Snelle service, ruimte keus.

Goede kwaliteit en service!

Goede kwaliteit en service!

Snelle levering zeer goede kwaliteit hout!

Geweldige service

Volledig voldaan aan mijn verwachtingen

Altijd even behulpzaam, vriendelijk en kwaliteit

Of het nu gaat om een grote order of een plank je wordt altijd netjes geholpen

Prima Hout en goede service

Bestelling gedaan via het internet. Hout stond keurig klaar en werd naar de auto gebracht om in te laden.

Eenvoudig bestellen en snel afhalen

Goede kwaliteit voor een nette prijs

Ik kon zelf een datum aangegeven wanneer ze het hout zouden brengen. Ik kreeg netjes een berichtje tussen welke tijd dit geleverd zou worden. En het hout ziet er goed uit.

Overzichtelijke site, snelle service

Bestellen, volgende dag ophalen.

Eenvoudig te bestellen en af te halen goede producten

Blanke beits besteld via de website en zelf opgehaald. Ik werd vriendelijk en snel geholpen.

Perfect bestelproces en afhandeling van mijn order

Erg fijn om het hout ook te kunnen laten zagen, die keuzes zijn netjes ingericht in de webshop.

Soepele afhandeling

Fijne website, goede prijs/kwaliteit verhouding en een aardige kundige chauffeur. Al met al top!!

Alles sneller geleverd dan afgesproken super blij mee

Professioneel bedrijf

Snelle levering en goede kwaliteit van materialen.

Zo besteld, zo geleverd!

Prima geregeld

Gewoon snel , goedeprijs , goede service

super goed/netjes geholpen bij foute levering, toppie !

zie zin boven

Service is perfect klant vriendelijk

Het hout wat ik haalden was niet. Perfect een aantal van de 6 balken waren er 3 echt goed. een van de planken was 40% slechts met vriendelijke groet Richard.

Prima product, goede prijs, goed advies, snel en op tijd

Prima product, goede prijs, goed advies, snel en op tijd

Prima assortiment, snelle levering

Mooi bedrijf, vriendelijk personeel en goede kwaliteit. Spullen stonden netjes klaar en we konden het zo in laden. Volgende keer weer

Snel, behulpzaam, goede kwaliteit

Fijne winkel. Soms zitten er wel wat slechte stukken tussen dus vandaar geen 5 sterren. Maar als je echt iets moois nodig hebt (in t zicht) kan je dat gerust zeggen.

goed georganiseerd bedrijf met prettig personeel.

Snelle service en goed geholpen.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.