Echt prachtig!!

Ik heb een plantenmuur op mijn badkamer gemaakt met jullie product en het is zo mooi dat het zelf lijkt dat het echte planten zijn. Eerste keer dat ik zo een fan ben van nep planten en ook een heel goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt!!

Goede kwaliteit, snel geleverd en redelijke prijs

De kunsthagen zien er heel degelijk uit en zijn 'vol'. Zoals op de video's op de website is te zien, klappen ze heel makkelijk in en uit en kan je ze zowel horizontaal als verticaal aanbrengen. De vijf jaar garantie die er op wordt gegeven, geeft mij het vertrouwen dat ik hier nog lang plezier van ga hebben. Tenslotte; super snel geleverd en voor deze kwaliteit vind ik de prijs redelijk. Wij gebruiken drie kunsthagen om drie afvalbakken uit het zicht te nemen. Zie de foto voor het resultaat.

Zeer mooie kwaliteit

Ik kan geen betere in de markt vinden.

Snelle reactie op mijn vragen, denken met je mee. Product is onderweg, we zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!

Per abuis had ik een fout aantal besteld. Na een telelefoontje keurig en snel opgelost. Mijn tegoed bedrag stond de volgende dag al op mijn rekening. Prima service.

Leuk om op te hangen

Leuke vierkanten kunsthagen om op te hangen op 1 hoek wat minder groen maar ziet er verder zeer goed uit leuk om ergens op te hangen waar geen of erg weinig licht komt.

goed en snel

De website is duidelijk, het product is top, op de website is ookgoed verpakt met pakbon en levering aan huis!!! Ik had 4 matten van elk 100 bij 100 cm wat ik als achterwand voor de volière heb gemonteerd. Ik heb zangvogels, geen kromsnavels (want dat zijn echte slopers) en het geheel ziet er perfect uit.

Top! Snel en snel geleverd

supergoed produkt

snel geleverd, precies als op de foto, makkelijk te bevestigen. ik ben helemaal tevreden

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Je kan eenvoudig uitrekenen wat je nodig heb en montage materialen kunnen eenvoudig toegevoegd worden qua juiste hoeveelheden

Gierige Hollandse bedrijf

Heb achteraf de aandruk clip moeten bestellen die mij 10 euro heeft gekost een product die helemaal gratis is. Als je 104 matten besteld zou dit toch mogen er gratis bijgeleverd worden. Je weet wel hé SERVICE.

Wij zijn zeer tevreden van het resultaat. Wat je ziet op de foto bij de aankoop krijg je ook echt. Makkelijk systeem om op te hangen. De komen er nog eentje te kort die moeten we nog bij bestellen.

Heel netjes

Correct op tijd geleverd en mooie kwaliteit!

Altijd goed!

Al vanaf 2019 koop ik hier voor flowerwalls en wandbekleding bij kantoorpand Goede prijzen snelle levering duidelijkheid het gene dat je mag wensen van een bedrijf ga zo door!

Ik heb bij kunsthaag conifeer besteld om kale plekken in een echte coniferen heg te bedekken,in een woord geweldig,niet van echt te onderscheiden.Snelle levering,goede prijs en kwaliteit,Zeer tevreden

Echt top!

Bestelling gedaan en snel binnen gekregen. Gekozen voor een kunsthaag met dichte achterkant. De kunsthaag is erg mooi van kleur, gedaileerd en je kunt m nog aanpassen ook. Super blij mee, prijs/kwaliteit zit goed.

Goede kwaliteit

Goede en mooie kwaliteit. Enkel zit er bij ons wel een andere plant tussen met lange groene sprieten en witte bloemen (niet zo’n mooie) die niet te zien is bij de advertentie. Hebben deze 2 delen wel gehouden ivm dat de wand met spoed klaar moest.

Prachtige kunsthaag

Prachtige kunsthaag die makkelijk te installeren is en snel geleverd wordt.

Goed bedrijf

Prijs goed, product goed, levering duurde even maar vlak voor de kerst is dat normaal.

Mooi en kwalitatief materiaal

Excellent selection, speedy delivery

I have ordered "living wall" sections from Kunsthaag twice, and for both occasions can confirm that the selection is amongst the best, the products are high quality and well represented on the web page. The prices.are reasonable and there is a discount for larger orders. I received my parcel within 2 days. Can highly recommend Kunsthaag.

Snelle service en goede prijs kwaliteit!!

Mijn bestelling was zeer geleverd. Alles was inorde. Heel makkelijk om mee te werken en op maat te knippen! Ik heb het voor de achtergrond van mijn terrarium gebruikt, ziet er prachtig uit!

Product zoals omschreven, duidelijke website en meteen geleverd. Dat is niet bij alle webshops

Top producten

Al meerdere producten besteld om schutting op te pimpen. Nu voor onder onze nieuwe overkapping mooi jungle-groen besteld, moet nog gemonteerd worden maar nu al blij mee!! Verkleurt niet, blijft mooi!

Prima spullen

Mooie spullen alleen het in elkaar klikken valt soms niet mee zeker als het er zo veel zijn

Handelsweg 5

1693 AZ Wervershoof

Over Kunsthaag Voordeel.nl

Kunsthaagvoordeel is al meer dan 15 jaar dé kunsthagen, kunstmossen en kunstplantenwanden specialist in Europa. Naast een zeer breed assortiment en een grote voorraad vindt u bij ons de laagste prijzen omdat wij zelf de ontwikkelaar, producent en importeur zijn. Ieder jaar lanceren wij nieuwe innovaties en unieke modellen die onderscheidend zijn in de markt. Kunsthaagvoordeel is daarom dé trendzetter en marktleider. Ook voor montage, accessoires en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Want dagelijks geven wij bedrijven en particulieren advies over de laatste ontwikkelingen en over de meest uiteenlopende mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom of via onze webshop www.kunsthaagvoordeel.nl. Direct telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk via tel. (0031) 0228 753724.