Duidelijk en eerlijk advies, professionele installatie.

Goed en duidelijk advies gekregen, de heren waren eerlijk en behulpzaam. Meerdere keren in de offertefase contact gehad en alle mogelijkheden uitgebreid besproken. Na de opdracht werd de installatie zeer snel geinstalleerd door vriendelijk personeel. Hierna ben ik nog gebeld of alles goed verlopen was en of ik nog vragen had, zeer netjes.

Zeer positief; professioneel bedrijf

In de voorfase meedenkende organisatie; snelle respons op mails. Installateurs hebben snel en efficiënt gewerkt. Vervangen stoppenkast en aansluiten panelen, ondanks beperkte ruimte, goed aangepakt. Alle lof voor de medewerkers van Natuurlijk Energie.

Mooi werk afgeleverd

Binnen 5 uur was de klus geklaard. Plaats van omvormer was een probleem, maar na goed overleg en deskundig advies heeft deze een perfecte plek gekregen. Buitenbekabeling werd bijna onzichtbaar weggewerkt achter de regenpijp. Al met al hebben de mannen mooi werk geleverd. Beslist een aanrader.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd, Groepenkast vernieuwd

Zeer tevreden over de service, installatie en afhandeling. Met de offerte meedenkend met de klant. Plaatsen van zonnepanelen en elektriciteit was zeer snel gedaan en heel vriendelijk personeel. Ze hadden plezier in hun werk. En alles wordt netjes achtergelaten. Dag na de installatie wordt er gebelt of alles naar wens was verlopen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! Echt n top bedrijf! Binnen 2 weken lagen de zonnepanelen al op ons dak.

Geleverd zoals beloofd, kundig en geen verrassingen

Vriendelijke en bereikbare klantenservice, kwalitatieve goede montage en veel aandacht voor veilig werken. Prima

Snel en correct

Deskundige monteur, die goede uitleg gaf over wat hij deed! Dacht mee over plaatsing omvormer en leverde net werk. Zowel monteur als zijn collega’s vriendelijk en beleefd. Tevreden over eindresultaat en verdere afhandeling door Natuurlijk Energie.

vriendelijk geholpen

de team dat bij ons zijn komen monteren en de telefoniste niet minder dan lof vriendelijk geholpen zeker nadat we 10 verschillende maatschappijen bij ons niet wou doen ze hebben alles netjes achtergelaten ,ze waren op tijd,en ze waren vriendelijk van te voren wou de we graag dat ze kwamen kijken m de mogelijkheden te bespreken zodat je een tweede opzie hebt waar de kabels komen te zitten en na de montage mocht ik vragen hebben wordt ik vriendelijk geholpen

Geweldig bedrijf

Leuke jongens hebben bij ons gewerkt . Hebben passie voor hun werk en beantwoorden alle vragen die we hadden

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Goede service en goede uitleg daar waar gewenst

Supper

Supper komen afspraken na en werken netjes

Prettig en corret bedrijf

Vanaf offerte tot installatie !00% geholpen.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Zo als het hoort; "Zeg wat je doet en doe wat je gezegd hebt".

Wij zijn heel erg tevreden met de installatie van de zonnepanelen. Het installatie team communiceerde goed met elkaar en voor een knelpunt werd heel snel ook een oplossing gevonden. Over wat er gedaan werd is steeds met ons gecommuniceerd, daardoor geen onverwachte verrassingen. Top en compliment aan het installatieteam over de klantgerichtheid. Heel netjes en correct gewerkt.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Duidelijke info, snelle levering en correcte montage

Gewoonweg GOED, in de ruimste zin van het woord !!!

prima werk gelevert door de mensen erg tevreden

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

De installatie is probleemloos verlopen.

Natuurlijk Energie is een betrouwbaar bedrijf. Komt afspraken na. Geeft veel informatie. Doet het administratieve gedeelte. Zelf weinig te regelen. Is wel zo gemakkelijk. App voor aflezen voor verbruik van stroom. Alles werkt. Een echte aanrader.

Ruim optijd aanwezig, panelen netjes geplaatst door de medewerkers van Natuurlijk Energie omvormer geplaatst waar wij hem wilde hebben nieuwe meterkast geplaatst alles na tevredenheid afgewerk. Prima bedrijf met de juiste medewerkers.

Zeer positief

Ben zeer tevreden over natuurlijke energie,goede voorlichting,probleemloze installatie.En fantastisch om te ervaren dat onmiddellijk de meter gaat terug tellen.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

uitermate behulpzaam, kundig en snel in installatie

Duidelijke gesprekken gehad, denken mee met de mogelijkheden en passen dit razendsnel aan. De dag van installatie waren ze stipt aanwezig en voordat ik het wist was alles geregeld en aangesloten en opgeruimd. Door de drukte was het ff wachten op de gegevens om in te loggen en de opbrengst te monitoren maar na een telefoongesprek hierover werd dit goed uitgelegd en was het voor de gestelde tijd geregeld. Ik kan iedereen ze aanraden. Goede, vriendelijke service, vakkundig aangelegd en in een verbazingwekkend tempo. Als je het wilt doen, doe het dan met Natuurlijk Energie!

Volgens afspraak, vakkundig en correct

De gemaakte afspraken zijn helemaal nagekomen, correcte en vakkundige medewerkers, voor de bekabeling werd ter plaatse een passende en keurige oplossing bedacht. Top.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Vanaf aanvraag/offerte t/m montage/facturatie goed verzorgd.

Na de aanvraag bezoek aan huis gehad, duidelijke uiteenzetting van het gehele proces. Offerte / opdracht duidelijk, montage zonnepanelen en het plaatsen van de omvormer is keurig verlopen. Compliment aan de monteurs. BTW teruggave duidelijk.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

De monteurs hebben goed werk afgeleverd en om de panelen op een andere positie te plaatsen dan was aangegeven op tekening, was geen enkel probleem.

Super werk geleverd

Fijn team, fijn gewerkt, door gewerkt, zeer vriendelijk.

Positief verrast.

Natuurlijk Energie is een voorbeeldig bedrijf, aangaande verkoop, planning en uitvoering. Een voorbeeld voor veel bedrijven. Kort bondig en correct. Het is een top-bedrijf.

Binnen 14dagen zonnepanelen op het dak

Alles uitgevoerd zoals afgesproken. Monteurs waren vakkundig en vriendelijk.

Vriendelijk en meedekend

Het hele proces verliep soepel.

De Hanze 8

6049 HZ Herten

Over Opper B.V.

OPPER is dé aanbieder en installateur van zonnestroomsystemen, laadpalen, airco's, warmtepompen en meer. Voor particulieren en zakelijke klanten voor de verduurzaming van woningen of panden. Zekerheid van persoonlijk deskundig advies, hoogwaardig productaanbod & vakkundige monteurs.