Vrijdag besteld zaterdag afgehaald zeer tevreden

Vriendelijk advies & Top service

Ik was langs gegaan omdat ik iets niet helemaal begreep. Heb op locatie advies gekregen waardoor ik direct thuis de bestelling heb gedaan. Bij DouglasHout besteld vanwege de prijs en het op maat zagen, dat scheelt mij enorm veel tijd en ik weet nu zeker dat alles 100% goed is.

Gemakkelijk bestellen. Goed bereikbaar.

Fijn bedrijf nu weer wat besteld had nog hout over van vorige project. Dat was 4 maanden geleden. Was geen probleem kon zo terug zelfs de bon hoef je niet mee te nemen....waar kom je dat nog tegen.

Benulpzame bediening

Het is allemaal goed geregeld en je voelt je welkom. Ik was onder de indruk van de hoeveelheid hout en van de organisatie!

Mooe planken goed hout

Mooi hout besteld voor mn buitenkeuken, snel geleverd, en nog een bonus plank gratis erbij

Zeer klantgericht van aankoop tot levering

De klantenservice reageerde vrijwel direct op mijn mail en later op mijn chat. Waardoor ik kon bestellen wat ik vroeg. De bestelling is snel geregeld in een drukke periode. Op locatie soepel, snel en klantgericht goede kwaliteit hout. Kortom " Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen".

Goec

Mooi hout vriendelijke bediening.

Vriendelijke medewerkers, goede service

Het hout kwam eerder dan verwacht

Prima geregeld

Bestellen is super makkelijk. Bestellingen ng volgen heel uitgebreid, en afleveren heel vertrouwd

Redelijk

Goed geholpen door het Douglas team

ronduit slecht

Het valt mij op tijdens het behandelen van mijn aangekochte balken dat er 1 balk krom is en de ander gebarsten. Heb gebeld naar Douglas hout en overlegd dat ik deze 2 balken om zou komen wisselen. Daar aangekomen de 2 slechte balken omgewisseld voor 2 goede balken,. Heb deze 2 nieuwe balken opnieuw moeten afrekenen, dat zou later verrekend worden. Eenmaal thuis gekomen wordt ik gebeld door Douglas hout met de mededeling dat ik geen geld terug krijg voor de 2 slechte balken. Dat is mooi dan, dubbel betaald en 2 keer moeten rijden naar Ede. Bedankt Douglas Hout dit was dan ook de laatste keer dat ik ooit iets koop bij Douglas Hout, WAT EEN SLECHTE SERVICE.

Top bedrijf

Alles ligt mooi op tijd klaar. En ze helpen ook het in je auto te leggen. Erg goed service.

Helemaal perfect

Zowel het bestellen op de website als wel het afhalen. Het klopt gewoon allemaal en duidelijk geïnformeerd

Prima webshop, goede service op locatie, vriendelijke medewerkers

Ben zeer tevreden

Zowel het geleverde hout als de orderafhandeling perfect!

Wederom uitstekend.

Ik had voor het volgende project weer wat hout nodig, dus wederom weer hier besteld. En net zo als de andere keren werd het hout keurig op tijd geleverd en ziet het er weer super uit.

Snel mailcontact en snelle levering

Zeer tevreden over het snelle proces

Snel, vriendelijk, efficient

Direct terug gebeld op een vraag in mijn order. Snelle en vriendelijke afhandeling. Een tevreden klant

Top kwaliteit top service

Mooie kwaliteit hout. Bezorgd aan huis Top service Vlot

Prima hout, slechte service…

Ik deel niet vaak feedback maar bij deze toch. Bestellen ging soepel, ophalen was.. bijzonder! Na aanmelden bij de ingang mocht ik doorlopen waar ze net aan bakkie koffie gingen doen. Of ik even wilde wachten, de een na de ander kwam aan (incl balie/kantoor personeel), rustig roken en koffie en ik stond wortels te schieten. 10-15 min verder kwam een collega me dan toch helpen. Heel bijzonder en totaal niet klant gericht. Hout zelf is prima: her en der wel met scheuren maar goed.

Goede communicatie

Ten alle tijden duidelijk hoe ver het staat met de order, wanneer wordt geleverd etc.

Online bestellen, en alles ligt erg snel klaar en je word erg vriendelijk geholpen met mooi hout.

Goed en snel en aardig personeel

Prima en snel bestellingen op kunnen halen

Leuke mensen prima geholpen

Keurig vriendelijk geholpen, gewoon goed

Duidelijke communicatie

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.