Snel en goed

Snelle verzending

Snel geleverd en een zeer goed resultaat

Ik ben zeer tevreden van het resultaat hopelijk zal het de tand des tijds doorstaan.

Het product voldeed aan mijn verwachting en werd keurig bezorgd in goede verpakking

degelijk product.

Deze kunststofhaag ziet er goed uit. Ze is makkelijk te plaatsen.

Geweldig geholpen door de verkoper Rui

Stipte opvolging

Netjes , relatief natuurlijk uitzicht.. Wel oppassen bij verbinden van de stukken, bijgevoegde opmerking in dit verband zou nuttig zijn. Vg

Goed geregeld

Snelle reactie en service

Ik ben tevreden met de levering en het product komt solide over. Ik ga nog wat extra haag bestellen.

Mooi product, snel geleverd

Ik ben zeer tevreden met harmonica haag laurier donker. Het product ziet er goed en degelijk uit.

aankoop kunsthaag

Mooi materiaal, goede kwaliteit en veilige ( goede verpakking )en snelle service.

Prachtig product

Keurig verpakt en snel geleverd

Super mooi

Mooi product en snelle levering

Heeeeeeeeeeel tevreden!!!

Super blij dat we gekozen hadden voor Kunsthaagvoordeel.nl. Niet alleen de kwaliteit is fantastisch maar ook met de feedback voor hulp als je met een vraagje zit. Over het eindresultaat mogen we zeker niet klagen, zie de bijgevoegde foto's over het eindresultaat.

Super product! Zeker een aanrader!!

Het kostte wat tijd om het in elkaar te zetten. Soms werkt het kliksysteem niet zo soepel als je meerdere panelen aan elkaar moet bevestigen (vingers pijn :)). Het is perfect gelukt. Wij hebben die verticaal gehangen met kabelbinders. Geweldige prijs in vergelijking met andere webshops. Super snelle levering, goed ingepakt. Heel blij mee. Ik kom zeker terug!

Heel blij mee!

De bestelling werd supersnel geleverd. Mooie kwaliteit. Voor mij persoonlijk niet heel makkelijk in elkaar te zetten i.v.m. artrose. Met wat hulp is het toch gelukt. In het filmpje wordt een soort aandruktangetje gebruikt. Het zou fijn geweest zijn als die er bij was geleverd. Omdat mijn balkonnetje op de begane grond grenst aan een grote parkeerplaats wil ik vrij zitten. Deze minihaag is mooi dicht. Ik ben heel blij met het resultaat.

Goede kwaliteit

Snel bezorgd, in elkaar zetten van de haag was makkelijk. Het ziet er heel netjes en goed uit.

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Geweldig, van een lelijke wand een mooie bloemenwand gemaakt!

Snelle levering van de kunsthaag. Is snel op te hangen en ziet er geweldig uit. Kortom ik ben er zeer tevreden mee.

Jammer van het te strak aandrukken van planten, niet mooi rechtop nu

Mooie kunstplanten,maar omdat ze veeeel te stak zaten verpakt, in 1 doos 13 stuks, hadden ze in 2 dozen moeten doen,ik krijg nu de hoge plantjes niet mooi recht en zijn veel planten ingedrukt, elke dag probeer ik deze mooi rechtop te zetten maar helaas dat gaat niet goed, vind dit heel erg jammer. De verpakking kan echt beter, losser inpakken.

Heel tevreden van kwaliteit en service

We bestelden eerst een aantal soorten om te zien wat we wilden. Daarna stuurden we terug en bestelden bij van één soort. Je betaalt wel zelf verzendingskosten bij het terugsturen maar dat was duidelijk aangegeven. De terugbetaling verliep heel vlot en met de nieuwe bestelling is ons huis wat mooier geworden!

De bestelde producten werden snel geleverd en voldoen geheel aan onze verwachting.

Mooie kunsthaag en goede service!

Het is een 9 geworden in plaats van een 10 om één simpele reden. En dat is dat ik de helft miste bij de levering. Maar ik ben vervolgens keurig te woord gestaan en prima geholpen. Ze hebben dezelfde dag nog een zending opgestuurd. Verder ziet de kunsthaag er prima uit en was het makkelijk te monteren met de meegeleverde handleiding. Wij hebben de reling van het dakterras er mee bekleed. Zo hebben wij als we zitten geen inkijk vanaf de straat kant. Prima oplossing en ziet er netjes uit. En het belangrijkste voor ons is geen onderhoud!

Goede kwaliteit

De groen matten werden snel geleverd, zijn echt goede kwaliteit, dat is te voelen aan de zwaarte en te zien in de afwerking van de planten. Goed op maat te knippen met een stevige schaar.

Mooi materiaal

Ik heb gekozen voor hedera met bloem met 4 verschillende soorten patronen. Het geeft wel iets af op je vingers als je ermee bezig bent maar niet veel en handen zijn met water afwasbaar. Het is sterk, makkelijk nog zelf aan te passen qua maat en losse blaadjes verplaatsen. Het ziet eruit als echt mooi hedera, ook van dichtbij. Een matje aanklikken aan een ander is een kriem zonder harde ondergrond dus voor gaasmat geldt zoveel mogelijk op tafel vastklikken voordat je t gaat ophangen. Ik vind het jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bijzit. Na het plaatsen zag ik dat de bevestiging van de blaadjes naar één kant op zijn. Ik denk dat de blaadjes beter naar boven kunnen wijzen en er dus een boven en onderkant zitten per matje. Elk matje is hetzelfde en er staat geen patroon nummer op of boven/onderkant. Dat zou een verbeterpunt zijn. En voor een dubbelzijdige toepassing op een hekwerk (2 zichtzijde) zou een combi aanbieding van twee matten ideaal zijn. Één mat met extra dichte achterkant en een mat met minder dichtheid om kosten te drukken. Bevestiging op gaas mat was veel werk ivm het doorsteken van tyraps. Dubbelzijdige toepassing in een keer ophangen zou een handige bevestigingsmethode kunnen hebben, misschien te delen door ervaren monteurs. Foto: de rode lijn is kunst hedera, rechter hedera zonder rode lijn in echte hedera.

Goeie kwaliteit

Ik had er 3 besteld ze zeiden dat ze niet hetzelfde waren. Maar dat zijn ze wel

Handelsweg 5

1693 AZ Wervershoof

Over Kunsthaag Voordeel.nl

Kunsthaagvoordeel is al meer dan 15 jaar dé kunsthagen, kunstmossen en kunstplantenwanden specialist in Europa. Naast een zeer breed assortiment en een grote voorraad vindt u bij ons de laagste prijzen omdat wij zelf de ontwikkelaar, producent en importeur zijn. Ieder jaar lanceren wij nieuwe innovaties en unieke modellen die onderscheidend zijn in de markt. Kunsthaagvoordeel is daarom dé trendzetter en marktleider. Ook voor montage, accessoires en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Want dagelijks geven wij bedrijven en particulieren advies over de laatste ontwikkelingen en over de meest uiteenlopende mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom of via onze webshop www.kunsthaagvoordeel.nl. Direct telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk via tel. (0031) 0228 753724.