Ik heb geen verbeterpunten alles ging prima

Eenvoudig te bestellen, producten waren prima

Over het algemeen was alles goed geregeld. Alleen bij het ophalen weet je niet zo goed waar je aan toe bent als je 15x een medewerker langs ziet crossen maar je er maar staat te wachten zonder dat je weet hoe lang het nog duurt. Even wachten is prima, maar geef even aan hoelang nog.

Zeer goed op alle fronten.

Goede kwaliteit ,en goede service.

Prima bedrijf

Zeer goede service en keurig netjes geholpen

Snelle levering en aardige chauffeur

Het hout was snel geleverd, van goede kwaliteit en de chauffeur was heel aardig en meewerkend.

Fijne zaak, scherpe prijzen. Goede service

Online bestellen. Lag snel klaar. Werd meteen geholpen toen ik het kwam ophalen. Ze hielpen zelfs mee met opladen.

Prima hout

Snelle levering en goed materiaal.

kortere planken hadden afwijkende breedte

Ik timmer een lang hek van zo'n 25 meter. De meeste planken zijn 4 meter, maar soms heb ik een plank van bv 2,5 meter nodig. Bij aansluiting bleken die ca. 5 mm breder te zijn. Dat staat toch minder strak dan ik zou willen.

Goede website, bestelling ligt snel klaar, makkelijk en snel

Gewoon goed.

Prettige webshop, goede service

Al meerder keren besteld. Overzichtelijke webshop, goede service bij afhalen en goede kwaliteit.

Mooi hout voor een scherpe prijs

Ik heb onlangs hout besteld, waarmee ik moestuinbakken gemaakt heb. Het hout is zeer precies op maat gesneden en de geschaafde afwerking is heel mooi.

Prima en mooi hout, alleen niet alles is even recht.

Je word altijd perfect geholpen

Super en vlot

Het hout werd zelfs achterin de tuin neergezet

Al vroeg werd het hout geleverd en de chauffeur vond het geen enkel probleem om het hout achterin de tuin neer te zetten. Het was wel even een slalom tocht maar de chauffeur was zeer bedreven. Scheelt mij een eind lopen met 40 grote planken

rocksolid: als je dat van hout kunt zeggen

Makkelijk online bestellen, vlotte service, ligt snel klaar. hulp met inladen.. gewoon super

Uitstekend en volledig servicegericht denken en handelen.

Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling. Men belde mij en vroeg naar de juiste maten, omdat mijn bestelling niet logisch was. Was er heel blij mee. Chapeau.

Gewoon een Top bedrijf

altijd ligt alles binnen aangegeven tijd klaar en wordt je snel en vriendelijk geholpen

Proces matig prima, kwaliteit product vind ik matig

Een aantal stukken hout vertoont machine slag, zwarte vlekken en lijkt met een botte zaag afgekort waardoor het vol met ravels zit. In overleg is dit na tevredenheid afgehandeld .

Fijne club om hout te bestellen en op te halen

Ik heb hout besteld online en het direct op maat laten zagen. Daarna heb ik het opgehaald en deze hele ervaring was vlekkeloos.

Mooi hout keurige aflevering

Mooi hout keurige aflevering op de afgesproken datum

Op basis van een relatief kleine bestelling, snel en keurig uitgevoerd. Ook de aflevering (met name de vriendelijkheid van de chauffeur) was zeer goed.

Super service en altijd klantgericht

Fijn, bestelt via website en na 1 minuut toch nog een vraag. Gebeld, ze zijn ook goed telefonisch bereikbaar, direct order erbij en afspraken gemaakt. Wij hebben al een paar keer Thomas `op kantoor' getroffen en dat is iig een topper. En de `jongens bij het hout' doen daar heel fijn aan mee. Wij zijn maar een kleine afnemer dus van ons worden ze niet rijk en ondanks dat worden we altijd goed geholpen. Annet (Bennekom)

Top geregeld.

Levering aan huis en ophalen bij het bedrijf zelf. Allebei top geregeld. Net bedrijf waar ik iedereen zeker heen zou sturen.

I

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.