Laden reviews...
243 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de hoge kwaliteit en snelle levering. Installatie wordt als eenvoudig genoemd en het product ziet er betrouwbaar uit. De klantenservice krijgt positieve meldingen en de verpakking wordt als degelijk omschreven. Over het geheel genomen is de ervaring positief en waarderen ze de prijs-kwaliteitverhouding.
Materials arrived on time and quality of materials are really good
20 June 2026
Sri Aandavar BAVAN
Antwerp
We hebben een plantenwand op ons balkon geïnstalleerd, prachtig!
19 June 2026
Valeria
Amsterdam
Supersnelle levering. Netjes verpakt en artikel is bovenverwachting mooi. Ziet er heel natuurlijk en echt uit
13 June 2026
Karin
Lisse
Zeer mooie kunsthagen, lekker dicht. Ze zijn mooier dan IKEA of Hornbach en ook beter geprijsd. Enorm veel keuze dus eerst een paar losse laten bezorgen om te kunnen kiezen. Levering was in beide gevallen super snel! We moeten ons project nog afronden maar nu al blij met de keuze.
13 June 2026
M
MAARN
Het ziet er goed uit . Wij gebruiken het om de airco's weg te werken. Voor ons is het een beetje jammer dat het best wel dichte matten zijn. Wij knippen dus wat weg van de achterkant zodat er wat meer lucht doorheen kan gaan
Sportpraktijk Brielle
Brielle
Na de bestelling kwamen de matjes al snel binnen, zaten keurig verpakt en het was makkelijk om ze te bevestigen op de gewenste plek
G
Coevorden
De bestelling werd binnen paar dagen geleverd. Ik heb met de Kunsthaag de bovenzijde van een stenen berging bekleed en ben blij met het resultaat. Ook mijn vrouw, die vooraf best sceptisch was over het plan is zeer positief verrast en vindt het heel mooi geworden!
John
Den Haag
Kijken, klikken en klaar. Website is simpel. De volgende dag geleverd. Kwaliteit is goed, prijs is goed (was nl afgeprijsd) Alleen de bezorgkosten worden steeds hoger maar dat komt niet door Kunsthaagvoordeel.
5 June 2026
Ken
Amsterdam
Een jaar geleden 10 kunsthagen laurier uittrekbaar geplaatst, vanwege onze goede ervaringen (kleurbehoud, solide zelfs met fikse wind op dakterras) nu ook 2 buren blij kunnen maken met hetzelfde product. Goede prijskwaliteit, communicatie, levering en service!!!
3 June 2026
Marlies
Sittard
Echt een hele mooie kwaliteit, ziet niet dat het “nep” is!! Erg blij mee! Nu nog geen foto beschikbaar helaas
3 June 2026
Inez
Bergen op Zoom
Goed geholpen en netjes verpakt
1 June 2026
j.g jolanda
Dordrecht
Netjes geleverd kwalitatief goed
31 May 2026
Reinald
Borne
Verkeerde besteld, situatie uitgelegd en de oplossing aangedragen Ik heb vertrouwen gehad in de oplossing en die was zeker de moeite waard, dank je wel hiervoor.
30 May 2026
Cecile
Hoeven
Snel geleverd. Goede kwaliteit en ziet er natuurlijk uit. Zeer makkelijk te monteren en aan te passen.
27 May 2026
Gilbert
Almere
Kunsthaagvoordeel is al meer dan 15 jaar dé kunsthagen, kunstmossen en kunstplantenwanden specialist in Europa. Naast een zeer breed assortiment en een grote voorraad vindt u bij ons de laagste prijzen omdat wij zelf de ontwikkelaar, producent en importeur zijn.
Ieder jaar lanceren wij nieuwe innovaties en unieke modellen die onderscheidend zijn in de markt. Kunsthaagvoordeel is daarom dé trendzetter en marktleider.
Ook voor montage, accessoires en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Want dagelijks geven wij bedrijven en particulieren advies over de laatste ontwikkelingen en over de meest uiteenlopende mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!
Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom of via onze webshop www.kunsthaagvoordeel.nl. Direct telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk via tel. (0031) 0228 753724.
Handelsweg 5
1693 AZ Wervershoof