prettig, duidelijk en geduldig
We zijn zeer content met het door u geleverde grafmonument. Het is precies geworden zoals bedoeld. Zowel het ontwerp, als ook de natuursteen en de tekst: prachtig. Alles ook mooi geplaatst en afgewerkt. We danken jullie hiervoor, alsmede voor de prettige gang van zaken in het voortraject met Edwin. Met vriendelijke groet, Fam. Ten Have - Van der Neut
Korte lijnen, snelle reactie en denken mee.
Goede communicatie, we werden van elke stap goed op de hoogte gehouden.
Beste familie De Vries, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Het doet ons goed te horen dat u de communicatie als duidelijk en informatief heeft ervaren. Een warme groet, Het team van Cuperus Gedenken
De samenwerking tussen mij en Cuperus vond ik erg goed. Vooral het op de hoogte houden van de grafsteen hoe ver het stond was heel prettig.
Beste heer Smit, Hartelijk dank voor uw lovende woorden over onze samenwerking en de manier waarop wij u op de hoogte hebben gehouden van de voortgang van de grafsteen. Wij hopen dat het gedenkteken een mooie plek van troost voor u mag zijn. Een warme groet, het team van Cuperus Gedenken
De stappen voor het komen tot keuze van ontwerp en de verwachtingen in communicatie van ontwerp tot plaatsing is elke stap helder gecommuniceerd en tijd voor overleg en advies .De planning voor elke stap is helder en conform opgave gerealiseerd Ook de betaling en de fasering is helder Dank voor de service
Beste familie De Niet, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring en dat u heeft gekozen voor Cuperus Gedenken om dit belangrijke monument samen te stellen. Wij zijn blij te horen dat de communicatie en planning bij elke stap aan uw verwachtingen voldeden. Een warme groet, Het team van Cuperus Gedenken
Voorlichting, voorbeeld maken en de service zijn super. Je word goed op de hoogte gehouden.
Beste heer Pouw, Heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze goed gestructureerde voorlichting, het voorbeeld maken en de uitstekende service, en dat u voortdurend goed op de hoogte werd gehouden. Met warme groet, Het team van Cuperus Gedenken
Snel antwoord op vragen, voldoende controle momenten. Keurig eindresultaat.
Beste meneer van Dijk, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen en dat u onze communicatie, het aantal controle momenten en het uiteindelijke resultaat waardeert. Een warme groet, het team van Cuperus Gedenken
Heel goed! Ons steeds op de hoogte houden van de ontwikkelingen! Heel fijn!
Beste mevrouw Lemson-La Grouw, Hartelijk dank voor uw lovende woorden. Wij zijn blij te horen dat u het op prijs stelde dat we u voortdurend op de hoogte hielden van de vorderingen. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Een warme groet, het team van Cuperus Gedenken
De communicatie over het verloop van het hele proces was plezierig en informatief. Uiteindelijke terugplaatsing van het aangepaste grafmonument is zelfs eerder uitgevoerd dan aanvankelijk als streefdatum werd genoemd.
Beste familie Rave, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en dat het monument zelfs eerder geplaatst kon worden dan verwacht. Wij hopen dat het gedenkteken een mooie plek van troost voor u mag zijn. Een warme groet, het team van Cuperus Gedenken
Medewerker stelde je op je gemak , was behulpzaam en kwam met vele mogelijkheden.
Beste meneer Oosting, Wat ontzettend fijn dat u persoonlijk en prettig bent geholpen. Hartelijk dank voor uw warme woorden en het delen van uw positieve ervaring. Een warme groet, het team van Cuperus Gedenken
Alle tijd en begrip voor de verdrietige situatie, goed advies wat in een prachtig eindresultaat heeft geresulteerd. Wij zijn heel tevreden!
Beste mevrouw Hut, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Het doet ons goed te lezen dat er alle tijd voor u is genomen en er goed met u is meegedacht. Wij hopen dat het gedenkteken een mooie plek van troost voor u mag zijn. Een warme groet, het team van Cuperus Gedenken
Zeer positief, met respect zijn wij ontvangen. De steen is prachtig geworden.
Beste familie Smilde-Bruins, Wat fijn om te lezen dat dat u zo goed ben ontvangen en dat er zo met u meegedacht is. Wij hopen dat het een mooie plek van troost voor u mag zijn. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een warme groet, het team van Cuperus Gedenken
Goed. Meeste ging per mail. Vlot antwoord.
Goede communicatie en alles is volgens afspraak geleverd
Beste familie Weerstand, Wat fijn om te lezen dat u de communicatie positief heeft ervaren en dat alles volgens afspraak is geplaatst. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Een warme groet, het team van Cuperus Gedenken
Er werd geluisterd en meegedacht om een vertaalslag te maken van welk idee wij hadden tot één geheel in een prachtig gedenkteken. Persoonlijke service, duidelijk over de kosten en prettige communicatie in de showroom en per mail en klantenportaal.
Beste meneer Boven, Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Wat fijn om te lezen dat er goed naar uw wensen is geluisterd en met u is meegedacht. Wij hopen dat het gedenkteken een mooie plek van troost voor u mag zijn. Een warme groet, het team van Cuperus Gedenken
U heeft ons goed de kans gegeven, uit te zoeken, welke tekst, op de steen, goed was
Beste mevrouw Faber- Postma, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen en u zich goed geadviseerd heeft gevoeld. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Een warme groet, het team van Cuperus Gedenken
Duidelijk en goed aangeven wat er er zou gebeuren en daarnaar gehandeld.
Beste meneer Veenema, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat alles is geworden zoals besproken. Sterkte gewenst en als wij nog iets voor u kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op. Een warme groet, Het team van Cuperus Gedenken
Er werd goed naar ons geluisterd, en meegedacht wat wij zeer waarderen. Ook werd er goed op de mail van ons gereageerd, wat we graag anders hadden willen hebben, is ook meteen klaar gemaakt. Gewoon fantastisch! Wij willen jullie alsnog heel erg bedanken voor alles wat jullie voor ons betekend hebben.. Met vriendelijke groet; Fam. P Rauwerda
Beste familie Rauwerda, Wat ontzettend fijn dat u zich gehoord heeft gevoeld en er met u is meegedacht. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Wij doen het met heel veel liefde en hopen dat het gedenkteken een mooie plek van troost voor u mag zijn. Een warme groet, het team van Cuperus Gedenken
Jullie hebben het Gedenkteken heel mooi gemaakt en ons goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden wat er gedaan was en nog moest gebeuren. Het was een prettige samenwerking.
Beste mevrouw Ramaker-Pasman, Heel fijn om te horen dat u de betrokkenheid tijdens het proces en de zorg voor het gedenkteken als prettig hebt ervaren. Dank u wel voor het delen van uw woorden. Wij hopen dat het gedenkteken een mooie plek van troost voor u mag zijn. Het team van Cuperus Gedenken
Zeer prettig.
Beste mevrouw Bol-van Beek, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen uw ervaring als ‘zeer prettig’ te omschrijven Dat betekent veel voor ons. Een warme groet, het team van Cuperus Gedenken
Goed luisteren naar de klant, en mee denken.
Beste mevrouw Kok, Wat bijzonder waardevol om te horen dat u onze betrokkenheid en het meedenken in dit gevoelige proces zo heeft gewaardeerd. Wij hopen dat het gedenkteken een mooie plek van troost voor u mag zijn. Het team van Cuperus Gedenken
We werden goed geholpen onze wensen werd goed gehoor aan gegeven
Beste heer Hofsté, Bedankt u voor uw mooie woorden. Het doet ons goed te lezen dat u zich gehoord voelde en dat we uw wensen op zorgvuldige wijze hebben mogen vertalen. Een warme groet, Het team van Cuperus Gedenken
De samenwerking met Linda was heel plezierig. Ze voelde goed aan wat ik nodig had en kwam met mooie ideeën. Ook was het fijn dat zij ervoor gezorgd heeft dat het graf al in januari af was. Dus hartelijk dank!
Beste mevrouw Hendriks, Wat bijzonder om te lezen dat het contact met Linda als prettig is ervaren en dat haar meedenken en zorg voor een tijdige plaatsing in januari u echt geholpen hebben. Wij hopen dat het gedenkteken een mooie plek van troost voor u mag zijn. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het team van Cuperus Gedenken
Duidelijke informatie omtrent het proces, en jullie houden je aan afspraken.
Beste Tineke, Hartelijk dank voor uw beoordeling en mooie woorden over de heldere uitleg en het nakomen van afspraken. Het doet ons goed te weten dat dit voor u van waarde was. Een warme groet, Het team van Cuperus Gedenken
Eekhorstweg 6
7942 JC Meppel
Bij Cuperus Gedenken geloven we dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven monument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Wij helpen u graag om een passende uiting aan dat gevoel te geven zodat u keer op keer als u het monument ziet in gedachten terug gaat naar belangrijke emoties en dat gedachten aan overledenen blijven voortbestaan. We zien het als ons doel om de herinnering aan overleden dierbaren voor u op een persoonlijke en passende wijze mogelijk te maken.