Goed en duidelijk en netjes

Duidelijke offerte Nette montage van panelen. Goed overleg bij wijziging. Denken mee. Goed advies. Nette montage meterkast Goede nazorg en afhandeling. Via familie deze tip gekregen. Zeer aan te bevelen.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd, Groepenkast vernieuwd

Mijn ervaring met Natuurlijk Energie is top! Vanaf de eerste opname, offerte, montage nieuwe meterkast en montage panelen is alles perfect verlopen. Ook bij vragen is de klantenservice altijd bereikbaar en behulpzaam. Tijdens montage (in ons geval een nieuwe meterkast en zonnepanelen) wordt alles duidelijk uitgelegd en eventuele alternatieven (legplan, kabelloop, locatie omvormer enz.) worden aangedragen en besproken. Ze denken mee en doen wat ze beloven. Ik ben zeer tevreden en kan hun zeer aanbevelen. Top!

Míjn ervaring is dat vanaf de aanvraag/offerte/montage alles pefect geregeld is en dat binnen een week.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Van offerte t/m installatie en nazorg alles perfect geregeld

Natuurlijk Energie kan ik iedereen aanbevelen. Goede advisering, duidelijke afspraken, geweldig installatieteam.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Snelle en professionele service!

Tijdens alle stappen van het proces goed geholpen en na de keuze gemaakt te hebben, was het plaatsen van de zonnepanelen zeer snel in te plannen. Tijdens de installatie zeer bekwame monteurs gezien en alles werd goed besproken. Nazorg ook goed geregeld. Nu hopen op veel zonnige dagen!

24panelen geplaatst op plat dak.

24 panelen geplaatst op ons plat dak. Werken netjes. Helaas verliep niet alles vlekkeloos bij het doorboren van de verdiepingsvloer aangezien deze vol stroom/gas/verwarming/afvoer lag op nog geen 2m2. De schade die ontstaan is hierbij is zeer goed en netjes afgehandeld. Denk dat lang niet alle bedrijven zo een goede service leveren.

Snel en perfect uitgevoerd , monteurs bedankt !

Ik ben helemaal tevreden over de hele gang van zaken en ik heb mij nergens over hoeven te bemoeien en bovendien een gratis nieuwe electriciteitsmeter. De monteurs waren aardig en harde werkers.

Klant gericht, kwalitatief erg sterk, Prettig, duidelijk.. Absolute aanrader!

Na het ondertekenen een duidelijke offerte volgde een enorme snelle levering. Binnen 2 weken van offerte goedkeuring tot levering! En een kwalitatief goede en sterke levering! De manier van werken was prettig, duidelijk en schoon. Esthetisch werd er meegedacht, en de afwerking was super! Kwalitatief materiaal is gebruikt en een onverwachte tegenvaller werd enorm adequaat en goed opgelost! Kan niets anders zeggen dat een top bedrijf met top medewerkers die top werk afleveren! Ga vooral zo door!

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Vakkundig, snel en zeer goede begeleiding.

Goede en duidelijke informatie vooraf. Administratieve afhandeling verliep prima. De monteurs die de panelen plaatsen zijn vakkundig, vriendelijk, behulpzaam en werken netjes. Echt een aanrader, we zijn zeer tevreden.

Zeer deskundig en snel.

Van de offerte tot en met de installatie alles perfect ! Afspraak is afspraak. Zeer netjes en degelijk gewerkt. Vriendelijk en correct personeel. Ik zou geen enkel aandachtspunt weten te benoemen: houden zo! 100 % tevreden!

Prima firma, correcte levering,goed op elkaar ingespeeld team.

Snelle levering, goed op elkaar ingespeeld team. . Keurige afwerking, hebben alles netjes achter gelaten. Zou ze zeker aanbevelen. Prima firma na ondertekening levering van alles en installatie op korte termijn

Correct en goede prijs

Scherp geprijsd werken met a merk producten! Geen lange wachttijden na geven van opdracht! Helemaal tevreden

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Fijn team, netjes gewerkt en wij zijn heel tevreden

Team heeft heel goed gewerkt. Zonnepanelen zijn niet zichtbaar op ons platte dak en goed geïnstalleerd. Ziet er goed uit en wij zijn zeer tevreden.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Juiste duidelijke informatie installatie perfect en snel uitgevoerd.

Goede en duidelijke informatie vooraf. Volgens afspraak de panelen geplaatst. Alles netjes afgewerkt.' In deze tijd corora proof gewerkt. Complementen voor de monteurs.

Top firma. Ben zeer tevreden

Donderdag 7 januari 2021 is een heel vriendelijke monteur geweest om de meterkast te vernieuwen. Heel vakkundig en snel had hij dat gedaan. Dinsdag 12 januari 2021 heb ik 14 panelen op het dak gelegd gekregen. De monteurs waren netjes op tijd, hebben zeer vakkundig gewerkt en de installateur heeft netjes alle bekabeling weggewerkt. Ook de heren van de planning en telefonische ondersteuning hebben ons zeer correct te woord gestaan en alles tot in de puntjes verzorgd. We zijn meer dan tevreden en natuurlijk energie is echt een aanrader.

Complete ontvoering en werken netjes

Zeer positief over de installateurs en adviseurs. Van A tot Z alles duidelijk en geen verrassingen naderhand.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Alles binnen 1 week gerealiseerd, vanaf offerte t/m plaatsing / montage Wat ze afspreken komen ze na, werken uiterst correct. Respect voor de Monteurs, werken super,als je ziet hoe ze dit realiseren en in welk tempo, leggen ook alles goed uit. Verder wijst het zichzelf, BTW teruggave word geregeld, wel zelf even online de gegevens en facturen verstrekken. Ontzorgen van de klant. TOP

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Heel tevreden en goed gevoel vanaf eerste gesprek t/m het plaatsen.....

Al vanaf het eerste gesprek een goed gevoel bij dit bedrijf. Alles duidelijk en goed uitgelegd. Tussen door nog paar x vragen gehad was allemaal geen probleem en overal snel antwoord op gehad. De 2 mannen wat kwamen werken waren super vriendelijk en heel netjes en hebben hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan we zijn tot nu toe heel tevreden.

Alles zoals naar verwachting, TOP

Van offerte tot levering, alles is snel gegaan. Binnen een maand, met feestdagen, een nieuwe groepenkast met 11 zonnepanelen. Werkzaamheden zijn netjes en bekwaam uitgevoerd.

Mooi werk geleverd

De oude meterkast was een doorn in mijn oog. Natuurlijke energie heeft deze netjes en volgens de huidige richtlijnen vervangen en heringericht. Ook de zonnepanelen en het daarbij behorende leidingwerk zijn snel en netjes geïnstalleerd. Natuurlijke Energie is een bedrijf waar je goede afspraken mee kunt maken. Ik ben heel tevreden over het resultaat en raad dit bedrijf ook iedereen aan.

Ze doen wat je verwacht

Zoals afgesproken stond om half 10 de monteur die de groepenkas kwam vervangen voor de deur. Na een uurtje of 3 was er weer licht en de groepenkast vernieuwd. De volgende dag stonden om half 8 4 mannen voor de deur die de panelen kwamen plaatsen. Gelijk werd begonnen met met de werkzaamheden en om half een reden ze weer weg en de panelen leverden hun eerste stroom.

snel en kundig

Fijne samenwerking, snel geleverd en kundig personeel.

Ik heb zeer fijne ervaring

Met de firma Natuurlijke Energie heb een fijne eerlijke communicatie over advies van mijn zonnepanelen. Werkzaamheden zijn volgens planning en correct uitgevoerd. Telefonische contact over vragen waren prettig verlopen. Ik zou graag een 5 sterren score willen geven, maar dit laatste ster geeft ik als over enkele jaren nog een goede service kan krijgen. Rob Pfoster

Vakkundig, snel en zeer goede begeleiding

Door de begeleiding vanaf begin tot levering en ook daarna hoef je je nergens druk om te maken. De levering en installatie werd snel en zeer vakkundig uitgevoerd.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Super! Komen afspraken na, werken goed en netjes!

Geweldige service! Wij zijn erg tevreden! Wij hebben uitgebreide en duidelijke uitleg gekregen. De monteurs die de panelen plaatsen zijn vriendelijk, behulpzaam (hebben 2 dakpannen vervangen) en werken netjes. De dag na het plaatsen nog een telefoontje gekregen of alles goed is verlopen, en of je eraan gedacht hebt je aan te melden bij Energieleverancier.nl. Echt een aanrader, we hebben niets te klagen!

De Hanze 8

6049 HZ Herten

Over Opper B.V.

OPPER is dé aanbieder en installateur van zonnestroomsystemen, laadpalen, airco's, warmtepompen en meer. Voor particulieren en zakelijke klanten voor de verduurzaming van woningen of panden. Zekerheid van persoonlijk deskundig advies, hoogwaardig productaanbod & vakkundige monteurs.