Laden reviews...
317 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen betrouwbare service, snelle reacties en consistente kwaliteit. Veel klanten melden tijdige levering en vriendelijk personeel. Over het geheel genomen geven de ervaringen een solide en betrouwbare leverancier aan. De feedback geeft tevredenheid over prijs-kwaliteitverhouding en professionaliteit.
Website is functioneel, reactie is snel, communicatie prima, aflevering als beloofd en in orde.
29 May 2026
Ton
Ede
Late bestelling, op goed geluk heen gereden, ter plekke geholpen "tussendoor". Kan vast niet altijd, maar ik weet inmiddels wel dat als ze maar een beetje mogelijkheden zien, Douglas Hout altijd zal helpen. Heel fijn.
Jørgen
Bennekom
Hout besteld en zelfde dag opgehaald. Beschadigde planken waren al op voorhand gecompenseerd met extra planken. Uiteindelijk had ik daardoor meer gekregen dan besteld.
Paul
Odijk
Per toeval ontdekt op het internet, keuze gemaakt, account aangevraagd, overleg over levering en zeer flexibele chauffeur die alles mooi op tijd leverde. Voor herhaling vatbaar!
Floor
Amsterdam
Levering ging prima. Maar een aantal planken waren kwalitatief niet goed. En dan gaat het erom hoe het opgelost wordt en dat ging prima. Dus voldoende maar voorcontrole kan beter.
Cor
Breukelen
Bedankt voor uw review, Cor.
Goed om te horen dat de levering goed is verlopen en dat de oplossing naar tevredenheid is opgepakt. We vinden het uiteraard jammer dat een aantal planken niet aan de gewenste kwaliteit voldeden. Hopelijk kan u alsnog positief terugkijken op de gehele ervaring.
Bedankt voor uw feedback en tot ziens.
Thomas van Douglas-hout.nl
Het leveren van een foutief geproduceerd profiel kan gebeuren, maar toch koppig volhouden dat het goed is. Creditnota moet nog steeds betaald worden (27/5). Kwaliteit standaard balken en palen redelijk. Waar zijn de webshop waarborgen? Ik zal douglas-hout.nl voor altijd mijden. Update 29/5: creditering heeft inmiddels plaatsgevonden (28/5)
Beveelt niet aan
Frank
Apeldoorn
Beste Frank,
Bedankt voor uw review. We vinden het jammer dat u onze samenwerking zo heeft ervaren.
Zoals ook telefonisch en per e-mail besproken, hebben wij inderdaad in eerste instantie een foutief profiel klaargelegd. Deze materialen zijn hier door u afgehaald. Daarna hebben wij kosteloos nieuwe, correcte planken nageleverd. Deze zijn afkomstig uit een volledig nieuw pakket en bovendien op de door u gewenste lengte afgekort, om zo te garanderen dat u deze planken kan gebruiken.
U gaf vervolgens aan dat ook deze levering niet correct zou zijn. Dat kunnen wij echter niet plaatsen, aangezien de planken nog in de originele afbindlinten verpakt zaten en daardoor niet daadwerkelijk getest of gemonteerd zijn geweest. Wij hebben de planken hier getest en deze pasten wel in elkaar...
Daarnaast is met u afgestemd dat de creditnota wordt uitbetaald zodra de retourzending van de planken bij ons binnen is. Deze afspraak is ook zo met u gecommuniceerd.
Tijdens het contact hebben wij gezamenlijk geconcludeerd dat verdere samenwerking helaas niet meer mogelijk was. Wij hebben geleverd wat besteld en overeengekomen was, maar kunnen uiteraard geen andere planken leveren dan de correcte producten die zijn nageleverd.
Desondanks wensen wij u veel succes met uw project.
Thomas van Douglas-hout.nl
Zeer vriendelijk en goed geholpen Moest voor 1 balk een andere maat hebben en werd meteen voor me gedaan Super tevreden
Ruud
Bunschoten-Spakenburg
Goede kwaliteit, service en prijs
max
Afferden
Snelle en accurate levering
Mark
Wageningen
Makkelijk besteld via internet bij aankomst binnen 5 minuten me bestellen netjes naast de aanhanger.
Henk
Almere
Online 4 balkjes op maat besteld. Het was allemaal snel geregeld en ik heb extra betaald om ze op maat te laten maken. Helaas bleken de eerste 2 blokjes op maat. De andere 2 niet. Aangezien ik in een appartement woon en geen gereedschap heb ben ik maar een zaag gaan halen en heb ze zelf maar op de maten die ik heb opgegeven gezaagd.
Melvin
Beste Melvin,
Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je volledige bestelling niet naar wens was. We hadden dit graag samen met je opgelost, maar we hebben helaas geen bericht van je ontvangen. We hebben zelf nog geprobeerd contact op te nemen, maar daarop geen reactie vernomen.
Mocht er alsnog iets zijn waarmee we kunnen helpen of een passende oplossing kunnen bieden, dan horen we dat natuurlijk graag.
Thomas van Douglas-hout.nl
Na bestellen goed op de hoogte gehouden van voortgang. Afhalen verliep ook soepel.
25 May 2026
Henri
Ede
Alles is vlekkeloos verlopen! Hout is van goede kwaliteit
25 May 2026
Reinout
Loon op Zand
Zeer tevreden over het bouwpakket. Goede kwaliteit, zowel het hout als overige meegeleverde materialen. Het was ook eenvoudig in elkaar te zetten, mede dankzij de duidelijke handleiding. Blij met het resultaat, voor een mooi prijsje. Vanuit Douglas Hout werd snel gereageerd op paar vragen die ik had, dus de klantenservice is ook top!
24 May 2026
Daniel
Rotterdam
Hele fijne service, vriendelijk personeel en mooi hout voor een goede prijs. Ik kom hier graag nog eens terug.
23 May 2026
Marc
Hillegom
Hebben de douglas palen op maat laten zagen, kan ik iedereen aanraden. Netjes strak allemaal.
22 May 2026
Lammert
Barneveld
Van bestelling tot levering helemaal goed ! Gewoon doorgaan zo en top dat er nog een mooie duurzame uitleg van de materialen bij de levering wordt gegeven.
21 May 2026
leo
Pijnacker
Netjes op tijd afgeleverd!
20 May 2026
Harry
Voorthuizen
Hoefde nu niet lang te wachten op de bestelling
19 May 2026
Schouten Kleinbouw
EDE GLD
Te laat ( 10 minuten) voor afhalen, was geen probleem met vermelding waarom. Vriendelijk geholpen. Klasse!
16 May 2026
B.
goed georganiseerd
16 May 2026
Arie
Veenendaal
vlotte levering uit voorraad netjes op de goede plaats neergezet
15 May 2026
Ewoud
Langbroek
Bij aankomst de bon uitgedraaid, naar de heftruck chauffeurs gegaan koffie gekregen en de bestelling bij de auto afgezet TOP.
15 May 2026
Wout
Zevenaar
Tenneerste is Douglas Hout heel goed telefonisch bereikbaar tijdens openingsuren en krijg je meteen een 'echte' medewerker aan de lijn. Die was zeer vriendelijk en behulpzaam. Na het opsturen van de order kreeg ik een telefoontje met de vraag of ik de maten waarop ik de bestelde vlonderplanken wilde laten zagen goed had doorgegeven. Nee dus, ik had cm ipv mm gebruikt. Dankzij het kritisch doornemen van de order kwam dat snel naar boven waardoor veel ellende is voorkomen; heel goed gedaan!
13 May 2026
Theo
Bennekom
Netjes afgeleverd
12 May 2026
Berry
Ede
Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering.
Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.
Dwarsweg 8
6716 BJ Ede