en toffe ervaring.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Het was een fantastische teambuiling!!

Veel fun gehad en lekker gegeten. Heel nette boerderij. Goede organisatie. Super locatie

Origineel

Zeer leuke activiteiten, professionele aanpak, aangepast materiaal, leuke setting. Wij hadden mooi weer en heb geen ervaring met de beleving bij slecht weer.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Extra uitleg over de werking van de boerderij was een pluspunt
  • Zijn er verbeterpunten? Bolderkar voor persoonlijke spullen mee te nemen: pet, trui, zonnebril…
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Super leuke teambuilding gehad!

Super leuke teambuilding gehad! Voor iedereen toegankelijk.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

We vonden het farmtastisch.

Leuke namiddag om met de hele groep te spenderen. Aangename monitrice Clara. Mooie tijdsverdeling zodat niets te saai werd.

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, geen problemen.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Wel veel pauzes...

Geweldig!

Leuke ontvangst, leuk team en toffe opdrachten. Goede organisatie :)

Geweldig!

Deze teambuilding zullen we 'KOE'steren. Zeer fijne, grappige en uitdagende opdrachten. Onze koelega's blijven er maar over praten. Bedankt!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Vlotte en duidelijke communicatie.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Verbindende teamactiviteit voor koelega's met focus op koemunnicatie!.

Wij hadden een top voormiddag bij Farmfun Merchtem. We werden op een leuke manier in groepen verdeeld. Om vervolgens door 2 enthousiaste begeleiders het tegen elkaar op te nemen in diverse uitdagingen. Deze uitdagingen waren zowel doe als denkactiviteiten. Deze activiteit zorgde voor verbinding tussen de collega's en het nodige enthousiasme en doorzettingsvermogen. We hebben een hele fijne teambuilding gehad en komen in de toekomst zeker nog eens terug!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee, alles verliep zeer vlot.

Niet nadenken, gewoon doen

Als leerkracht zijn we gewend om te plannen, te organiseren en te denken in doelen. Maar tijdens onze teamuitstap naar de boerderij mochten we dat allemaal even loslaten. Geen ingewikkelde opdrachten of prestatiedruk, gewoon doen, samenwerken en vooral: plezier maken. Wat de ene niet kon, nam een ander spontaan over. Iedereen droeg op zijn of haar manier bij en zo ontstond er een vlotte, natuurlijke samenwerking. Het was mooi om te zien hoe snel er een groepsgevoel groeide, zonder dat daar veel woorden voor nodig waren. Kortom: een ideale locatie voor wie op zoek is naar een ongedwongen, verbindende teambuildingactiviteit. Eentje waar je met een glimlach op terugkijkt.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Geweldige plaats om je Team-Building net dat tikkeletje (of -tig) extra te geven!

Ik was op zoek naar iets wat we nog niet deden om onze Team-Building naar next level te brengen. Wel bij FarmFun, vond ik het. Dus als jij op zoek bent, naar dat beetje (of zelfs veel) meer, niet twijfelen en boeken die handel. Een onvergetelijke dag, die veel te snel voorbij was. Iedereen op kantoor heeft het er nog over.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Ze zijn super vriendelijk en heel hulpvaardig en zelfs de uitleg in twee talen voorzien was geen probleem.
  • Zijn er verbeterpunten? Zou het zo niet weten
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, ik organiseerde de Team-Building en neen, geen enkele moeilijkheid ervaren. Super begeleiding en altijd dadelijk beantwoord geweest en mee gedacht naar oplossingen.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Kan zo niets bedenken

Gewoon top!

Heel fijne teambuilding. Ina was een geweldige sfeermaker en begeleiding doorheen 6 toffe opdrachten voor iedereen haalbaar en toegankelijk. Lekker ijsje, verzorgde broodjes, eigen zaal, dranken. Indrukwekkend hoe een boerderij geautomatiseerd is, mee, modern. Doordacht en interessant! De sfeer was helemaal top! Voor herhaling vatbaar!

Zeker aan te bevelen!

Vooraf misschien wat overtuiging nodig maar ervaring is super goed meegevallen!

Farm-tastic!

Nooit gedacht zoveel plezier te beleven op een boederij met een grote groep. We waren 71 collega's in totaal en er was plaats genoeg voor ons allen. Vanaf het eerste contact met Farmfun, tot de afspraken en de effectieve dag bij hen, is alles ontzettend positief verlopen. De boederij is zeer modern en netjes. Leuk om er rond te lopen en de Expert Games zijn zeer origineel en goed bedacht. Leuker dan de typische teambuilding spelletjes. Ook de bumper balls heeft voor de nodige ambiance gezorgd. Een echte aanrader!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen De ontzettend leuke spelletjes, lekkere lokale latés en ijsjes. De lekkere barbecue en fijne begeleiding.
  • Zijn er verbeterpunten? Er zijn enkele kleine verbeterpunten: - De broodjeslunch werd in de zon gezet. We hadden zeer veel geluk met het goede weer maar doordat onze meeting voor de middag wat was uitgelopen, was het misschien beter geweest om de broodjes in de schaduw te leggen - Er was net iets te veel tijd gelaten tussen de spelletjes. Sommige collega's vielen daardoor telkens stil - Toen we net op het terein kwamen, was het niet duidelijk of we al aan de koffiekoeken mochten beginnen. Ik zocht even naar iemand van de organisatie en had verwacht dat er iemand zou klaarstaan. Na 15-tal minuten kwam de contactpersoon naar ons.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Geen enkel probleem ervaren! Zeer professionele en duidelijke communicatie

kei leuk

Zeer mooie locatie – alles verliep vlekkeloos, ondanks de vele hindernissen bij het regelen en boeken. Ontbijt: Misschien een suggestie om wat yoghurt toe te voegen, eventueel als extraatje van de boerderij. Lunch: Zeer lekker en gevarieerd – graag zo houden! IJsjes: Leuke verrassing na de inspanningen :-) BBQ: Goed ingeschat qua hoeveelheden – prima! Dank je wel voor de fijne dag!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen vriendelijkheid en betronkkenheid
  • Zijn er verbeterpunten? 1. persoonlijk contact bij het boeken. is heen en weer gemaild zeer moeilijk om iemand aan de lijn te hebben. bij het ontbijt eigen youghurt met granola ook aanbienden (gezonder alternatief aan koeken)
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? ja, vooral bij de vastleggen geen persoonlijk contact enkel mail. dat voelt koud en afstandelijk! in tegenstelling met onze ervaring.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? open communicatie geen plaatje bestellen

Toffe familiedag

Heel fijne family day gehad met collega's en de gezinnen. Activiteiten werden perfect afgestemd op de doelgroepen én op het weer. Heel fijn gepland dat we zoveel mogelijk van de zon konden genieten, en nadien games binnen wanneer het regende. Iedereen heeft er (weer) van genoten. Dankjewel!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Uitstekend verlopen

Koewijs!

Team building met jullie was een belevenis. Met veel fantasie hebben jullie de spelen uitgewerkt.

Supertoffe namiddag gehad!

Iedereen was heel erg enthousiast over deze teambuilding! Leuke, afwisselende opdrachten. We werden in teams verdeeld en speelden telkens 2 teams tegen elkaar. Maar de teams roteerden waardoor je met iedereen contact had. Leuke begeleiders, goede infrastructuur. Zeker een aanrader!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Leuk, lekker en goed georganiseerd

Topervaring! Ook de rondleiding op de boerderij was heel leerrijk.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een echte aanrader! We gingen er met een bang hartje naartoe, want wisten niet wat we mochten verwachten, maar wat een dag! Ik heb nog nooit mijn collega's zo sportief en zo competitief gezien. Fantastisch

Koeweidestraat 25 a

1785 Merchtem

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Merchtem

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!