Maart is voor mij goed begonnen Rond de klok van 12:00 uur, begonnen de 3 J's met het plaatsen van de zonnepanelen 3 toffe werknemers die ik ervaren heb als, klantvriendelijk, proffesioneel en die bovenal hun vak deskundig tot uitvoering brengen Deze mensen zijn goed op elkaar ingewerkt, weten wat ze aan elkaar hebben, en doen alles in goed overleg met elkaar Nadat alles fijn en zelf snel was geïnstalleerd, kreeg ik nog de nodige uitleg en instructies, en daar werd ook voldoende tijd voor genomen Rest mij nog te zeggen, lieve mensen bedankt voor mooie resultaat en de gezellige dag Dit heeft ervoor gezorgd dat ik tevreden en met een goed gevoel mag kijken, en daar hebben jullie voor gezorgd ! Ik kan alleen maar zeggen tegen iedereen, ben je op zoek naar een erkend en goed bedrijf voor zonnepanelen, zoek niet ver, en maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte bij Natuurlijke Energie in Maasbracht Groetjes Sandra Leurs uit Pey- Echt Ik hoor wel wat dit review mij heeft opgeleverd, niet alleen zonne energie !
Zonnepanelen liggen er mooi en strak bij. Snelle en deskundige installatie. Alles keurig afgewerkt. Alle vragen werden uitgebreid beantwoord. Een aanbeveling aan toekomstige klanten.
Fijn theam met vakmensen alles keurig geregeld en staan voor je klaar fam van den Berg uit Herkenbosch
Aangemoedigd door de ervaring van bekenden maar ook door de zeer goede reviews zijn we met Natuurlijk Energie in zee gegaan. Tussen offerte en plaatsing zaten slechts 14 dagen; we kunnen nu direct van het prachtige weer profiteren. De prijs was zeer concurrerend. Maar belangrijker was de goede informatie, fijne communicatie en degelijk materiaal waarop een zeer goede garantie wordt gegegeven. Een heel goed samenwerkend team aan huis gehad, die keihard hebben doorgewerkt. Ook alles netjes opgeruimd nadien en ervoor gezorgd dat de panelen aangemeld waren en werkten. De elektricien heeft een groep bijgeplaatst en een nieuwe hoofdschakelaar. Dit zat allemaal in de prijs inbegrepen. Dag later direct een telefoontje gehad om te vragen hoe het was gegaan. Ook heel fijn. Ik kan echt niets negatiefs bedenken gelukkig.
Januari offerte gevraagd, 24 februari al geplaatst. In de tussentijd de meterkast vernieuwd! Een team van 3 man met een duidelijke onderlinge werkverdeling, prettige en beleefde mensen met kennis van zaken; kortom een geolied team. Na installatie was er de rust om in voor een leek te begrijpen taal de "lampjes" van het Enphase blok in de meterkast uit te leggen. Blij dat ik als 73 jarige toch de stap heb genomen tot deze investering. Fijn voor mezelf en als kleine persoonlijke bijdrage aan ons milieu en daardoor aan de vele bedreigde plant- en diersoorten!!
Goed voorgelicht over de plaatsing van de zonnepanelen . Alles netjes en vakkundig afgewerkt.
Prima werk netjes opgeleverd, prettige mensen behulpzaam.
snelle afhandeling nadat ons dak iets te klein was bevonden, ( tijdens de montage) werd er snel kort gesloten een kwam er een op maat gemaakte oplossing op tafel. Niks dan lof over de ploeg die zonnepanelen geplaats hebben. Als ze weg zijn vind geen stofje meer. prijstechnisch zeer aan te bevelen. Zelfs een nieuw groepenkast gratis geplaatst
Ik ben zeer tevreden over de benadering en het uitvoeren van de werkzaamheden door het personeel. Mijn ervaring is boven verwachting hoe ik ben behandeld, door zowel de adviseur als de monteurs die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Ik zal dan ook mijn ervaring die ik heb ervaren, zeker over brengen als mij door derde daarom wordt gevraagd.
Hebben goed en netjes werk geleverd
Originele beoordeling
Hebben goed en netjes werk geleverd
Traject vooraf met alle zorg doorlopen. Bij vragen konden we terecht bij ons vaste aanspreekpunt van Natuurlijk Energie. Ook op de dag van installatie werd er goed gewerkt en gecommuniceerd. Team is op elkaar ingespeeld. Ook in de praktijk degelijk werk geleverd en fijn in de omgang (klantvriendelijk).
Vooraf een goede uitleg. Alle afspraken worden keurig nagekomen. Na de installatie word er gebeld of alles naar wens is verlopen, wat zeker het geval is.
Duideijke afspraken, mensen met ervaring, dat had ik als oudgediende in de elektrotechniek al snel door! Heel tevreden over de totale aanpak!
Vooropgesteld, je wilt niet zomaar iedereen op je dak toelaten. Aangemoedigd door 3 familieleden die al met Natuurlijk Energie Nederland in zee waren gegaan en die alleen maar lovende woorden hadden, hebben we besloten om een offerte voor zonnepanelen aan te vragen. Behalve zonnepanelen houdt dat in dat leidingen voor elektriciteit worden aan gelegd en dat de groepenkast wordt aangepast cq vernieuwd. Bij de schouw bleek dat de aanvraag gehonoreerd kon worden en dat op korte termijn de werkzaamheden ingepland konden worden. Ook alle papierzaken, zoals aanmelden als energieleverancier, BTW teruggave en gebruik van solaredge-app werden goed doorgesproken. De offerte was snel, duidelijk en compleet. De werkplanner van Natuurlijk Energie Nederland belde kort daarna voor het inplannen van de werkzaamheden. Zoals het ingepland was stond een elektricien stipt op tijd voor de deur om de groepenkast te vervangen en even stipt op tijd stonden 2 dagen later 3 mannen klaar om de zonnepanelen te monteren en aan te sluiten. Duidelijk was dat hier een ingewerkt team aan de slag ging. Sneller dan ik gedacht had waren de zonnepanelen geplaatst en aangesloten. De elektricien die binnen aan het werk was deed fluitend alle aansluitingen en zonder noemenswaardige overlast was de hele zonnepalen-installatie geplaatst. Een dag later belde het kantoor op om te vragen of alles naar wens was verlopen. Dat kon ik volmondig beamen. Lof voor deze firma!
Er zijn veel aanbieders van zonnepanelen (zelfs met verouderde -lagere opbrengst panelen !! ) De meeste willen dit telefonisch en met e-mails afhandelen. Natuurlijk Energie Nederland komt eventueel zelfs twee maal langs om de aanbieding te bespreken en om vragen te beantwoorden. De montage is door vaklui uitgevoerd ,waarbij op een slimme manier de bedrading van de panelen naar de omvormer is gebracht. Geen kapotte pannen. Na montage alles netjes opgeruimd. Tot zover alles perfect verlopen. Nu afwachten of ook de electriciteitsproductie conform aanbieding verloopt.
Goede info bij huis bezoek, goede duidelijke offerte, goede en nette montage.
Originele beoordeling
Goede info bij huis bezoek, goede duidelijke offerte, goede en nette montage.
Het personeel was erg vriendelijk en de service was top.
Zelfs de stromende regen heeft deze vriendelijke monteurs er niet van af kunnen houden om een uitstekende montage en installatie voor elkaar te krijgen! Ook de aandacht vooraf en achteraf door sales, planning en service is top!
Donderdag 21 januari jl. via email offerte aanvraag ingediend. De maandag erop werd al telefonisch contact opgenomen met mij. Dezelfde dag nog een uitgewerkte offerte via email ontvangen. Na goedkeuring kreeg ik al op woensdag 27 januari een telefoontje van de planner om twee afspraken in te plannen. De eerste afspraak om de groepenkast te vernieuwen en de tweede afspraak om de zonnepanelen te plaatsen. Vanaf gisteren, 4 februari, behoor ik ook tot de groep van eigen energie-opwekkers !! De medewerkers waren beleefd, vriendelijk, goed op elkaar ingespeeld, ieder had zijn eigen rol/taak en waar nodig was ook een goede samenspraak/overleg met mij als klant. Had niet verwacht dat e.e.a. vanaf aanvraag offerte tot montage op zo'n korte tijd zou plaatsvinden. Chapeau !!
Super tevreden snel geregeld en goede services Ik zouw iedereen dit bedrijf aanraden
Zeer snelle plaatsing van de groepenkast en de zonnepanelen alles binnen twee weken geregeld en geplaatst
Duidelijke uitleg , nette werkwijze bij montage,goed telefonisch contact
Snel offerte traject, scherpe prijs en nette / vlot verlopende installatie.
Ervaren monteurs die de 16 panelen op een morgen gemonteerd hadden.
Wij zijn zeer tevreden over Natuurlijk Energie! Vanaf het aanvragen van de offerte tot en met de installatie van onze zonnepanelen. Eerst een gesprek aan huis gehad waarin de hele offerte uitgebreid werd toegelicht en al onze vragen vakkundig werden beantwoord. Vervolgens al snel een afspraak kunnen plannen voor de installatie. Op de dag van installatie zeer vakkundig en snel werk afgeleverd. Kortom, zeker een aanrader!
De Hanze 8
6049 HZ Herten
OPPER is dé aanbieder en installateur van zonnestroomsystemen, laadpalen, airco's, warmtepompen en meer. Voor particulieren en zakelijke klanten voor de verduurzaming van woningen of panden. Zekerheid van persoonlijk deskundig advies, hoogwaardig productaanbod & vakkundige monteurs.