Mooie producten

Top service. En werd goed op de hoogte gehouden omtrent de order

goed personeel die je ook bij staat met het laden

van de bestelling

Fijn bedrijf goede prijzen nette service.

Nadat een bestelling gedaan was, moest er nog iets gewijzigd worden. Telefonisch geregeld, geen probleem. Super!!!

Goede ontvangst, bestelling lag klaar

Goede ontvangst, bestelling lag klaar

Fijn bedrijf

Erg vriendelijk personeel. Hout is van goeie kwaliteit.

zeer tevreden

alles ging snel en goed

Douglas hout van goede kwaliteit , correct prijs en vooral snelle levering tot in België

Goede kwaliteit, uitstekend georganiseerd

Snel geholpen, overzichtelijke site, groot aanbod van artikelen.

Helemaal goed

Goede ervaring in t verleden en nu ook weer

Erg vriendelijke mensen met een goed gevoel voor kwaliteit & service

Erg vriendelijke mensen met een goed gevoel voor kwaliteit & service

Top service! Behulpzaam, vriendelijk personeel en een kloppende met prachtig hout + accessoires!

Fijn bedrijf!

Alles lag klaar en verf etc. Ingepakt

Duidelijk website en de order op tijd geleverd

Alle benodigde afmetingen en lengten zijn er beschikbaar. Je slaagt altijd

Onverwachts succes

De bestelling was makkelijk geplaatst, de volgende dag al beschikbaar om op te halen. Het ophalen ging ook heel vlot. Zeker voor herhaling vatbaar.

vriendelijke personeel , en snelle service .

Ik had een paar balken nodig , die niet op de site stonden Maar na 1 telefoontje werden al mijn wensen vervuld Werd vriendelijk te woord gestaan , en goed begrepen wat mijn Bedoeling was . Makkelijke betaling en snelle service .

Vrijdag besteld zaterdag afgehaald zeer tevreden

Vriendelijk advies & Top service

Ik was langs gegaan omdat ik iets niet helemaal begreep. Heb op locatie advies gekregen waardoor ik direct thuis de bestelling heb gedaan. Bij DouglasHout besteld vanwege de prijs en het op maat zagen, dat scheelt mij enorm veel tijd en ik weet nu zeker dat alles 100% goed is.

Gemakkelijk bestellen. Goed bereikbaar.

Fijn bedrijf nu weer wat besteld had nog hout over van vorige project. Dat was 4 maanden geleden. Was geen probleem kon zo terug zelfs de bon hoef je niet mee te nemen....waar kom je dat nog tegen.

Benulpzame bediening

Het is allemaal goed geregeld en je voelt je welkom. Ik was onder de indruk van de hoeveelheid hout en van de organisatie!

Mooe planken goed hout

Mooi hout besteld voor mn buitenkeuken, snel geleverd, en nog een bonus plank gratis erbij

Zeer klantgericht van aankoop tot levering

De klantenservice reageerde vrijwel direct op mijn mail en later op mijn chat. Waardoor ik kon bestellen wat ik vroeg. De bestelling is snel geregeld in een drukke periode. Op locatie soepel, snel en klantgericht goede kwaliteit hout. Kortom " Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen".

Goec

Mooi hout vriendelijke bediening.

Vriendelijke medewerkers, goede service

Het hout kwam eerder dan verwacht

Prima geregeld

Bestellen is super makkelijk. Bestellingen ng volgen heel uitgebreid, en afleveren heel vertrouwd

Redelijk

Goed geholpen door het Douglas team

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.