Goed en snel geholpen

Na aanvraag offerte snel contact opgenomen, opname plaats gevonden en offerte gemaakt. Na goedkeuring offerte snel contact opgenomen om installatie in te plannen en alles netjes conform afspraken uitgevoerd. Vriendelijk en correct te woord gestaan zowel bij sales als after-sales.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Goede offerte en snelle installatie

Natuurlijk Energie bekijkt niet alleen de zonnepanelen,maar heeft ook onze meterkast gecheckt. Hieruit bleek dat ook deze vervangen moest worden. Dit geeft voor de toekomst een veilig gevoel.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd, Groepenkast vernieuwd

zonnepanelen

Een tevreden mens telt voor twee dat moet ik beamen. Het bedrijf NATUURLIJK ENERGIE zonnestroom specialist kan ik u aanbevelen Vriendelijk en correcte uitleg wat betreft plaatsing zonnepanelen. Monteurs en elektricien zijn vriendelijk en vak bekwaamt. Mijn dank gaat uit naar Sjors Salet P.s dit bedrijf kan ik u zeker aanbevelen een zonnige energie toekomst verzekerd.

Prettig

Wij vinden dat ze het vakundig en netjes gedaan hebben.hun humeur was ondanks de hitte zeer goed.de panelen liggen er strak op.dit was snel maar wel op een veilige manier gedaan. Wij zijn zeer te vreden

Het bedrijf komt de afspraken perfect na

Natuurlijk energie heeft bij diverse woningen in ons dorp zonnepanelen geïnstalleerd. Navraag bij iemand gaf zo een goed gevoel dat ik ook met hun in zee ben gegaan. Het was voor ons belangrijk dat er goed gekeken werd naar de elektrische veiligheid je wilt tenslotte geen brand. Alle afspraken zijn nagekomen, en er is netjes gewerkt. Ook de meterkast is weer helemaal up to date gemaakt.

Zoals het moet

top service , afspraak is afspraak , en dat allen binnen een kort tijdsbestek , gewoon top

Gewoon weg top

Na het eerste telefonisch contact werd er snel een afspraak gemaakt voor een bezichtiging. Dit is natuurlijk veel prettiger dan vele andere aanbieders. Nu weet je tenminste waar je aan toe bent en hoe de elektrische installatie in de meterkast komt uit te zien. Snel erna wordt er passende en duidelijke offerte besproken. Voor bereiding top. Dag van plaatsing: Ondanks de hoge temperaturen werken de monteurs gestaag en netjes, hier een groot compliment voor. Nazorg is ook prima en ze zijn altijd bereid om vragen zo snel en duidelijk mogelijk te beantwoorden. In ieder geval beveel ik iedereen aan om met dit bedrijf in zee te gaan.

Perfecte plaatsing van zonnepanelen, snel en netjes afgewerkt, ook het contact met Sjors van de binnendienst was zeer prettig. Zijn vooraf aan de installatie komen kijken, iets dat ook niet iedereen doet, verder worden alle afspraken nagekomen en dit alles voor een scherpe prijs.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Mijn ervaring met Natuurlijk Energie zijn zeer positief. Dat begon met het eerste contact en mijn verzoek om een offerte. Die werd aangeleverd na een bezoek thuis, waarbij ik kundig advies kreeg, en er goed geluisterd werd naar mijn vragen. De offerte gaf een goede balans tussen hoogwaardige zonnepanelen en de totaalprijs. Installatie gebeurde door een professioneel team, dat snel, netjes en zorgvuldig werkte. Kortom, we zijn zeer tevreden.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Fantastisch geholpen. Samen gekomen tot de juiste hoeveelheid zonnepanelen en naar wens gelegd

Na bij verschillende bedrijven geïnformeerd te hebben zonder succes, kwamen we bij natuurlijk energie. Jongens die ons fantastisch geholpen hebben. Vertelden precies wat mogelijk was en wat wij nodig hadden om de juiste hoeveelheid stroom op te wekken. Hebben verschillende offertes en zonnepanelen leg plannen gemaakt net zolang tot wij tevreden waren. Op de dag van leveren was er goed overleg hoe de kabel en waar de omvormer geplaatst kon worden. Dit is naar tevredenheid gebeurd. Zijn zeer tevreden.

Alles netjes uitgevoerd en uitgelegd.

Perfect!

Super geregeld!!

Snelle levering. Alles keurig gemaakt en rommel opgeruimd. Niets achter gelaten Mooie panelen, alles in het zwart afgewerkt. Men denkt goed mee over de wijze van het leggen, zodat ze vanuit de tuin niet zichtbaar zijn. Goed service

Goede voorbereiding gesprekken en vakkundige installatie

Goed persoonlijk en vriendelijk contact via telefoon en mail. Het vooraf gesprek ter plaatse was duidelijk met uitgebreide uitleg. De installatie van 21 zonnepanelen, de omvormer en het vervangen van de zekeringengroepen kast was in 3 uur geklaard! Ongelofelijk ik had het dubbele (6 uur) ingepland. Het meeste contact heb ik met Niels Bisschops gehad, hij geeft je meteen een vertrouwelijk gevoel waardoor ik de keuze voor Natuurlijk Energie gemaakt heb (ook natuurlijk vanwege de prijs ;-)) Allemaal flexibele jonge gasten in de onderneming, toppie!

Deze partij denkt mee met de wensen van de klant en adviseert / optimaliseert hierin. Daar zit de toegevoegde waarde. Aanrader.

TOP bedrijf - TOP mensen - TOP service

No Nonsense bedrijf. Vanaf de eerste contact tot en met de oplevering alle afspraken nagekomen. Monteurs werken alles netjes af. Van zonnepanelen tot meterkast. Er werd goed doorgewerkt zelfs toen het begon te regenen. Ook tijdens de schouw, geen verkooppraatjes maar eerlijk en duidelijke advies in een ontspannen sfeer. Hier kunnen héél véél bedrijven een voorbeeld aan nemen. En de goede recensies van een 9.6, die hebben jullie ruim waar gemaakt. Bedankt heren en wellicht tot de "laadpaal". TOP!

Prima info en komen afspraken na

Via de flyer (in het Waekblaad) in contact gekomen. Nette opvolging van verzoek via de website met aansluitend correct telefonisch contact. Afspraken zijn duidelijk, worden allemaal via email bevestigd. De installatie is conform afspraak uitgevoerd. Complimenten voor de monteurs die alles netjes hebben uitgelegd en schoon hebben achtergelaten.

Betrouwbare en snelle service.

Wij zijn zeer tevreden met de service van Natuurlijk Energie en het uiterlijk van onze zonnepanelen. Alles is heel netjes gemaakt en goed afgewerkt. Ik zou de installatie van de zonnepanelen zo weer door hen laten uitvoeren.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Vlotte professionele installatie, zelfs ondanks fikse buien

Drie man sterk, werden onze zonnepanelen vakkundig geplaatst, aangesloten en in bedrijf gesteld. Ondanks af en toe een fikse bui, werd veilig doorgewerkt en waren de mannen vlot klaar. Offerte op maat zodat we volgens de laatste stand der techniek, geen omvormer in huis hebben maar gelijk onder nee panelen. Natuurlijk energie, bedankt

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Eerlijk, oprecht en geen flauwekul

Niels en collega zijn op ons verzoek op bezoek geweest om te adviseren en informeren over zonnepanelen. vrij snel was mij al duidelijk dat ze verstand van zaken hebben en geen verkooppraatje houden. Voor mij was de keus vlak na ontvangst al gemaakt, ook al hadden we nog geen offerte gezien! De uiteindelijke offerte was zeker concurerend te noemen. We hebben al die tind snel met ze kunnen schakelen en ze hebben ook op korte termijn de installatie kunnen doen. Netjes gewerkt, goede nazorg en vriendelijke werklui maken Natuurlijke Energie een aanrader om mee in zee te gaan.

Duidelijke en snelle service

Het gehele traject van offerte tot installatie verliep gemakkelijk en werd duidelijk uitgelegd door Natuurlijk Energie. Na acceptatie van de offerte werd heel snel een afspraak gemaakt voor de plaatsing. Wij raden Natuurlijk Energie zeker aan.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Top. Van eerste contact tot en met oplevering en service.

Na de aanvraag vond er een schouwing plaats. Daarbij waren de verkoper en een technisch specialist. Fijn dat dat daaraan door Natuurlijk Energie nog persoonlijke aandacht wordt gegeven. Er werd duidelijk uitgelegd wat de voor- en nadelen van verschillende oplossingen waren. Ik kreeg een offerte met opties waaruit ik nog kon kiezen. Na goedkeuring vond installatie snel plaats. Het installatieteam was prettig in de omgang en voerde het werk keurig en schoon uit. Ook met coronaperikelen werd goed rekening gehouden. Ik ben blij dat ik voor Natuurlijk Energie gekozen heb. Omdat ze deskundig zijn, in de buurt gevestigd en persoonlijke aandacht hadden. En over de prijs was ik ook tevreden. Bijkomend voordeel was dat ze een actie met een gratis nieuwe groepenkast hadden. Ik kan dus niets anders concluderen dan top-bedrijf.

Heel fijn bedrijf met goede service

Onze ervaring met de aanschaf van zonnepanelen is heel positief geweest. Goed en eerlijk advies gekregen, zijn ter plekke komen kijken en hebben een eigen elektricien wat wij een groot voordeel vonden. Ook wat prijs betreft kunnen ze heel goed mee concurreren. De mannen die het zijn komen installeren hebben perfect en netjes gewerkt. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Goede en correcte vakmannen

Heel tevreden over het hele traject van offerte tot opleveren. Ben blij dat ik voor een lokale ondernemer gekozen heb. Die je kunt vertouwen en dichtbij is. Binnen een dag alles netjes en vakkundig gemaakt en opgeleverd.

Mooi Werk geleverd

Gemaakte afspraken worden nagekomen. Er is zorg voor een goede afwerking. Personeel gaat professioneel te werk. Wij zijn zeer tevreden.

Vriendelijk en meedenkend, netjes volgens afspraak geinstalleerd

Vanaf het eerste contact t/m de uiteindelijke installatie is alles vlekkeloos verlopen. Vriendelijke medewerkers die mee dachten over het aantal en het soort panelen die wij in onze situatie nodig hadden. Wij kunnen dan ook niet anders dan tevreden zijn over Natuurlijke Energie!

De Hanze 8

6049 HZ Herten

Over Opper B.V.

OPPER is dé aanbieder en installateur van zonnestroomsystemen, laadpalen, airco's, warmtepompen en meer. Voor particulieren en zakelijke klanten voor de verduurzaming van woningen of panden. Zekerheid van persoonlijk deskundig advies, hoogwaardig productaanbod & vakkundige monteurs.