Teleurstellende kwaliteit

Het spijt me te moeten vermelden dat de kwaliteit me tegenvalt. Er zitten teveel scheuren en barsten in het geleverde

Èèn ɓestelling goed maar tweede slecht.

De eerste bestelling was goed maar de tweede was minder. Ik bestel planken van 10 cm breed 4x, deze maten zijn allemaal verschilled tussen 9,5 cm en 10.5 cm. Dus goed voor de open haard. Jammer.

Vervoer kosten

Goede service ondank de belachelijk vervoer kosten

mooi kwaliteit hout

prima service en uitsteken materiaal niet krom of anderen gebreken. top !

Super! Alles stond netjes klaar toen ik de bestelling kwam ophalen..

Netjes , compleet en mooi hout

Degelijk

Goed bedrijf

Eenvoudig om te bestellen waarna adequate levering

Makkelijk om bestelling te plaatsen, telefonisch contact vriendelijk en behulpzaam. Aflevering correct op afgesproken tijd.

Keurig en snel geleverd.

Zelfs nog extra planken bijgeleverd.

Het hout was erg nat

Qua service is Douglas Hout prima. Het bestellen ging vlot en toen ik het ging ophalen werd ik snel en keurig geholpen. Echter het hout was erg nat, en dat zou naar mijn mening anders moeten zijn. Jammer

Ben snel en uitstekend geholpen door de mensen van douglas hout. Complimenten

Geweldige site en producten

Zeer mooie site en een groot assortiment. Goed overzichtelijk en ruime keus Douglas hout en de maten zijn ook goed. Snelle levering met behulpzame chauffeurs.

Prima product en snel geleverd !

De bestelde Remmers beits DW610 was snel geleverd, is makkelijk te verwerken en ziet er goed uit.

Prima voor elkaar

De stukken waren precies als gevraagd gezaagd. De bestelling lag al klaar om af te halen. Prima.

Nette site, snelle levering

prima ervaring, goede service goed product

Fijn bedrijf en snelle levering

Fijn bedrijf en snelle levering en vriendelijk ontvangen aan de balie en op de werkvloer.

Snelle levering, mooi hout

Ruime keuze in soorten hout en hulpmiddelen als schroeven en paalhouders. Gemakkelijk selecteren en bestellen op de website. Snelle levering. Mooi hout, in mijn geval fijnbezaagd, mooi ruw met robuuste uitstraling. Perfect voor schuttingen. Iets minder: Maatvoering klopt niet altijd. 15 cm breed, blijkt 14,5 cm. Voor mijn project niet erg, maar in andere gevallen kan het niet handig zijn. Planken zijn soms langer (gelukkig niet korter) dan opgegeven maat, waardoor toch eigen zaagwerk nodig is. Laatste puntje: geleverde schroeven tappen slecht. Weet niet of het aan het hout of aan de schroeven ligt. Eerst stukje inslaan met hamer en daarna schroeven met schroefboormachine werkt wel, maar minder handig.

Gewoon goed

Snel en goede service

Ik heb geen verbeterpunten alles ging prima

Eenvoudig te bestellen, producten waren prima

Over het algemeen was alles goed geregeld. Alleen bij het ophalen weet je niet zo goed waar je aan toe bent als je 15x een medewerker langs ziet crossen maar je er maar staat te wachten zonder dat je weet hoe lang het nog duurt. Even wachten is prima, maar geef even aan hoelang nog.

Zeer goed op alle fronten.

Goede kwaliteit ,en goede service.

Prima bedrijf

Zeer goede service en keurig netjes geholpen

Snelle levering en aardige chauffeur

Het hout was snel geleverd, van goede kwaliteit en de chauffeur was heel aardig en meewerkend.

Fijne zaak, scherpe prijzen. Goede service

Online bestellen. Lag snel klaar. Werd meteen geholpen toen ik het kwam ophalen. Ze hielpen zelfs mee met opladen.

Prima hout

Snelle levering en goed materiaal.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.