Prima werk en zorgvuldig uitgevoerd, maar duurde wel lang

Contact was goed en persoonlijk.

Een goed en duidelijke samenwerking om het zo goed mogelijk af te sluiten

Overwegend positief.

Overwegend positief. De communicatie is prima. De planning werd vertraagd doordat er nog extra materiaal besteld moest worden. Dat is jammer, maar niet ernstig. Zoals reeds telefonisch aangegeven hebben de heren bij het plaatsen het omliggende perk niet netjes achter gelaten. Bedankt voor de prettige samenwerking.

Met name zeer content met het eindresultaat, zeer waardevol.

Heel correct, professioneel, zorgvuldig en vriendelijk.

Netjes en correct behandelt wat zeer op prijs wordt gesteld

Prettig

Heel vriendelijk en rustig

De rust en de sfeer die er heerste hebben wij als heel fijn ervaren!!

Fijn contact, goed geholpen.

Zeer goed.

Uitvoering naar wens

Goede informatie, wat geleid heeft tot een mooi goed afgewerkt monument

Uitermate goed verzorgd en met zorg gedaan

Niet alleen is de tekst op de grafsteen aangepast. Er is niet te zien dat de steen van z'n plaats is geweest. Er zijn zelfs verse planten in de voet van de steen geplaatst. Geweldig! Het is niet meer nodig om verdere verbeteringen aan het graf aan te brengen.

Fantastisch geholpen.

Na afspraak gedenksteen uitgezocht. Werd enorm meegedacht om er een mooie gedenksteen van te maken. Fijne manier van werken en fijne klantvriendelijk personeel.

Het was een fijne benadering en zeer geduldig tijdens het uitzoeken van een monument voor onze vader . Wij zijn van elke stap keurig op de hoogte gehouden. Het monument is naar onze wens geleverd, keurig netjes .

Goed en duidelijk advies

Heel goed. Een zeer duidelijke adviseur, zijn advies was duidelijk.

Super service

Vriendelijk en heel gastvrij goede communicatie.

ik ben tevreden over het resultaat van de grafsteen en over de weg daar naartoe.

het was een goede ervaring. ik schrok van een foto met een beschadiging en heb dat kenbaar gemaakt. uiteindelijk bleek het een oude beschadiging en door de vergroting leek het erg groot. gelukkig niets aan de hand, maar mijn klacht werd serieus genomen. verder werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het hele proces. ben zeer tevreden.

Gewoon prima

Plezierig, combi persoonlijk en digitaal

Prettig...vlot en duidelijk

Geen vragen gehad Fijn contact

Goed geholpen en goed contact

Vond de samenwerking zeer prettig

Respectvol is er met ons omgegaan, ook de plaatsing is netjes gebeurd, we zijn op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen

Keurig en goed verzorgd

Duidelijk aangeven hoe alles ging verlopen. Werkzaamheden goed uitgevoerd. Alles uitgevoerd volgens afspraak. Geen verrassingen en netjes verzorgd.

Uw communicatie was OK; toen bleek dat de door ons voorgestelde tekst te ruim was, kwamen u ontwerpers met een goed voorstel. Het monument moest worden ontdaan van oude tekst en voorzien van een nieuwe. Uw voorstel voorzag daarin. Weliswaar tegen meerprijs, maar alleszins redelijk.

Zie hierboven. Wel een verbeterpunt: u wenst nabestaanden sterkte bij het voor de eerste maal bezoeken van het monument. Dat kan ook uitgelegd worden als: 'We hebben ons best gedaan, maar schrik niet!' Ons voorstel is daarin een andere woordkeuze te hanteren.

Goed , vriendelijk

Goed jullie dachten mee met de dingen van het bestaande urngraf

Zeer prettig contact met een prachtig resultaat. TOP!!

Heel goed. Bij vragen altijd snel antwoord.

Goede communicatie en steen is netjes geplaatst.

Professioneel en warm

Was een fijne ervaring. We zijn goed geholpen, er werd met ons mee gedacht, wat tot een mooi product is gekomen. Ook het contact via de telefoon of mail was prettig.

Pascalweg 3

6662NX Elst

Over Cuperus Gedenken

Bij Cuperus Gedenken geloven we dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven monument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Wij helpen u graag om een passende uiting aan dat gevoel te geven zodat u keer op keer als u het monument ziet in gedachten terug gaat naar belangrijke emoties en dat gedachten aan overledenen blijven voortbestaan. We zien het als ons doel om de herinnering aan overleden dierbaren voor u op een persoonlijke en passende wijze mogelijk te maken.