Goede Kwaliteit, goede service

Goede kwaliteit product. Snel en makkelijk kunnen bestellen. Duidelijke website. Vriendelijk te woord gestaan telefonisch.

Altijd op tijd geleverd en voor een mooie prijs

top product

Heldere website met mooie producten

De kunsthaag voldeed aan onze verwachtingen. Ziet er mooi uit.

Ik ben dik tevreden . De kanaries in de volière zijn vogels mij ook tevreden zie foto

Supermooi!

Prima aan muur te maken en het is precies zoals op de site weergegeven.

Perfecte service

Heb na aanvraag zelfs een monster extra gekregen :)

Best tevreden

Mooi en is weer eens iets anders dan allemaal bloempotten. Echter fragiel. Er komt al eens wat los en moeilijk om te weten waar het losgekomen is om terug te hangen.

Super kwaliteit

Na enige twijfel welke soort we zouden nemen is het de wild lime geworden. Ik ben zeer blij met m'n keuze en het is zeer degelijk materiaal! Snelle levering hier bestel ik zeker terug!

Top snel geleverd

Zijn mooie kunsthagen van goede kwaliteit zo op het eerste gezicht! Hangt er mooi bij in onze tuin!

Mooi product en snel geleverd!

Mooi product en snel geleverd!

TOP!

Decoratief groen element. Makkelijk vindbaar op de site. Eenvoudige wijze van bestellen. Vlotte levering. Hoge mate bijdrage aan sfeer

Alles op tijd geleverd. Kwaliteit en de kleuren zijn super!

Mooi product, goede kwaliteit

Mooie kunstplanten. Van dichtbij uiteraard duidelijk geen echte planten, ze hebben een beetje een glans, maar verder is de kwaliteit duidelijk erg hoog en het komt goed overeen met de beschrijving online.

Mooie producten

Hallo, Het zijn mooie en goede producten, daar kunnen we kort over zijn.

Super blij mee

Snel en goed geleverd

Prima product voordelig geprijsd

Duidelijke website, we zochten iets boor aan de muur. Omdat we droge lucht in huis hebben met vloerverwarming. Zagen we echte moswand niet zitten. Dat zou niet lang mooi blijven. Toen vonden we dit als alternatief. We hebben hier geen spijt van eenvoudig te bevestigen. Natuurlijke uitstraling.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Mooie wand, goed advies en snelle levering

Van tevoren gebeld en geappt en daaruit goed advies over de soort wand en manier van bevestigen gekregen. Na bestelling in een drukke periode snel bezorgd. Enige nadeel was dat er geen montageboekje bij zat waardoor ik de wand op te weinig punten had bevestigd en hij van de wand af viel door het gewicht. Inmiddels op meer punten goed bevestigd en dan hangt de mat goed.

Zeer klantvriendelijk, ik ben positief.

Wij hadden een kunsthaag besteld die uitverkocht was. Toen stuurde de klantenservice keurig een mailtje, met de te verwachten levertijd. Dat vond ik netjes. Echter, ik had met Afterpay betaald en de servicemedewerkster waarschuwde mij dat ik waarschijnlijk wel zou moeten betalen, voordat de haag bij mij binnen zou zijn. Dat wilde ik niet, en toen bood ze aan de bestelling te annuleren én mij te tippen als die haag weer op voorraad zou zijn. Dat vond ik voor de tweede keer netjes. Vervolgens kreeg ik na een paar weken een keurig mailtje dat de haag er inderdaad weer was, en dat ik hem kon bestellen. Hij kwam hier keurig aan en hij was superleuk. Kortom: zeer tevreden over Kunsthaag Voordeel en de manier waarop ze klantvriendelijk zijn. Klasse.

TOP

Ik ben heel erg blij met het resultaat!

Snel geleverd, producten zoals omschreven! Precies wat ik zocht!!

mooie natuurgetrouwe haag

Onze zonnepanelen netjes weggewerkt.

Mooie producten en goede klantenservice !

Duidelijke website snelle levering alles naar wens en goede retour afhandeling

Snel geleverd en kwaliteit zoals verwacht (gezien op internet)

Misschien was het handig geweest als er een beschrijving bij had gestaan. Omdat je ze op verschillende manieren aan elkaar kan bevestigen. Zonde om weer los te trekken als fout is, want is erg moeilijk los te krijgen als eenmaal vast zit.

fantastisch

Ben heel blij met mijn bestelling, zag er prachtig uit echt een aanrader.

Handelsweg 5

1693 AZ Wervershoof

Over Kunsthaag Voordeel.nl

Kunsthaagvoordeel is al meer dan 15 jaar dé kunsthagen, kunstmossen en kunstplantenwanden specialist in Europa. Naast een zeer breed assortiment en een grote voorraad vindt u bij ons de laagste prijzen omdat wij zelf de ontwikkelaar, producent en importeur zijn. Ieder jaar lanceren wij nieuwe innovaties en unieke modellen die onderscheidend zijn in de markt. Kunsthaagvoordeel is daarom dé trendzetter en marktleider. Ook voor montage, accessoires en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Want dagelijks geven wij bedrijven en particulieren advies over de laatste ontwikkelingen en over de meest uiteenlopende mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom of via onze webshop www.kunsthaagvoordeel.nl. Direct telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk via tel. (0031) 0228 753724.