Prima product

Prima product Is moeilijk can echt te onderscheiden

Prijs kwaliteit

Mooie kunsthaag van een uitstekende kwaliteit. Erg dicht zodat je er niet doorheen kan kijken. Super snel geleverd. Ben er zeer tevreden over.

Geweldig!

Fantastisch, prima spul!

Nòg mooier dan ik verwachtte!

Prachtige haag. Niet van echt te onderscheiden. Prettige ontvangst van gedreven, enthousiaste eigenaren! Fijn, ter plekke te kunnen zien hoe groot de keuze is. Daardoor konden wij de juiste keuze maken.

Exactly what I needed!

I am very happy with this product: it was easy to set up, I love the fact pieces are detachable. The quality of the plastic is so good I was amazed! On the top of that, we had a few days of heavy rain and wind but the ivy didn't move at all.

Hele snelle levering en goed product

Wij zijn nog steeds blij met onze eerste bestelling, dus toen we onze kunsthaag wilde uitbreiden kozen we natuurlijk voor hetzelfde product. De bestelling werd die zelfde dag nog op de post gedaan en kwam de volgende dag bij ons binnen.

sterk aanbevolen

- Goederen, service en levering - vriendelijk, snel en bekwaam

Snelle levering en de kunsthaag is zeer kwalitatief!

Kunsthaag Buxus ( inmiddels 1 week oud) voor de schutting(metalen gaas) gebruikt 8 stuks in totaal; alleen de hoeken waar alle 4 stuks bij elkaar komen iets lastig maar na aanbrengen met tighribs(ruim aantal) wel mooi geworden; natuurlijke look. Zoals beschreven.

De reis waard

Zeer vriendelijk ontvangst bij Kunsthaagvoordeel. Toch maar even gaan kijken want het is best wel een investering. Goed dat we dat hebben gedaan want in het echt is het toch anders dan via het scherm. De summer fantasy bleek te druk en de keus werd Vegetatie Scheffler. Er was veel keus en voldoende voorraad dus meteen maar meegenomen. De hagen waren makkelijk op maat te maken omdat de matten te koppelen zijn door een klik systeem. Een paar uurtjes en alles hing.

Goede service en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Aangenaam verrast over kwaliteit

Ik ben aangenaam verrast over de kwaliteit van onze hedera kunsthaag. Gemakkelijk in elkaar te zetten en het geheel was zeer mooi om te zien. Gemakkelijk te bestellen op website. Snel bezorgd. Minpuntje: bezorgkosten zijn wel wat aan de hoge kant

Zeer tevreden met de kwaliteit!

Snelle levering Tegels zijn eenvoudig met elkaar te verbinden.

proper en goed materiaal

correcte levering :)

Great service and a good product

Wij kwamen onverwachts op bezoek om te kijken naar de verschillende soorten kunsthagen. Speciaal voor ons werd de zaak open gemaakt en konden wij tussen vele verschillende soorten Kunsthagen kiezen. Beide eigenaren waren super vriendelijk en namen de tijd om alles uit te leggen. Het eind resultaat is ook echt super, ziet er uit als echt!! Aanrader!

Prettig en vakkundig geholpen

Veel was te zien op panelen die verrijdbaar zijn. Zo goed te zien in licht en donker

Mooi product! Snelle levering, zeer tevreden

Mooi product! Ik ben zeer tevreden :) Ondanks de drukte bij de bezorgdiensten een snelle levering.

Schitterend product en resultaat

Zeer snelle levering (volgende dag) en de matten zijn te verkleinen tot 25x25. Dus ook op ons tuinscherm van 175cm volledig bedekt. En anders zeer eenvoudig op maat te knippen of snijden. Last but not least; Niet van echt te onderscheiden. Gewoonweg top!

Erg tevreden

Goed verpakt, mooi materiaal en blij met het resultaat.

Keurig en snel geleverd.

Prima bedrijf

Fijn bedrijf, snelle service

snel en goede kwaliteit

Na enkele dagen de levering in huis. Goede kwaliteit van kunsthaag zoals beschreven.

Ziet er netjes uit, bedekt mooi de inkijk

Uitstekende kwaliteit

Zeer prettig geholpen door een enthousiaste ondernemer, goede uitleg, gastvrij met koffie erbij. Reeds aanbevolen bij vrienden

Goede uitleg en keurige levering

Wij zijn naar de zaak geweest in Willemshoof. Hele goede uitleg gehad over wat er voor mogelijkheden zijn. Alle soorten ook in werkelijkheid gezien. Prachtig. Bestelling is keurig geleverd zoals we hadden afgesproken. Zeker een aanrader en we bestellen zeker nog meer

Handelsweg 5

1693 AZ Wervershoof

Over Kunsthaag Voordeel.nl

Kunsthaagvoordeel is al meer dan 15 jaar dé kunsthagen, kunstmossen en kunstplantenwanden specialist in Europa. Naast een zeer breed assortiment en een grote voorraad vindt u bij ons de laagste prijzen omdat wij zelf de ontwikkelaar, producent en importeur zijn. Ieder jaar lanceren wij nieuwe innovaties en unieke modellen die onderscheidend zijn in de markt. Kunsthaagvoordeel is daarom dé trendzetter en marktleider. Ook voor montage, accessoires en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Want dagelijks geven wij bedrijven en particulieren advies over de laatste ontwikkelingen en over de meest uiteenlopende mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom of via onze webshop www.kunsthaagvoordeel.nl. Direct telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk via tel. (0031) 0228 753724.