Netjes gewerkt en zeer vriendelijk personeel

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd, Groepenkast vernieuwd

Goede service en goed werk geleverd

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en het contact is prettig verlopen.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Eerlijk, duidelijk en deskundig advies - prima prijs/kwaliteitverhouding.

Na duidelijk en deskundig geadviseerd te zijn over de zonnepanelen, de prijs en de plaatsing op het dak, was de beslissing snel genomen. De afspraak werd snel ingepland. De monteurs die de installatie monteerden, werkten snel en vakkundig. Ze waren zeer correct en beleefd. Opvallend was de prettige samenwerking tussen beide collega's. In een kort tijdsbestek zijn de panelen en de omvormer geinstalleerd, zeer tot onze tevredenheid.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Met Natuurlijk Energie is het goed afspraken maken.

Onze ervaring met Natuurlijk Energie tot nu toe: goede informatie vooraf, een alleszins redelijke offerte, een duidelijke afspraak over tijdstip en duur van de werkzaamheden en een plezierig contact tijdens en na de installatie van de zonnepanelen. En nu maar hopen op veel zonnige dagen...

Snel en efficiënt

Tevreden in de zin van professionaliteit. De traject word zorgvuldig gevolgd van begin tot eind. Maar het was jammer dat de afgesproken lay-out van de panelen moest anders gaan tijdens montage ivm verschil in metingen vanaf het begin en wat echt werkelijk was. De montage zelf en koppeling op het net ging snel en efficiënt. Dit ben ik zeer tevreden over.

Vakkundige snelle montage!

Goed en alles volgens afspraak geregeld

Onze zonnepanelen lagen er in no time op. Uitstekende service van Natuurlijk Energie! Het werkt perfect.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Mooi vakwerk geleverd, goede afwerking. Personeel prettig in omgang. Hebben goed uitleg gegeven

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Supersnel en prima werk geleverd.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Van begin tot het einde zijn we goed en netjes geïnformeerd door Natuurlijk Energie. Alles was binnen 3 weken geregeld van offerte tot het plaatsen. Goede en vriendelijke werknemers. Na de oplevering een dag later een perfect telefoontje of alles naar wens is verlopen. Echt een aanrader.

super

goede afspraken zeer correct geschoold personeel. wij zijn zeer tevreden nu de zon en terug verdienen maar.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Supersnel en uitstekend werk geleverd

Duidelijke offerte met goede uitleg. Ook mijn latere vragen werden adequaat beantwoord. 3 dagen na de ondertekening van de offerte werden de 15 zonnepanelen al geïnstalleerd en en met de laatste zonnestralen van de dag werd de installatie werkend opgeleverd. De vernieuwing van de groepenkast was zeer welkom. Bovendien was er nog een zeer gewaardeerde telefonische nazorg.

Prima bedrijf aan te bevelen

Na 1e contact offerte ontvangen, daarna ter plaatse een schouw over de situatie gepland. Op 29 april plaatsing 14 panelen. Correcte werknemers, vriendelijk, snel doorwerkend. Informeren wat er gebeurd. Uitleg over systeem, omvormer en wat er daarna nog gaat gebeuren vanuit de binnendienst. Keurig netjes afgewerkt en alles opgeruimd. Communicatie met binnendienst verloopt correct. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Zeker aan te bevelen.

Afspraak is afspraak.

Vlotte verloop, van begin tot aan de installatie. Zeer vriendelijke instaleurs. Afwerking naar volle tevredenheid.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding

Zeer positief over dit bedrijf en zijn medewerkers. Vanaf de telefoniste om alles te bespreken om de voorlopige offerte samen te stellen tot aan de eindaflevering. Iedereen heeft zijn best gedaan en kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Vooral de gunstige prijs was de doorslag om in zee te gaan. Ik hoefde niet lang na te denken.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Top Service, communicatie en installatie onder een "dak"

Goede prijs kwaliteit. Prima communicatie. Installatie binnen 1 dag geregeld. S'ochtends geïnstalleerd en s'middags al stroom opwekken. Mooi legplan gemaakt en top geïnstalleerd. Bekabeling netjes weggewerkt. Aanrader voor iedereen die van plan is om zonnepanelen aan te schaffen.

Bedrijf is aanbevelingswaardig.

Prima contacten vanaf offerte tot uiteindelijke plaatsing. Afspraak is afspraak werd erg snel duidelijk bij dit bedrijf, is zéér positief. Erg korte lijntjes tussen bedrijf en klant en zeer deskundige werknemers in alle geledingen. Panelen werden binnen 14 dagen geplaatst.

Uitstekend!

Wij zijn erg tevreden over Natuurlijk Energie. Van begin tot eind zijn wij goed begeleid geworden. Erg professioneel! Een bedrijf met kennis van zaken. Vertrouwen is iets waardevols en dit kun je zeker overlaten aan Natuurlijk Energie. Na de oplevering een dag later een perfect telefoontje met de after sales of alles naar wens is verlopen. Echt een aanrader.

goed advies, voordelige aanbieding, snelle levering en prima installatie.

Al met al kan ik niet meer zijn dan tevreden over de wijze waarop NE haar diensten verleend. De behandeling van de offerte ging naar verwachting en bij onduidelijkheden wordt goed doorgevraagd. De offerte was het voordeligste van de 4 kandidaten. Levering was uiteindelijk binnen 2 weken geregeld. De installateurs waren keurig en deden goed hun werk.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Super tevreden met alles!

Ben erg blij met onze zonnepanelen. Alles van A tot Z perfect geregeld. Monteurs kwamen om 8 uur en hadden de 14 panelen er voor de middag al op liggen en bedrijfsklaar. Had die dag toch nog even 5.2 kw opgewekt, terwijl er amper zon was. Zeer blij mee. Ook de aftersale achteraf zeer goed verlopen. Groot compliment voor dit bedrijf. Zou zeggen 'Ga zo door'

Vakkundig en snel alles correct uitgevoerd

Wij zijn tevreden over de informatie en uitvoering!

zeer tevreden met kwaliteit, prijs ,vakmanschap en snelle sevice

Sinds begin 2021 heb ik 44 grote panelen op mijn dak van de garage op het Zuid Westen. Het hele dak is verlengd en de pannen zijn vervangen door een metalen constructie. Dit is naar mijn mening de beste en mooiste oplossing. Het rendement is uitstekend en de service van Natuurlijk Energie is prima. Bij eventuele uitval zijn de monteurs snel ter plekke. Ik heb voor NE gekozen omdat het kader bestaat uit gediplomeerde elektriciens dus mensen die verstand hebben van deze materie. Met dank aan Ron,Niels,Sjors en de monteurs. Hans Leenarts Roermond

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Van offerte tot installatie goed geregeld !!!

Via folder aan huis, online offerte aangevraagd, waarop de dag erna meteen wordt gereageerd. Na telefonische afstemming wordt vervolgens een passende offerte aangeboden. Offerte, opdracht, planning, installatie is perfect gelopen. Alle afspraken zijn goed en tijdig nagekomen en alle werkzaamheden zijn erg netjes uitgevoerd.

Zeer goede service en plaatsing van mijn zonnepanelen

Natuur Energie heeft een duidelijke en overzichtelijke website die bij het eerste gebruik vertrouwen uitstraalt. Via telefonisch contact kreeg ik een deskundig adviseur aan de lijn die na het vernemen van mijn huidig stroomverbruik mij goed heeft geinformeerd over het aantal te plaatsen zonnepanelen. Hierna kreeg ik vrij snel een offerte en na akkoordverklaring vond plaatsing al op zeer korte tijd plaats. De 2 medewerkers hebben accuraat en snel binnen een halve dag keurig werk afgeleverd. Ook mag vermeld worden dat via Natuur Energie bij NBA de BTW-teruggave geregeld wordt.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Hele traject van offerte tot installatie soepel verlopen

Traject vanaf mondelinge informatieverstrekking (thuis), offerte, opdracht, planning, installatie is perfect gelopen. Alle afspraken zijn goed en tijdig nagekomen.

Super firma

Geheel tevreden over de werkzaamheden,snelle levering,respect voor de harde vakkundige werkers kwamen om 15.45u.en werkten door tot ca.20.00u tot alles klaar was. Kan deze firma zeker aanbevelen. Alles zoals afgesproken nagekomen!

De Hanze 8

6049 HZ Herten

Over Opper B.V.

OPPER is dé aanbieder en installateur van zonnestroomsystemen, laadpalen, airco's, warmtepompen en meer. Voor particulieren en zakelijke klanten voor de verduurzaming van woningen of panden. Zekerheid van persoonlijk deskundig advies, hoogwaardig productaanbod & vakkundige monteurs.