Zeer behulpzaam en klantvriendelijk bedrag, mooie en goede producten.

Alles ging goed zoals verwacht top

Zeer tevreden goede levering zoals verwacht

makkelijk met te werken

goede service

super tevreden

je betaalt hetzelfde als bij ikea, maar dan voor een 100x beter product

Snel geleverd, makkelijk te verwerken

De kunsthaag ziet er mooi uit en is makkelijk in delen te knippen. Ook was de levering snel.

Prima product

Past precies op de plaats waar we het op hebben gehangen.

Mooie producten, nette levering

het "mos wandje" is een prachtige aanvulling in de woonkamer en zorgt voor een leuke afwisseling. gemakkelijk gemonteerd!

goede service

top service

Het is prachtig!

Het was makkelijk geinstalleren. Het ziet echt mooi uit

prima en mooi product

al eerder dit product gekocht en zeer tevreden, inmiddels drie hagen gemaakt, buiten en blijft goed en stevig, wat mij betreft een aanrader.

Snel, makkelijk monteren

De afhandeling gaat heel erg snel, tot twee keer toe binnen drie dagen geleverd. Heel eenvoudig te bevestigen. Mos ziet er prima uit. Heel goede prijs kwaliteit verhouding. Voldeed helemaal aan de verwachting, blij mee!

Goede kwaliteit en snelle levering.

De haag ziet er goed uit, is eenvoudig te bevestigen en werd, na bestelling, snel geleverd.

Super mooie kunstplanten matjes

Voor het gezellig maken van ons balkon hebben wij 16 Jessop mos wit kunsthaag plantenmatjes van 50x50cm gekocht. Deze zien er erg fraai uit met diverse planten- en bloemencombinaties en deze matjes kun je eenvoudig aan elkaar klikken. Je hebt er geen onderhoud aan en het blijft er mooi uitzien.

Prima kwaliteit kunsthaag aangeschaft

Ik ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van de onlangs aangeschafte kunsthaag. Deze is prima te monteren en ben zeer tevreden over het eindresultaat.

Snelle levering en uitstekend product.

De montage uitvoeren op en harde ondergrond bv tegels. De hoogte en breedte op maat maken en de bevestiging is zo geregeld.

Snelle handeling bij extra bestelling, personeel kwam met gunstig idee voor verzendkosten besparing, snelle levering. Kortom, hier is een zeer tevreden klant!

Snelle levering en hoge kwaliteit van de producten , een aanrader

Zeer goed en mooi product

Zeer positief / snelle service / gekregen wat we zochten

Mooi

Mooi groen los en snelle levering.

Mooie kunsthaag en makkelijk te verwerken

We hebben de kunsthaag gebruit als bekleding van het plafond van onze overkapping. De matten zijn eenvoudig onderling te koppelen en ook op maat te knippen. Het eindresultaat is zoals we gehoopt hadden.

Snelle levering Product is heel mooi en natuurgetrouw Materiaal is makkelijk te modeleren en monteren. Comment: Als je een mix maakt v diverse verschillstijlen, past niet altijd het bevestigings noppenwerk op elkaar. Nu opgelost met tie-ribs. PS: foto uploaden uit foto bibliotheek en/of foto maken lukt niet, foutmelding Jammer, want ik heb mooie foto’s

Prachtige decoratie

4 Elementen besteld voor versiering bij de voordeur. Iedereen is zeer enthousiast over deze entree nu.

Prachtig

Zeer mooie en dichte hagen. Je kan ze aanpassen naar hoe je ze zelf wil. Het is ook nog mogelijk om het paneel zelf op te delen in max 4 stukken. Hierdoor hoef je niet met het groen te wisselen, maar kan het per gedeelte.

Ik één uur lelijke schutting verdwenen!

Snelle en correcte levering. Bladeren zijn bijna niet van echt te onderscheiden. De matten hadden iets voller mogen zijn, maar dat zie je alleen van dichtbij. In elkaar zetten en op maat snijden ging makkelijk. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Waanzinnig

Waanzinnig mooi op het balkon

Handelsweg 5

1693 AZ Wervershoof

Over Kunsthaag Voordeel.nl

Kunsthaagvoordeel is al meer dan 15 jaar dé kunsthagen, kunstmossen en kunstplantenwanden specialist in Europa. Naast een zeer breed assortiment en een grote voorraad vindt u bij ons de laagste prijzen omdat wij zelf de ontwikkelaar, producent en importeur zijn. Ieder jaar lanceren wij nieuwe innovaties en unieke modellen die onderscheidend zijn in de markt. Kunsthaagvoordeel is daarom dé trendzetter en marktleider. Ook voor montage, accessoires en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Want dagelijks geven wij bedrijven en particulieren advies over de laatste ontwikkelingen en over de meest uiteenlopende mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom of via onze webshop www.kunsthaagvoordeel.nl. Direct telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk via tel. (0031) 0228 753724.