Laden reviews...
341 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen betrouwbare service, snelle reacties en consistente kwaliteit. Veel klanten melden tijdige levering en vriendelijk personeel. Over het geheel genomen geven de ervaringen een solide en betrouwbare leverancier aan. De feedback geeft tevredenheid over prijs-kwaliteitverhouding en professionaliteit.
Koop en afhalen liep allemaal gesmeerd.
29 August 2026
Charley
Renkum
Zeer tevreden over mijn aankoop, alles vlot en op de juiste wijze geleverd
29 August 2026
Loek
Brummen
vlotte levering en ook fijn om zelf de levering datum door te geven. Wel een aantal planken die niet zo mooi waren
Minnie
Vrouwenparochie
Een aantal rhombus planken besteld en afgehaald in Ede. Prima service, kon na een belletje ook al twee dagen eerder terecht.
Roel
Ede
Chauffeur heeft de spullen met de kooiaap tot aan de voordeur weten te brengen
adrie
Veenendaal
fijne website, prima en overzichtelijk en duidelijk. Snel en eenvoudig besteld en laten zagen op maat en stond snel klaar!
27 August 2026
henrik
Alles perfect afgehandeld!!
26 August 2026
Gerrit
Ede
Prima verzorgd bestelling en transport
25 August 2026
René
Best
Super netjes en vriendelijk geholpen!
25 August 2026
Kees
Lunteren
Voor goede prijs de volgende dag mijn bestelling opgehaald en geholpen door de vriendelijke medewerkers. Meer heb ik niet nodig!!
24 August 2026
Arjen
Nieuwerkerk aan den IJssel
Vanaf online bestellen via de website tot ophalen van de order alles goed verlopen. Duidelijk in assortiment en prijzen op de website en goede communicatie over de status van de bestelling.
24 August 2026
Cees
Otterlo
Helaas was bij de laatste bestelling een paal geleverd met behoorlijke krimpscheuren. Dit had uw werknemer moeten corrigeren of op zijn minst moeten bespreken. Nu moest ik nog een keer terugkomen om de paal om te wisselen, wat wel soepeltjes geregeld werd.
23 August 2026
Frans
Tiel
Hout besteld via de website met de vraag of ik het dezelfde dag kon ophalen. Kreeg snel de bevestiging dat het klaar stond. Super geregeld.
19 August 2026
RWC
Ingen
Samen met Douglas Hout een berging ontworpen, besteld en snel geleverd. Vervolgens heeft een timmerman het in elkaar gezet. Alles was compleet en kwaliteit was goed. Ook scherpe prijs. Voor herhaling vatbaar.
18 August 2026
Durk
Oosterbeek
Uitstekende service. Materialen netjes geleverd
18 August 2026
Ruud
Westkapelle
Het hout is van goede kwaliteit. Service is snel en goed.
17 August 2026
Cavlin
Ede
De bestelling is vlot verwerkt en bij het afhalen ben ik goed geholpen
16 August 2026
Pieter
Renswoude
The wood was not like on the web ( spits, cracks, consistently smaller diameter)
Beveelt niet aan
15 August 2026
Pawel
Weesp
snelle levering , en top hout
15 August 2026
bart
Venlo
Hout nodig voor buitenkeuken: de reguliere bouwmarkt voldoet niet maar Douglas Hout wel! Makkelijk, snel, duidelijke communicatie en alles in 1 x kunnen leveren. Geen yippieyayayippie reclame nodig Douglas hout!
14 August 2026
Peter
Heerde
Dit is de tweede keer dat ik hier hout bestel en mocht ik weer hout nodig hebben zal ik het ook zeker weer hier bestellen. Goeie A kwaliteit en ze leveren altijd iets extra’s voor evt. Beschadigingen.
13 August 2026
Leon
Barendrecht
Goede kwaliteit en prima service.
13 August 2026
Rien
Utrecht
Goed en goedkot
12 August 2026
Remko
Dordrecht
Mooie houtlevering, exact op maat gezaagd en heel vlot geleverd.
12 August 2026
Mattijs
Zijderveld
goed behandeld
11 August 2026
Dirk Jan
Tiel
Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering.
Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.
Dwarsweg 8
6716 BJ Ede