al meerdere keren besteld, altijd goed en netjes geholpen/geleverd. bij ophalen leggen ze het naast je auto voor je klaar, kun je het zo inladen, en bij bezorgen denken ze met je mee om het zo dicht mogelijk bij je plek van bestemming in de tuin te krijgen.

Goede prijs/kwaliteit

Snelle service, mooie prijs

Snelle afhandeling van de order

Vlotte afhandeling van de bestelling. Afhalen mogelijk volgende dag al. Het vinden van de klaarstaande order nam nogal wat tijd in beslag en kan duidelijk beter georganiseerds worden.

Makkelijk besteld en snellle levering

Top geregeld

slecht.

Ik heb een partij Douglas hout gekocht voor een tuinschuur met overkapping bij Douglas-hout.nl. Het hout was van slecht kwaliteit. Er zaten overal barsten (onacceptabel groot) in de palen, planken en balken. Bovendien waren ze krom. De geschaafde hout was niet naar wens. Er zaten strepen in de hout dat waarschijnlijk door een schaafmachine was gemaakt. Het hout (wat slecht was)kon niet terug of omgeruild worden. Dit is omdat het bedenktijd was verstreken. Kortom slecht ervaring bij deze zaak. Ik koop niets meer bij deze zaak.

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Jouw besteld en afgehaald. Stond netjes klaar en medewerker hielp met inladen. De order bleek niet te kloppen, dus ter plekke nieuwe planken ook maat gezaagd. Aanrader

Makkelijk

Bestellen is makkelijk en ophalen ook

Goede service en snel

Duidelijk bestelportaal en vriendelijk geholpen!

Goede oplossing en service

Bij mijn bestelling was de kwaliteit van het hout zeer slecht een balk was krom zowel bol als krom , van de rabbatdelen zwart gespoten kon ik diverse planken direct in de prullenbak gooien zulke grote gaten zaten erin en bij schoren was er 1 duidelijk al eens gebruikt er zaten al 3 boorgaten in en diverse diepe krassen in . Na klacht te hebben gemeld is het super netjes opgelost en ze geven de indruk de klacht echt serieus op te pakken om te voorkomen dat bij een volgende bestelling dit soort fouten worden gemaakt Dus uiteindelijk toch tevreden en zal de volgende bestelling waarschijnlijk toch weer bij deze firma plaatsen

2 bestellingen in 1 week! Snel geleverd en mooi hout!! Tot snel

Het heeft geen uitleg nodig om te laten weten dat ik blij ben met jullie als leverancier…Ook in Zuidlaren weer blij met de chauffeur! Alles op tijd en materialen zien er goed uit. Nieuwe bestelling komt er aan.

Goed geregeld

Mijn bestelling snel en juist geleverd

Snelle correcte levering

Jammer dat er toch weer krom en gebroken materiaal bij zit........ Voor de rest een prima firma.

Ze waren duidelijk in de communicatie en kwaliteit van het hout is top

Bestelling online geplaatst, berichten gekregen dat het klaar stond. En bij afhalen ging het heel soepel

Goede service en mooi hout!

Netjes geholpen bij het afhalen. kwaliteit van het hout is erg goed.

Goede service en behulpzaam personeel

Eén puntje van kritiek: als je een bepaalde dikte maat besteld, bv 50 x 50 mm, dan moet dat ook kloppen en geen 50 x 48 mm zijn.

Mooi hout goede communicatie en levering echt een aanrader als je mooi Douglas hout zoekt

Prima geregeld..

Snel geleverd en prima kwaliteit

Mooi hout en snelle service.

's Morgens besteld en 's middags lag het klaar. Ik vind alleen een plank laten zagen relatief duur dus zelf de zaag maar meegenomen.

Prima bedrijf, komen afspraken na.

Snelle levering, chauffeur belde zoals afgesproken een kwartier van te voren op.hout is prima en de bestelling klopte.

Alles precies op maat ,zoals gevraagd.

Snel en goed geleverd

Zakelijk en snel

Gemakkelijk online bestellen, professionele telefonische hulp; vlotte service bij afhalen

Top gegaan zowel de levering en het Douglas hout

Snelle service, ruimte keus.

Goede kwaliteit en service!

Goede kwaliteit en service!

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.