Geweldig!

Stinkend leuk!

Vermakelijk

Van ontbijt over BBQ tot dessertenbuffet alles zeer goed verzorgd, veel en lekker. Fan van de machiato en chocomousse!! De activiteiten zijn zeer tof bedacht, leuk en met momenten zeer lachtwekkend! Zeker een aanrader, niet twijfelen!!

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? kan ik niet meteen bedenken
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? alles zeer vlot en duidelijk verlopen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? het is zeker prima zoals het gaat!!

Geweldig!

Heel leuke teambuilding gehad bij FarmFun Merchtem! Alles tot in de puntjes goed georganiseerd, hele leuke activiteiten. Één woord: TOP !

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Fantastische teambuilding voor iedereen!

Dit is inmiddels de 3de keer dat ik een teambuilding via Farmfun organiseer voor verschillende teams. Telkens is iedereen lovend enthousiast en blij na de teambuilding. Iedereen kan deelnemen ongeacht leeftijd, zwangerschap,... Elke keer waren er ook nieuwe activiteiten waardoor er steeds afwisseling is.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen heel enthousiast
  • Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Alles verliep prima

Fantastisch!

Heel leuke activiteiten, bevordert het groepsgebeuren, heel goede organisatie!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Het was een leuke toegankelijke voormiddag!

Het was een sfeervolle voormiddag waar iedereen kon deelnemen aan verschillende activiteiten. De begeleiding was goed en flexibel met het natte weer.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een zalige dag met mijn collega's.

Het was een leuke ontspannende en actieve voormiddag. Met een lach, goede babbel en de nodige actie.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Dit was een super leuke farmtastische teambuilding!

Leuke uitdagingen, originele spelletjes waarbij teamwerk nodig is, veel gelachen, leuke sfeer! Top begeleiders! En dit allemaal in een leuk en sfeervol kader! Ik heb er van genoten! Voor herhaling vatbaar!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Genoten vanaf de eerste tot de laatste minuut

Origineel en verrassend concept

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Activiteiten die je elders niet vindt, geen activiteiten die je zomaar zelf op poten kan zetten
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Zorgen dat ieder team tegen ieder team eens speelt

Geweldige ervaring!

Lekkere dessertjes, vrolijke begeleiding en activiteiten vol pret en uitdaging!

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Er was 1 persoon bij die we algemeen persoonlijk wat onvriendelijker en minder behulpzaam vonden, de anderen TOP!

Supertastisch!

Een leuke mix van spelletjes, voor iedereen toegankelijk, veel gelachen...de regen kon ons niet tegen houden, zo leuk was het! :)

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? De quiz met de letterblokken zou gemixt mogen worden. De eerste vragenlijst was duidelijk veel gemakkelijker (kinderniveau) dan de tweede vragenlijst.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Super leuke namiddag met ons team

We hebben een hele leuke namiddag ervaren met ons team. Hele leuke spelletjes gespeeld, goed gelachen! Ook lekker gegeten. De spelbegeleidster was soms wel wat grof en onbeleefd. Ze gaf opmerkingen aan een collega van ons en liet uitschijnen dat zij dom was.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Kwam arrogant over
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

De tijd van mijn leven gehad.

Heb mij ongelofelijk geamuseerd. Fantastisch onthaal en super leuke spelletjes.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiaste begeleiding, zeer vriendelijk.
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Wat mij betreft niet.

Super geamuseerd!

Lekker gegeten en goed begeleid zodat we een leuke namiddag beleefden!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Farmtastische dag gehad !

We hebben het enorm naar onze zin gehad en alles was werkelijk perfect geregeld. Voor herhaling vatbaar!

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen super enthousiaste begeleiders!
  • Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Super aangename samenwerking!
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Het was gewoonweg fantastisch . Heel goed georganiseerd en vriendelijk . Heel veel kunnen lachen . Het was zeker fun !!! Zelfs aan andere mensen doorgegeven dat ze dit zeker eens moeten doen .

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Vriendelijkheid
  • Zijn er verbeterpunten? Denk het niet
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

De ideale plek voor een verrassende, ludieke teambuilding!

We kwamen op teambuilding bij FarmFun. We kregen heerlijk te eten en speelden ertussen allerlei boerderijgerelateerde opdrachten. Het was een ludieke manier om elkaar beter te leren kennen, en ook het boerderijleven van dichterbij mee te maken! Het was een onvergetelijke dag, en ik heb goed gelachen!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Genieten in een mooie setting

Leuke sfeer , leuk gevoel samen , echt genoten

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Zeer vriendelijk en gaan er volop in mee

zalig

zeer leuk !

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen creatief
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? prijzen bij drank
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? /
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? /

Super leuke activiteiten die je zeker opnieuw wilt doen.

Het was super leuk!! We waren er voor een vrijgezellen. Alles spelletjes die er waren zijn heel leuk en vooral dingen die je neegens anders kan doen. En de bijkomende tapasplank was zeker een bonus. Dan nog maar te zwijgen van het dessert.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Super spelbegeleider !!

Leuke teambuilding activiteit!

Ik was net begonnen op mijn nieuwe job en op de 2e dag stond deze teambuilding gepland. Het was een uitstekende manier om mijn nieuwe collega's te leren kennen. De activiteiten zijn goed uitgewerkt en voor iedereen haalbaar om te doen. De begeleiding was ook super goed en voor onze anderstalige collega werd de uitleg moeiteloos in het Engels gedaan. Het is ook een leuke unieke setting en bij goed weer - wat wij hadden - was het op en top genieten van de buitenlucht en de rustige omgeving.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Voor onze anderstalige collega werd de uitleg moeiteloos in het Engels gedaan.

Homo Universalis ervaring

Uitdagende opdrachten in een leuk kader en zeer goede catering.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Top activiteiten in een mooie setting!

Leuke, verbindende activiteiten. Enthousiaste en bekwame begeleiding. Heerlijk kader. Zeer lekkere broodjes.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Enorme toffe ervaring. Heel goed verzorgd!

We waren hier voor een teambuilding en aten ook de BBQ. Toffe organisatie, originele spelen en verzorgd eten!

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Mss iets duidelijker het einde van een spel aankondigen.

Originele spelletjes

Zeer fijne ervaring waarbij een dag vol spelletjes en plezier centraal staat. Lekkere catering bovendien en zeer fijn dat eigen producten centraal staan.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Zeer enthousiast
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Er werd medegedeeld dat alle activiteiten prima gedaan konden worden voor vrouwen postnataal. Dit was zeker niet het geval. De opdrachten zijn fysiek veel te zwaar en dit moet beter gecommuniceerd worden.

Koeweidestraat 25 a

1785 Merchtem

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Merchtem

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!