Zoals ik gewend was van Cuperus gedenken

Gewoon goed.

Heel tevreden

De samenwerking was prettig. Er is goed naar ons geluisterd. Het gedenkmonument is geworden zoals we voor ogen hadden. Dat we op de hoogte gehouden werden over de voortgang was fijn.

Wij zijn prima geholpen bij het zoeken naar een grafsteen, er was ook alle tijd. Zelfs toen we toch niet tevreden waren, kregen we voor de tweede keer weer alle aandacht om iets moois uit te zoeken. Dit alles met een lekkere kop koffie er bij. Sjaco, bedankt voor al je geduld en advies!

Communicatie was helder en duidelijk en het eindresultaat is goed.

Goed.

Ruime keuze in grafstenen

Er is genoeg keuze om aan alle wensen te voldoen. Want iedereen wil toch wat anders het hoeft niet standaart. En men luisterd goed naar je wensen

Helemaal top

We zijn op alle fronten zeer goed behandeld

Goed en professioneel prettig gesprek en vlotte afhandeling

Goed en open

Onze ervaring met uw bedrijf is positief.

Wij zijn steeds goed op de hoogte gehouden van het vorderen van het weghalen en het terugplaatsen van de grafsteen van onze ouders. Vervolgens zijn de werkzaamheden volgens het voorgestelde werkplan naar onze tevredenheid uitgevoerd.

Goed werk geleverd

Met de afgeleverde grafmonument ben ik erg tevreden. Alle afspraken werden nagekomen. In het bijzonder was de tijdlijn voor mij belangrijk; de monument werd nog voor pasen opgericht. Hartelijk dank voor de goede samenwerking van plannen met Harrie tot realisatie.

Zeer tevreden, alles naar wens verlopen

Als zeer prettig en respectvol. Goed meegedacht en open gestaan voor veranderingen

alles prima geregeld

samenwerking was prima. een puntje van kritiek is dat er een paar maal een mailtje werd gestuurd dat binnenkort het bestaande monument werd gehaald. Dit mailtje hebben we 3 x gehad voordat er daadwerkelijk iets gedaan werd. Mijn advies is in het vervolg deze pas te versturen wanneer je zeker weet dat er iets gedaan wordt

Goed en correct duidelijke afspraken

Goed contact via de mail en mee denkend en duidelijk

Goed advies en alle tijd gehad om tot een oplossing te komen. Erg behulpzaam en vriendelijk.

Was goed ,respectvol, to the point.

Zie bovenstaande.

Goed en verzorgd

Goed en zeer vriendelijk

Mooi

De gesprekken met Martin waren prettig. Hij heeft goed geadviseerd en de tijd genomen om tot een mooi ontwerp te komen voor de gedenksteen. Het proces tot plaatsing ging ook erg goed, net als de afwikkeling via het portaal. Het eind resultaat is echt heel mooi. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en de manier van werken.

Alles is goed en en volgens plan gegaan

alles

Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang rond de grafsteen, daar sprak grote zorg uit. Ook bij afronding van de werkzaamheden kreeg ik een heel respectvol bericht. Ik ben heel blij met de gang van zaken én met het zo gewenste resultaat.

PRIMA!!!

Van het eerste contact tot het laatste contact erg plezierig, erg betrokken en erg goed.

We zijn heel goed geholpen

Er was goeie uitleg en tijd voor ons ,ook over de gang van zaken werden we op de hoogte gehouden. We zijn zeer tevreden .

ervaring zeer positief, vanaf het ontwerpen tot het plaatsen, duidelijk en overzichtelijk

Samenwerking was goed en prettig, zeker bij het bedenken/ontwerpen van het gedenkteken. Ik heb ervaren dat er heel goed ingespeeld en meegedacht werd met de ideeën en inbreng van mijzelf. Dit gaf mij het gevoel dat het uiteindelijke ontwerp, precies is wat ik mooi vind (binnen de mogelijkheden van materialen e.d die gebruikt mochten worden). Ik wil u daarom, vanuit mijn hart, heel hartelijk bedanken voor het samen bedenken/ontwerpen en het verdere proces van voortgang.

Open en respectvol.

heel plezierig. Er werd de tijd voor genomen. Dat hebben wij als gezin erg gewaardeerd. Vooraf hadden wij een vaag idee voor een steen. Maar door dingen te bekijken en uit te denken via de computer hebben wij uiteindelijk een mooie gedenksteen gekozen. Heel veel dank.

Professioneel, snel en correct.

Alles was heel snel en goed geregeld. Fijne communicatie.

Netjes afgehandeld en uitgevoerd

Eekhorstweg 6

7942 JC Meppel

Over Cuperus Gedenken

Bij Cuperus Gedenken geloven we dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven monument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Wij helpen u graag om een passende uiting aan dat gevoel te geven zodat u keer op keer als u het monument ziet in gedachten terug gaat naar belangrijke emoties en dat gedachten aan overledenen blijven voortbestaan. We zien het als ons doel om de herinnering aan overleden dierbaren voor u op een persoonlijke en passende wijze mogelijk te maken.